- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınnnnnn ben geldımmm dedım yaa ozleyen yok kanımca
ayy yoruldum cok toz olmus buralar yaa ınsan bı temızler demı ama nerde off offf daha cok iş var aslında ama sııznle olmak once gelır
anam cnm cıktı yaa dun konserve yaptım evı temızledım gelın bebeğıne bakıyo sımdıde burayı temızledım kollarımm kalkmıyoo alev nırde acepp
sen naptın kız anlat hele
günaydın herkese..
böcüğüm hoşgeldin..inan yerin çok belliydi..özledik senia.s.
burcuözge cuma gününden beri aldıklarını göstereceksin meraktan çatladım artık..
hadi amakaydirigubbakcemile:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
anam cnm cıktı yaa dun konserve yaptım evı temızledım gelın bebeğıne bakıyo sımdıde burayı temızledım kollarımm kalkmıyoo alev nırde acepp
sen naptın kız anlat hele
anam anamm bir çeyizler aldım bir çeyizler. nerdeyse bitti çeyiz alışverişi ufak tefek şeyler kaldı. tüm yatak odası için nevrem pike uyku seti yorgan yastık. ne aklına gelirse hepsini Taçdan aldık. takside girdik. resimlerini güç bulduğum an ekliycem gepsinin. ama şimdi hiç halim yok sonra evkurdan kaşık çatalımı , tencere setimi,çay setimi,çezve takımımı aldım. jumbonun şu indirimli kampanyasını tam anlamıyla uygulayan yer evkur. ordan aldım işte. sonra gündleik yemek takımıyla gündelik kaşık çatalımı,ütümü,tost makinamı,katı meyva sıkacağımı,düdüklü tenceremide alarak küçük ev aletlerimi de bitirdim.
geriye misafir yemek takımım ki modeli belli azcık şunların takstleri hafiflesin gidip alıcam, bornoz takımı juanın brde yatak örtüsü kalmış olacak büyük parçalardan...
gerisi teferruat sütlü tatlılar için kase, dondurma kasesi,tepe homde beğendiğim mavi kadehler, ıvır zıvırlar vs. kalacak... o kadar canikolar.... aklıma bunlar geldi şimdilik...
günaydın kızlar bu arada tatilciler hoşgeldiniz.Ben tam iyileşemedim tatilciler sizin haberiniz yok dimi 1 gün işe gelmedim ertesi gün gelip geri gittim.Midem çok fena oldu hala da rahatsızım.Çok kötü oldum.Doktor endoskopi istedi ben de doktorumu değiştirdim o da gastritimin yanında bir de bağırsak tmbelliğimin olduğunu söyledi.Şu an tedavi görüyorum dua edn benim için olur mu?Çok ağrı çektim hala da iyileşemedim
ayy ben yorum yapmadan nasıl dururum bee tabı butun ı kotu yorumlar benden
alev cokcok gecmıs olsun bende mıdemı usuutum galıba yada hava değişımınden oldu sağlık hersey yaa
ben para bırıktırıyom ceyız alısverısı ıcın sende bırıktr cnm benım
burcu kız bende para bıttı aylığı aldım gıttım züğürt olup gerı dondumm bakalım bıdahakı ayy artık bıde bılezık yada kelepce almak ısıtyıom aslında hemen alırımda sorun nerey koycem korkuyomm
hıcbırını beğenmedımmmm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: naniknanik naniknanik
turuncu ıle grı nevresıme bayıldım tabı battanıyelerınde
sen benden kıskandın demı days ın colours rengı benımkı kadar guzel olmasada bayılıom onaa
bayaı almışın bacı kac yetelaa tuttu bunlarr bıde benden ucuz almadın ıns days ın colours ı yoksa delı olurum
alllah huzur ıcınde kullanmanı nasıp etsın amın
darısı basıma darısı basıma
turuncu saol bacım hosbuldukk