kızlar günaydın.Size haberlerim var o yaprak dökümündeki sarev saten nevreim var ya onu buldum ama bordo kafam karıştı resimde kırmızı.Libra ve cbell canlarım siz almıştınız n e renkti sizin aldıklarınız.Bu arada sarev ranforce nevresim takımlarında indirim var 3 al 2 öde ablamla ortak aldık onun ihtiyacı varmış 2'sini ben aldım 1'ini o 3 tanesi 150 ytl çok hoş desenler beyazlı aldım açık renk nevresimim yoktu.Tutamadım kendimi aldım yine ama ablamın ihtiyacı vardı ben de kıramadım ki içim gitmişti zaten
Canım ben yaprak dökümünde bordosunu gormustum zaten ve yatakta açık halini orada gördükten sonra çok beğendim, bordosunu aldım. Kırmızısındansa bordosu daha güzel geldi bana. Aldıgım magazadaki bayan kırmızısını da gosterdi, hatta ilk gittigimde elinde kırmızısı kalmıstı, bu da güzel dedi ama elinde kaldığı için öyle dedi. Çünkü herkes bordosunu alıyormuş. Velhasıl daha sonra bana da getirtti ve bordoyu aldım hihoyyyt Benim favorim bordo olan yani yerimseniben
Bu arada herkese günaydın, hepinize güzel mi güzel bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5