2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ne sessizsiniz ayol bugün :dilcikar:

sıte acılmadı laa :bbo: ayy bıde varya sabah gelıyom gunaydın canım cıcım dıyom şu abba ya gosterrdınzı saygı bana yok oysa ben sızın ıcın uğrasıyommm demı :dilcikar:
bu arada bjk formasını alcaktım 430 ytl cıkmıs ya gıttı g.da off ya 500 teklıf etcem ama kredı kartım yokkı 6 taktle oderdım off off moralım0 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

sıte acılmadı laa :bbo: ayy bıde varya sabah gelıyom gunaydın canım cıcım dıyom şu abba ya gosterrdınzı saygı bana yok oysa ben sızın ıcın uğrasıyommm demı :dilcikar:
bu arada bjk formasını alcaktım 430 ytl cıkmıs ya gıttı g.da off ya 500 teklıf etcem ama kredı kartım yokkı 6 taktle oderdım off off moralım0 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Aşk olsun böcük sen ne zaman günaydın diyosun da biz seni cevapsız bırakıyoruz. senağlama

Kızım bi git yaa formaya 500 yl mi vereceksin.yasakkelime Yapma gözünü seviyim. O paraya o marks&spencerdan begendigin tabak takımını al daha iyi naniknanik

Kıskanç böcük :mymeka:
Ne zaman ilgisiz karşıladık kıs seni hıı :oklava:
Allah etmeye sen geldiğinde böcük kızmasın diye millet hazır ol'a geçiyor :roflol:

Forma konusunda siboşa katılıyorum.500 ytl verilir mi kızım bi formaya :mymeka:.

Hoşgeldin canım.Görüşmeyeli baya şeyler almışın.İyi günlerde kullanman dileği ile...
Salon takımını nerden aldınız acaba?3900 ytl baya hesaplı yani bu saydığın şeylere göre.Bu arada eşyalar bu kadar erken alındığına göre sen ramazandan sonra gidici gibisin kaydirigubbakcemile2.Hadi hayırlısı bakalım yerimseniben

turuncumm tatlım benım .. benden daha iyisi guzeli sana olsun insallah..
salon tak. eskısehırden hassoylar mobilyadan aldık cnm peşin olunca çok indirim yaptılar ama yinede cam masa pahalıya geldi bize birde bu indirimde araya aracı soktuk ordan karımız var yerimseniben resımlerinide bu cmtsi cekecem ozaman gonderırım tamam.ben kaldım yerden cevaplıyım en iyisi..

bu arada kızlar Allah hepinizin istedigi gibi gonlunuze gore ev esyası almayı nasip etsın ..evinize her baktıgınızda iyiki ben bu esyaları almısım diyebilesiniz :) :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar:

canlarım bu arada ayın 21'inde KPSS sınavına gireceğiz nişanlımla.Umarım iyi geçer.Geçen sınavda yerleşemdim hiçbir yere o zaman beynim daha taze idi üniversite yeni bitmişti am şimdi unuttum herşeyi.Nasıl yapıcam bilmiyorum

kızlar bide boschtan beyaz esya olarak buzdolabı tavsiye etmıyorlar aklınızda bulunsun ... bizde arcelik yada beko alıcaz ama gerısı bosch yine.mayısa kadar butun ev esyasını bitirmeyi dusunuyos temmuza da dugun snaırım. kızlar aslında bana daha vardı evet :) ama nişanlımın abdye gitme gorevi iptal olunca bizde böle hızlanalım dedık ;) dunde tezgah ustu baharatlık hisarın aldım , birde banyo fırca takımı aldım hee bide nohut mercimek koymak için erzak kavanozlarından aldım sekıllı cam ve tıpalı kapaklılardan pek anlatamadım ama anladınız insallah :))

bu arada kızlar Allah hepinizin istedigi gibi gonlunuze gore ev esyası almayı nasip etsın ..evinize her baktıgınızda iyiki ben bu esyaları almısım diyebilesiniz :) :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar:

Ay bu ne güzel bir dua böyleee :asigim: Amin canım inşalaaaaah :Saruboceq:

canlarım bu arada ayın 21'inde KPSS sınavına gireceğiz nişanlımla.Umarım iyi geçer.Geçen sınavda yerleşemdim hiçbir yere o zaman beynim daha taze idi üniversite yeni bitmişti am şimdi unuttum herşeyi.Nasıl yapıcam bilmiyorum

Hakkında hayırlısı olsun güzelim.
Bu kpss işleri çok zor.Nişanlım 2 yıl girdi eğitimci olarak ama hiç sonuç yok.Ya sorular hatalı oluyo ya baraj puanı yükseliyor.Velhasılı kelam zor devlete memur olmak.:bbo:

kızlar bide boschtan beyaz esya olarak buzdolabı tavsiye etmıyorlar aklınızda bulunsun ... bizde arcelik yada beko alıcaz ama gerısı bosch yine.mayısa kadar butun ev esyasını bitirmeyi dusunuyos temmuza da dugun snaırım. kızlar aslında bana daha vardı evet :) ama nişanlımın abdye gitme gorevi iptal olunca bizde böle hızlanalım dedık ;) dunde tezgah ustu baharatlık hisarın aldım , birde banyo fırca takımı aldım hee bide nohut mercimek koymak için erzak kavanozlarından aldım sekıllı cam ve tıpalı kapaklılardan pek anlatamadım ama anladınız insallah :))

Bende beyaz eşyamı bosch düşünüyorum ama buzdolabınının niye tavsiye edilmediğin merak ettim doğrusu CADIARZU.
Bizim evdeki beyaz eşyalar bosch ve çok memnunuz.Birazda şans işiymiş gerçifisfisfis

Sende temmuzcusun ben,cbell ve burcuözge gibi :lepi:.Hadi hayırlısı bakalım.

