burcucum sen nereye gelin olucaktın gülüm
hatırımda kendi şehrinden farklı bi ile diye var
evet canım doğru hatırlıyorsun yerimseniben Şeniz Marmarise gelin gidicem nasipse tatlım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcucum sen nereye gelin olucaktın gülüm
hatırımda kendi şehrinden farklı bi ile diye var
canım seninkinin üstüne çıktı yazdığım. neden böyle oluyor bu gün anlamadım....
site bizim hızımıza dayanamiiiii yawri kuşum-tatlicadiarzu-
cnm benim marmarise gitmedim görmedim ama güsel yer
mekanın ne önemi var zaten önemli olan sevdiceğinle mutlu ve huzurlu bi aşk yuvanızın olması yerimseniben
benim kayınvalidem yok :1no2:geçen sene kaybettik... senağlama
başınız sağolsun canım:çok üzgünüm:
canikosuu evett mükemmell yerrr,havasının üstüne hava,suyunun üstüne su görmedim. cennet resmen. herkese hitap eden bir yer. kopmak isteyene göre yerde var mütevazi hayata göre yerlerde.... ama gel gör ki ailemden çokk uzaktaa... :çok üzgünüm: bende biraz aileme düşkünüm... :sm_confused: hem ağlarım hem giderim gibi oldu dimi :roflol:
bende aileme çok düşkünüm. evlendiğimde ailemle aramda 6 saatlik bir mesafe olucak
püffffffff senağlama aklıma geldikçe çok üsülüyorum
sağol tatlım :çok üzgünüm:
neler yaşadığımızı bir allah bir ben biliyorum....
hatta aşkım annesini kaybettikten sonra çok değişti desemde yeridir.
Bir parçası gitti kolay değil... :sm_confused:
cnm başınız saolsun..
nesi vardı teysenin ? Hasta filanmıydı :çok üzgünüm:
hayır tatlımm.... hiç bişiyi yoktu. 46 yaşındaydı. damarlarında tıkanıklık olduğunu söylediler. anjio olacak dediler. ayağıyla gitti sabah, öğlen cenazesi çıktı. senağlama
ben bile uzun süre toparlanamadım. çok seviyordu beni. bende onu... aniden olunca kabullenmekte çok zorlandık. bu haziranda 1 sene oldu. zaman nasıl hızlı geçiyor senağlama ama aşkımın dün gibi taze acısı. ramazanın ilk günü dyorki dün gece annemi gördüm rüyamda çok mutluydu. ikimiz geziyorduk. ne zaman öleceğini biliyorduk onun için zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyorduk diyor... senağlama ayy ölürüm ben aşkıma yaa kurban olurum... senağlama
hayır tatlımm.... hiç bişiyi yoktu. 46 yaşındaydı. damarlarında tıkanıklık olduğunu söylediler. anjio olacak dediler. ayağıyla gitti sabah, öğlen cenazesi çıktı. senağlama
ben bile uzun süre toparlanamadım. çok seviyordu beni. bende onu... aniden olunca kabullenmekte çok zorlandık. bu haziranda 1 sene oldu. zaman nasıl hızlı geçiyor senağlama ama aşkımın dün gibi taze acısı. ramazanın ilk günü dyorki dün gece annemi gördüm rüyamda çok mutluydu. ikimiz geziyorduk. ne zaman öleceğini biliyorduk onun için zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyorduk diyor... senağlama ayy ölürüm ben aşkıma yaa kurban olurum... senağlama
perlee ozmn düşme elımee dıyem sana
burcu basın saolsun ben bılıyodumm mekanı cennet olsun ıns amın