Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alev valla sende cok sevcen hee kız ben sana demedım mı para bırıktr dıye benımde 50 ytl taksıtım var ne cok demı nağpım sen para bırıktr dedın bı resım mak aldım bıde daysın olan nvresımım varr dun cantayı bıle almadım bakk 40 ytl cok geldı
canım bu arada ben hasta olmadan önce bernardodan bir yemek takımı aldım kendime bone china serisinden çok şıktı hem çay takımı olarak da kullanılabilir.Kemik tozundan mı mı ne yapılıyormuş.Yanında da hediyesi renkli saplı çatal bıçak takımı vardıBir de ahşap standlı kahvaltı takımı ve cbell koymuştu resmini boncuklu salata kasesi hem kahvaltı seti ile takım oldu kase de.Yine takside girdim.Yemek takımım vardı ama dayanamadım aldım çok şıktı.6 kişilik zaten 12 kişilğim var bir de 6 kişil cam 6 kişil porselen sade model 4 takım oldu ama bu sondu yani taksit te yok artık peşin alıcam.
benim yazılarım niye üste gidiyor canım hangi marka nevresimler ve nereden sipariş vericeksin uygun mu?
canım aynen ya bu ay kredi kartımın kart ücreti de geldi bir de![]()
benim yazılarım niye üste gidiyor canım hangi marka nevresimler ve nereden sipariş vericeksin uygun mu?
benım kredı kartım neyım yokk :çok üzgünüm: ben evlenmycem sen evlencen bak bıde ben az alcam porland almıycan mı sen hanı mavı vardıya kahvaltı setıı bacıı cok sevmıstınnn
ayy sıze cok sınır oldum hhaa ıkı kere yazdımm kımse bısey demedıı
GONDOL TAKIMI GORDUMM COK GUZELDII taşlı neyım savoraskı mıydı neydı o zkımdann ha bıde nevresım laa benı duymaıdnız mıı
bıde canta sordumm 40 ytl dedı vazgectım almakkktann bıt pazarından 20 ytll
bıde altını cıze cıze yazıdm haa
GONDOL TAKIMI GORDUMM COK GUZELDII taşlı neyım savoraskı mıydı neydı o zkımdann ha bıde nevresım laa benı duymaıdnız mıı
Alevcim yemek takımının resmi var mı canım?
Bu arada kase ve kahvaltı takımını da güle güle kullan kuzum. Ben kahvaltı takımımı alırken o seti ile beraber aldığım için luyanodan bunun setini almamıstım.
ya ben yazdım san aböcüğüm.Bu arada benim saatim normal ama yazılarım üste çıkıyor.Bu arada böcüğüm ablan naısl
Bence hiç sorma o swarovski taşlı gondolu, sonra :1shok: olursun benden söylemesi sırnaşık şey Kızım koy da nevresim takımının resmini yorum yapalım ama ne diyelim simdi görmeden :dilcikar:
ahh guzum ablamda ı herhalde fazla konusamuyoz o gece calısıyoo esyalrı gıttı satıldı sımdı av verdık neyım dıo ama boşver yaa benım ona ınancımm yok :1no2:
neyse kaca aldın bernorda takımı 6 kısılık olan yemek takımı o demıı
iyidee sen gördüm gördüm diyooon.Biz göremedikten sonra ne faydaaa :dilcikar:
Çek resmini göster bize bacııı.Yine tekrarlıyorum.BU NEVRESİM TAKIMINI İYİDEN İYE MERAK ETMEYE BAŞLADIM CADIARZU.Görmezsem çatlarım :teytey:
Gondol takımını tahmin edebiliyorum yerimseniben
40 ytl ye canta mı alınır bacı.20 ytl lik dururken ne diye 40 ytl verelim.İyi yapmışın :icecream:
canım 240 ytl.Ya benim narenciye sıkacağım var katı meyve sıkacağım yok alamazsam çok büyük ihtiyaç mı sizce