2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım yanlış değilsem evi tutmuşlardı. geçen burda yazmıştı. tutuk yerleştirince fotosunu çekerim diye.. ama karıştırıyorda olabilirim tabi şekerim... Şeniz

evet cnm tuttuk dogru hatırlıyorsun

ama ıste halılar degısık degısık her tarafı kaplasamaı kaplamasamı ortaya sole ufak bırseymı alsam kararsız kaldım

evet cnm tuttuk dogru hatırlıyorsun

ama ıste halılar degısık degısık her tarafı kaplasamaı kaplamasamı ortaya sole ufak bırseymı alsam kararsız kaldım

dediğim gibi ben ortaya şık bir şeyi tercih ederim yerimseniben hele mutfakta tıka basa halıyı hiç sevmyorum:sm_confused: haliyle en çok kirlenen yer mutfak taş olursa günde 2 kere sil. ama büyük bir halıy hergün silmek bana pek cazip gelmiyor :tomato:

canım seni unuturmuyum hic
aksam uyku sersemiydim dogrusu

kızlar bu arada basvuru yaptıgım işten aradılar bugun ilk görüşmemi yaptım.
hayırlısıyla bekliyorum birkac gün icinde durumu bildirecekler hihoyyyt

sen akşamları gırıyon sadece cnm galıbaa ama ben saa kusüm :dilcikar: hanı benım msjlara cvp :dilcikar:

inşş şu mübarek günlerde hayırlı olur canım senin içinn.... kaydirigubbakcemile5

canım güle güle kullan
herseyi cok uyguna almışsınız
darısı bizlere artık

gecmiş olsun ugur bocugum allah acil sifalar versin tatlım..
gunaydın kızlarrr vee yenıden benn :P
gectımız hafsonu nişanlımla komple salon tak.aldık peşin 3900a .nişanlımın peşin parası vardı ölelıkle işte :))
kıymanın salon tak.için aldıgı oturma grubuna benziyor..:)) rengını kırmızı aldık :))
sayıorum ;)
2tanede 3lü acılabilir koltuk,2tane tekli koltuk (kırmızı)
halım (kırmızı)
orta sehpam (cam oval,gumus rengi ayakları)
masam (cam katlanabilir ,ortası kırmızı kanrları krem rengi cam.kapalı halde 4kişi acıldıgında 6kişi)
2kırmızı,4krem deri sandalyelerim
2krem abajurların biraz buyukcesi (ayaklı olanı)
krem tv unitem + vitrin takımım...
hepsini depoya koyduk mobilyacının yaza dugun olcagı için ozaman isteyınce alıcaz..

bu arada boschtanda beyaz esya alıcaz hepsinin peşin fiyatını arastırdık eskısehırden
bulasık mak.4programlı 55dka yıkama özelligi, alt katının tabaklıklı kısmı çıkabılır tencere koymak için
camasır mak.6kılo.800devir,tek su girisli
buzdolabı.no-frost
saydıklarımın bu üçüne peşin 2.300e indirdi ama gölcükte daha ucuz olmus nişanlım oyle soyledi şimdie izmittekine bakacak hangisi uygunsa ordan alıcaz anlıcanız..

yatak odasına tepe mobilyadan bakındık dun annemle ,haftasonunu beklıorum nişanlıma gore artık(yatak odası kız tarafı alıyorya)

oturma odasınıda rabpid yada arpiden bakacaz bakalım hayırlısı.. dugunde ya temmuza yada ramazandan sonra yapılcak orası daha belli deil :)
banyo tak. için annem kapitone ve havlu aldı(annem terzi olduna)kendımız yapcaz ceyıslık sonucta ama yine carsıya cıkınca hazırda alcam..
şimdilik bukadar benden havadis ;)

of of kızlar 27 gun kaldı benım suratım fecı beterrrr sıvılce doluuuuuu dogum kontrol hapı yuzunden ne yapacam bılmıyorum ılacı bıraksam olmuo kullansam daha beterrr hem sıstım hemde sıvılcelı cırkın bırı oldum cıktım of of of

Canım çok sevindim, inşallah hayırlısı olur senin için kaydirigubbakcemile5

of of kızlar 27 gun kaldı benım suratım fecı beterrrr sıvılce doluuuuuu dogum kontrol hapı yuzunden ne yapacam bılmıyorum ılacı bıraksam olmuo kullansam daha beterrr hem sıstım hemde sıvılcelı cırkın bırı oldum cıktım of of of

Canım ya bence bu hap senin bünyene gelmemiş gibi.Çünkü benim hormon bozukluğu için d.k.h kullanan arkadaşlarımın bile sivilceleri hap kullanırken yok olmuştu.
Bende hapa başladıktan sonra adet dönemlerimde tek tük olan sivilcelerim bile artık hiç olmamaya başladı.Yani yolunda gitmeyen bişeyler var gibi sende CADIARZU

Hadi hayırlısı bakalım.Güzel haberlerini bekliyoruz yerimseniben

Kızlaaar days in colours ın örgü battaniye takımının siparişini vereceğim şimdiiii hihoyyyt Acaba hazır sipariş veriyorken Jua'nın havlularını da versem mi ki CADIARZU Libra mı almıştı onları Alev mi? Bi boyut muhabbeti dönmüştü geçenlerde ama, ben sitede boyut seçme seçeneğini göremedim fisfisfis

gunaydınnn gacılarrr nassınızz ayy cok heyecanlıyımm bugun yada yarın abım pc alcakmışş ohh ona para odemektende kurtulurum bölece ama kavga cıkabılırr kaydirigubbakcemile3
otlancam artık ondann :1closedeyes: bugun buraya cok guzel yağmur yağdı :1rolleyes:

hade hayrlısı olsunnn
bu arad msjlarım sılınmıss cok sınır oldum ne tsklerım kalmıs nede tsk ettıklerım cok sınırlendım cokkk kötükedihüso :oklava: :oklava:

Kızlaaar days in colours ın örgü battaniye takımının siparişini vereceğim şimdiiii hihoyyyt Acaba hazır sipariş veriyorken Jua'nın havlularını da versem mi ki CADIARZU Libra mı almıştı onları Alev mi? Bi boyut muhabbeti dönmüştü geçenlerde ama, ben sitede boyut seçme seçeneğini göremedim fisfisfis

alev almıstı hedıyeısnı bana vercektı vermedı sıteyı ona ben onermıstımde :1closedeyes:

canım ben almadım ama geçen gün bir mağazada yakından gördüm çok güzel ve kaliteli 15 ytl ama sen kaça buldun canım.Havluları alan libra olmalı

Back
X