2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yaa kızlarr karnım ve belım vee romatızman olduğu ıcın (hıcsanmam dr öle dıo ama hıc alakası yok) heryerım cok ağrıyo halam gelcek galıbaa sımdı orucum ılacta ıcemem cok ağrım basladı yaa dua edın nolurr akşam olam ağrılarımda azalsınn bıde kanamam cok azda olsa orucumu bozam mı sızce yanı bozupta sadece ılac ıcıp ağrılarım gecsın dıye

Canım kanama başladıysa orucun bozulmuştur zaten.Bi ağrı kesici al rahatla yerimseniben

la suan olmadı daha bırı bana dedıkı öleden sonra olursan bozma dedı

Canım kanaman yoksa oruç bozulmaz zaten.Ama kanama başladıysa oruç zaten bozulmuştur.Akşama kadar oruçluymuş gibi durmanın bir mantığı yok...Sana güvendiğim bir soru cevap sitesinden bi soru ve verilen bi cevabı gmndereyim

Soru
iftara az bir zaman kala hayız hali başlamışsa oruç bozulmalımıdır.2. sorum hayız süresi bitti diyerek oruca niyet edildikten sonra ertesi gün gelen çok küçük bir lekelenme orucu bozarmı

Cevap
Değerli Kardeşimiz;
Oruçlu iken adetli olan kadının orucu bozulmuş olur. Artık ondan sonra yiyip içmekte serbesttir. İftara az bir süre kalması bunu değiştirmez.

Yani cevap kısa ve net...Adet kanı geldiyse oruç bozulmuştur.Beklemenin bir mantığı yok yerimseniben

ayyyy şımdı ben bıde sonunda olurum 10 gun oruc tutmam artık off offf ne kotu bışı yaa napam barıı ılac ıcem hıc deılse acı cekmem

yok ağrı kesıcı almıycamm cunku suan ağrım hıc yokk ve ınanılmaz ama acıktım tobe yaa tobe ben orucum bozulsada yıyememkı ne bılem yaa baskasının benım hasta olduğum zamanı bılmesını ısteemdım ıcın

yok ağrı kesıcı almıycamm cunku suan ağrım hıc yokk ve ınanılmaz ama acıktım tobe yaa tobe ben orucum bozulsada yıyememkı ne bılem yaa baskasının benım hasta olduğum zamanı bılmesını ısteemdım ıcın

bende adetliyim...Çekmeceme abur cubur bişiler koydum.Kimse olmadığı zaman bişeyler atıyorum ağzıma.Bende istemem hasta olduğumun bilinmesini a.s

:mymeka: kız nırdesın be sennn ekme bızı :mymeka: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
sacını basını yolcam senın cabukkkk gel sesımeee kaydirigubbakcemile

Konu Okuyor eşinizin sizden utandığı anlar oldu mu?
turuncu hanım sankı evlısnde delıı

Back
X