Canım buzdolabı için Samsung'a da bak derim. Hem çok güzel modelleri var, hem de buzdolabı denince çok önerilen bir marka.
Ben de inşallah ocağa kadar tüm beyaz eşyaları ve mutfağı bir de yapabilirsem yatak odasını btireceğim. Sonrasında da mobleler için para biriktirmeye başlayacağım inşallah, nişanlım da biriktiriyor bir yandan.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Hepimize istedigi seyleri almayı nasip etsin inşallaah :Saruboceq:

Hakkında hayırlısı olsun güzelim.
Bu kpss işleri çok zor.Nişanlım 2 yıl girdi eğitimci olarak ama hiç sonuç yok.Ya sorular hatalı oluyo ya baraj puanı yükseliyor.Velhasılı kelam zor devlete memur olmak.:bbo:

evet canım çok zor nişanlım veteriner teknisyeni ilk girdiği sınavda çok iyi puan aldı ama tercihleri kaçırdık ben o zman bilemedim o da askerdeydi o yıl bütün okul arkadaşları girdi ama o kaldı.O da şansını deniyor ben de deniyorum şansımı işte olursa diye

Canım hiç öyle düşünüp de moralini bozma, sonuçta sınava girenlerin hangilerinin bilgileri taze. Senin durumunda olup da girecek bir sürü insan var. Sen al bir kitap basla her aksam düzenli çalışmaya yerimseniben Ve kendine güven yerimseniben

canım tünaydın hoşgeldin ya dün de sordum çok merak ettim düğün ne zaman yakın herhalde he canm :asigim:

alevcim dugun tarıhı belli deil ama biz temmuz gibi dusunuyoz o yuzdne hızlandık bide dugun 2yerde olcak ben eskliyim nişanlım ordulu olunca :) o yzuden esyaları alıp sonradan dugun için para bırıktırmemız gerekıyor.
kpss sınavında basarılar canım bende gircem ama daha mezun olmadım ben kendımı denemek adına bakalım hayırlısı insallah kazanıp yerlesirsin tatlım.. :1hug: :Saruboceq: a.s.

Abba mobilyayı almak için erken davranmışsınız bence.Daha 1 sene var şimdi çok beğendin ama yeni modeller çıkacak.Görünce aklın kalır.Ben geçen sene bir yemek odası beğenmiştim siyah beyaz.Alsak mı almasak mı daha çok zaman var diye düşünüyoduk.Neyse almadık.1 sene sonra aynı yere gittim.O yemek odasını sordum diğer dükkanda varmış.Bi gördüm ki hiç hoşuma gitmedi.Ama bir sene o yemek odasını düşünmüştüm.Süper bişeydi kafamda.Yeni gelen modeller çok daha güzeldi onun yüzüne bile bakmadım.Şimdi mobilyalarımla çok mutluyuz:1hug: Allah herkese baktıkça mutlu olduğu bir ev nasip etsin.

Abba mobilyayı almak için erken davranmışsınız bence.Daha 1 sene var şimdi çok beğendin ama yeni modeller çıkacak.Görünce aklın kalır.Ben geçen sene bir yemek odası beğenmiştim siyah beyaz.Alsak mı almasak mı daha çok zaman var diye düşünüyoduk.Neyse almadık.1 sene sonra aynı yere gittim.O yemek odasını sordum diğer dükkanda varmış.Bi gördüm ki hiç hoşuma gitmedi.Ama bir sene o yemek odasını düşünmüştüm.Süper bişeydi kafamda.Yeni gelen modeller çok daha güzeldi onun yüzüne bile bakmadım.Şimdi mobilyalarımla çok mutluyuz:1hug: Allah herkese baktıkça mutlu olduğu bir ev nasip etsin.

Yangına körükle gitme bacııı kaydirigubbakcemile3.
1 sene değil 10 ay kaldı temmuza :lepi:

Şaka bi yana evet mobilyalar erken alınmış.Umarım pişmanlık duymazsın abba'cım a.s.

alevv gecersın kız bıseycık olmaz gecersınzı laa aman dusnme okadar
abba valla erken yolcu gıbısın laa hadı hayrlısı olsunn
msn acamadım zaten cnm sıkkın patron acmıs kendınınkını

ben geldiiimmmmmm hihoyyyt öpüyorum hepinizia.s.
dün bütün gün hiç giremedim nete kızlar:çok üzgünüm:

burcu yaprak sarmaya gıttı cokacimcoook
sıcell ütü bakar nettenn sengözlerimebaksanab
turuncu askıyla konusur yada öle calısır durur
perleyı ozledımmm daha gelmedı gelsede sohbet etsekk cnm Şeniz
aylın86 bu topıcı actı ama nereye ne actığını unuttu galıba hec gelmıyo :roflol:
ben öle bakınıyomm patron zaten patron olmayınce ya kk yavaslar acılmaz ya msn kımse olmaz sınırlenıyom ozmn işte kötükedihüso

lıbra cnmm senıde cok ozledım

aman da aman gözlerim yaşardı valla böcüğümmm çok mu özledin beniiikaydirigubbakcemile ben de başta böcük olmak üzerekaydirigubbakcemile3 hepinizi çookk özledim

Abba aklınızda bulunsun biz düğün salonunu aralık ayında ayarladık.Yemekliydi.Geçen senenin fiyatından aldık.Arada kişi başı 3 ytl fark oldu.500kişden 1500 ytl yani.Kurban bayramından sonra ayarlayabilirsiniz bence.Hem istediğiniz tarihi bulamayabiliyorsunuz şubat martı bulunca

Back
X