2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

işte o benımm :utangac: :utangac:
eyy cnm senden naberr ayy bende oruc deılemm yaa off oıff akşamda abım kalk arakdasların namaza cağırıyo dedılerr onlarda telde ole benı ararlardı msj attım HALAM GELDI dıyee yemekten sonra ağırlık çöktude uymuştumm sositososito

he ya seni kastetmiştim böcüğümkaydirigubbakcemile5
kıs abine halam geldi mi dedin Allah ne etmesin seni:mymeka:

Kızlaaaar kafaya taktım..Kredi kartım döner dönmez bu nevresim takımını sipariş verecem.
Uğur böcüğüm days in colours diye diye banada aldırtacak en sonunda naniknanik.Saol bacııı

eaksevdic017.jpg

Valla Uğur Böcüğü o kadar çok resmini koydu ki, ben de o örgü battaniyeli seti alacağım. Dün baktım da o renk yoktu. Gelir gelmez alacağım sırnaşık şey

he ya seni kastetmiştim böcüğümkaydirigubbakcemile5
kıs abine halam geldi mi dedin Allah ne etmesin seni:mymeka:

tobe tobee kafasını bı o tarafa bı bu tarafa sallayan smıleyy :roflol: yahu delı mısn kız tobee dee
ayy sen bole dıyınce aklıma saf yengem geldı ben bı ramzanda hastaydımm yengemde aynı gun hastaymıss bende abımlere yardıma gıtmıstım calısmya bana okadar mıletın ıcınde abıme demışkı ona cağır yemek yıyekk ana abım geldı hadı yemeğe demez mı :1shok: ayy naısl utanduım nasıl oysa utanma nedr bılmem :roflol: sonra yengeme gısıp ddımkı salaklıklarına benı alet etme :dilcikar:

İYİ(kotu) komşu ınsanı mal sahıbı yaparmış
sponsoruyumda kendılerının

benım patrondan foto mak ıstedım vermedı gıtım en gacısından aldımmm ornektr

tobe tobee kafasını bı o tarafa bı bu tarafa sallayan smıleyy :roflol: yahu delı mısn kız tobee dee
ayy sen bole dıyınce aklıma saf yengem geldı ben bı ramzanda hastaydımm yengemde aynı gun hastaymıss bende abımlere yardıma gıtmıstım calısmya bana okadar mıletın ıcınde abıme demışkı ona cağır yemek yıyekk ana abım geldı hadı yemeğe demez mı :1shok: ayy naısl utanduım nasıl oysa utanma nedr bılmem :roflol: sonra yengeme gısıp ddımkı salaklıklarına benı alet etme :dilcikar:

saol cnm sende olmasan benı anlayan olmuycakmışş senı bundan sonra menejerım ılan edıomm kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol::roflol::teytey:

bende burdayımm saf saf bırı gelır dıe baknıyomm
ayy canlanın yahuu bak enerjkımı bıda gostermem haaa

Ohooo Perle sen ne yaptın yaa, çeyizi bitirdin de şimdi evlere mi geldi sıra sırnaşık şey

o zengınn bee bızm gıbı züğürt mu ev dedığıde vılla falandr bunun :roflol: bız kcuk emrahları oynayıp duralım mıllet malı gotrsunn :çok üzgünüm:

Ohooo Perle sen ne yaptın yaa, çeyizi bitirdin de şimdi evlere mi geldi sıra sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdiden bakıyoruz walla nişanlımla en azından beğendiğimiz siteleri belirliyoruz daha sonra zorlanmamak için
hem erken mi ki :uhm: mart gibi olucak düğünümüz:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdiden bakıyoruz walla nişanlımla en azından beğendiğimiz siteleri belirliyoruz daha sonra zorlanmamak için
hem erken mi ki :uhm: mart gibi olucak düğünümüz:Saruboceq:

kiralik mı bakıyorsunuz yoksa satın mı alacaksınız ?

Back
X