2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gecmiş olsun ugur bocugum allah acil sifalar versin tatlım..
gunaydın kızlarrr vee yenıden benn :P
gectımız hafsonu nişanlımla komple salon tak.aldık peşin 3900a .nişanlımın peşin parası vardı ölelıkle işte :))
kıymanın salon tak.için aldıgı oturma grubuna benziyor..:)) rengını kırmızı aldık :))
sayıorum ;)
2tanede 3lü acılabilir koltuk,2tane tekli koltuk (kırmızı)
halım (kırmızı)
orta sehpam (cam oval,gumus rengi ayakları)
masam (cam katlanabilir ,ortası kırmızı kanrları krem rengi cam.kapalı halde 4kişi acıldıgında 6kişi)
2kırmızı,4krem deri sandalyelerim
2krem abajurların biraz buyukcesi (ayaklı olanı)
krem tv unitem + vitrin takımım...
hepsini depoya koyduk mobilyacının yaza dugun olcagı için ozaman isteyınce alıcaz..

bu arada boschtanda beyaz esya alıcaz hepsinin peşin fiyatını arastırdık eskısehırden
bulasık mak.4programlı 55dka yıkama özelligi, alt katının tabaklıklı kısmı çıkabılır tencere koymak için
camasır mak.6kılo.800devir,tek su girisli
buzdolabı.no-frost
saydıklarımın bu üçüne peşin 2.300e indirdi ama gölcükte daha ucuz olmus nişanlım oyle soyledi şimdie izmittekine bakacak hangisi uygunsa ordan alıcaz anlıcanız..

yatak odasına tepe mobilyadan bakındık dun annemle ,haftasonunu beklıorum nişanlıma gore artık(yatak odası kız tarafı alıyorya)

oturma odasınıda rabpid yada arpiden bakacaz bakalım hayırlısı.. dugunde ya temmuza yada ramazandan sonra yapılcak orası daha belli deil :)
banyo tak. için annem kapitone ve havlu aldı(annem terzi olduna)kendımız yapcaz ceyıslık sonucta ama yine carsıya cıkınca hazırda alcam..
şimdilik bukadar benden havadis ;)

Hoşgeldin canım.Görüşmeyeli baya şeyler almışın.İyi günlerde kullanman dileği ile...
Salon takımını nerden aldınız acaba?3900 ytl baya hesaplı yani bu saydığın şeylere göre.Bu arada eşyalar bu kadar erken alındığına göre sen ramazandan sonra gidici gibisin kaydirigubbakcemile2.Hadi hayırlısı bakalım yerimseniben

moralım cok bozukk aslında :çok üzgünüm:
akşam babacık yanına gıttım(komsum hanı amelıyat olan) okadr değişmıskı eskısınden eser yokk zeyflamış espırı adam gtmıs sınırlı yapısı olmuşş
bıde akşam kızını hastaneye kaldrmıslarr amelıyat olmus apantstenn yanında unı kız var kankam kardesım herseyımm bıde yığenlerı vardı neyse oturduk ıkıde bı melek nerde dıoo aleyna nerde (melek eşı aleyna amlıyat olan kızı 11 yaşı) zorla aklını baska yeer cekıyozz gelcekelr gelcekler dedık sınrlenıyo aha dıo telıde kapalıı sora kalkıyoo ceplerını arıyoo sıgara arıyo aslında ama ne aradını bılmyoo yanı anlatılmaz yaa ccouk aklı gelmıss 4 tane ılacı vardı zorla ama zorla 3 tanesını ıcırdık 1 tanesı ıcmedı kızı deıdkı baba bak alnındakı kafandakı ızlerı goruyon mu dıo amelıyat oldun ıyı olması ıcın ıcmen lazımm yok dıo :kızgın: ben amelıyat olmadım sen benı kandrııyonn ya ağlamamk ıcn kendımı zor tutuyom benı hatrladıı cok sevıyoo benı dınlıyoo gel dıom bana çay koy ıcelım oysa cay sevmem sırf aklına baska sey gelmesın dıee anladınız mı ondna kotuyum ya
HZ MUHAMMED (sav) nazr deveyı kazana adamı mezara goturur
bunlar okadar mutluydularkı nazar değdıler gozu olanın gozu cıksın ıns :Saruboceq: annecımede sabır versın cnm benım yaa :çok üzgünüm:

Canım yaa kolay değil beyin ameliyatı geçirdi. Babannem de felç geçirmişti 3 sene evvel. O da oyle sinirli bir yapıya büründü. Doktorlar normal diyor. Napalım alışıyor insan bir müddet sonra...

abba cnm masallh kesın gıdıyon kız kocaya bı ben bulamadım şu kocayı nerde satılır acepp
tsk ederım kızlarr saolunn
abba hepsını ı gunlerde kullan artık resımlerınıde gormek kısmer olur ınss
laa msn gelın haa patronum gıtcek bırazdann
alev sıcel perle burcu lıbra hepınıze dıom ona goree
örtmen hanımda damlarr öğlende

abba cnm masallh kesın gıdıyon kız kocaya bı ben bulamadım şu kocayı nerde satılır acepp
tsk ederım kızlarr saolunn
abba hepsını ı gunlerde kullan artık resımlerınıde gormek kısmer olur ınss
laa msn gelın haa patronum gıtcek bırazdann
alev sıcel perle burcu lıbra hepınıze dıom ona goree
örtmen hanımda damlarr öğlende

örtmen hanım damladıı şıp diyeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar sizlere ütü ile ilgili bir sorum olacak. Philips Azur modelini alan birkaç arkadas vardı isimlerini hatırlamıyorum su an. Özge sanırım biri sendin canım.
Aldıgınz model PHILIPS GC4640İ AZUR IONIC BUHARLI ÜTÜ olanı mıydı? 4640i , 4630, ve 4620i arasında kaldım ben de. :uhm:

böcüğüm çok ama çok geçmiş olsun canım ,
Allah acil şifalar versina.s.
abboşum hoşgeldin canımcın tekrardan..
turuncunun dediği gibi ,
tez zamanda gidici gördüm kız senikaydirigubbakcemile4

Kızlar sizlere ütü ile ilgili bir sorum olacak. Philips Azur modelini alan birkaç arkadas vardı isimlerini hatırlamıyorum su an. Özge sanırım biri sendin canım.
Aldıgınz model PHILIPS GC4640İ AZUR IONIC BUHARLI ÜTÜ olanı mıydı? 4640i , 4630, ve 4620i arasında kaldım ben de. :uhm:

GC4640i benimki bu tatlım. biliyorsun teknoloji ddurmuyor. evlenene kadarda 10 ay olduğu düşünülürse ehh dedim olmuşken en son çıkanı olsun. ama yok gerek yok dersen ben senn yerimde olsam ortadakini alırdım. bende öyle yaapcaktım ama tanıdık olunca pazarlıkla 4630 fyatına 4640 aldım canım.... :1hug:

burcu yaprak sarmaya gıttı cokacimcoook
sıcell ütü bakar nettenn sengözlerimebaksanab
turuncu askıyla konusur yada öle calısır durur
perleyı ozledımmm daha gelmedı gelsede sohbet etsekk cnm Şeniz
aylın86 bu topıcı actı ama nereye ne actığını unuttu galıba hec gelmıyo :roflol:
ben öle bakınıyomm patron zaten patron olmayınce ya kk yavaslar acılmaz ya msn kımse olmaz sınırlenıyom ozmn işte kötükedihüso

lıbra cnmm senıde cok ozledım

Son düzenleme:
aylın86 bu topıcı actı ama nereye ne actığını unuttu galıba hec gelmıyo :roflol:
ben öle bakınıyomm patron zaten patron olmayınce ya kk yavaslar acılmaz ya msn kımse olmaz sınırlenıyom ozmn işte kötükedihüso

canım çok yoğundum gelemedim Allah sabır versin ailesine çok zordur ben bilirm babaannem beyin kanamsı geçirmişti çok ama çok acı birşey Allah şifa versin canım :Saruboceq:

böcüğüm ben de seni çok özledim:asigim:a.s.

ya kızlar halılarda cok kararsızım of yaaaaaaaa mutfaga buyuk mu alsam yoksa ortaya sole kucuk bırseymı alsam of

Back
X