canımm doğum günün kutlu olsuuun.
Allah sevdiceğinle beraber hayırlı uzun ömür versin sana.a.s.
ahh gözbebişim çok teşekkür ederim... :1hug:
tocamann bir kızz odumm bennn kaydirigubbakcemile3 hihi kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm doğum günün kutlu olsuuun.
Allah sevdiceğinle beraber hayırlı uzun ömür versin sana.a.s.
cnm hangi marka alıcaksın beyaz eşyalarını
biz de bu ay içerinde bi terslik çıkmazsa Bosch dan almayı düşünüyoruz beyaz eşyalarımızı
buzdolabı , çamaşır ve bulaşık makinesini.
fırını hepsi birden ağır gelir diye sonraya bıraktık
alacağımız modelleri belirledik
buzdolabım no frost , çamaşır makinem 1000 devir 7 kg , bulaşık makinemse 4 prglı
canım benimkinin markası bosch.
buzdolabı + fırın + bul.mak + ç.mak toplam 4000 ytl ediyor
Ben gümüş modellerin yüzeyine elimi dokundurdumda pek hoşuma gitmedi doğrusu.Şimdi hadi neysede ilerde çocuk olduğunda elinde oyuncakla makinaya çarptığında çizik çizik olacak.Satıcıyada fikrini sorduğumda gümüş renklilerde çok fazla şikayet olduğunu o yüzden beyaz seçmemi tavsiye etti.
ahh gözbebişim çok teşekkür ederim... :1hug:
tocamann bir kızz odumm bennn kaydirigubbakcemile3 hihi kaydirigubbakcemile2
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun
Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
bitanecim kutlu olsun yaş günü
nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle Şeniz
Canım benim dogum günün kutlu olsuuun hihoyyyt Sevdiceğinle beraber güzel bir ömür geçir inşallaaah :Saruboceq:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun
Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
tatlımmmmmmmm mutttttluuuuuuuu yıllaaaaaaaaarrr sanaaaaaaa ,,,, iykiiiiiiiiiiiii dogdunnnnnnn iykiiiiiii dogdunnnn mutluuuuuuuuuu yıllaaaarrrrrrrrr sanaaaa canıkommmm sevdıklerınle beraber bir omur yasaman dilegyleee tatlıımmm optummm kocamannnnn :içelim: :içelim: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 a.s. :1hug:
Cnm alacağın beyaz eşyaların ürün kodlarını yazabilirmisin ?
off bnm de gümüş/beyaz konusunda kafam çok karışıyor
hem çok zevkli hemde çok zor muş eşya alması
gunaydınnnn çirkınlerrr
sabaha kotu basladım burnum kanadıı :bbo: neden bılmıyomm offf neyse
akşam gıttımm eve pc daha gelmemıs o gelmemıs ama benımkıler geldı -tatlicadiarzu- delırdım gıttım mağazaya en gec yarın(bugun)gelmezse asla yollamayın dedım ıstemez bu ne yaa bı haftadr beklıyoruz kız bana ne derse beğnırsınzı ayy geldı ama bız yollamadık yarın yada carsamba ıstersenız yollarız gerızekalı yaa saff ben nıye gıttım oraaya hemen gelsın dıye allam sen sabır akşama ıftardan sonra ıns gelcekk yerimseniben
hayırlı sabahlar...iyi çalışmalar kızlar yerimseniben
kızlar dün annem babamla konuşmuş turuncu beyaz eşya almak istiyor ne dersin diye.Babamda ben bu yaşta kızımın bu kadar borca girmesine göz yumamam ,ben alırım beyaz eşyasını demiş.:asigimcanım benim)
Turuncu kendi parası ile ufak tefek eksikliklerini gidersin düğüne kadar,diğer büyük şeylere karışmasın demiş Şeniz..İşte böyle kızlar.Beyaz eşyayı bikaç ay ertelemek zorundayım ama en azından alacağım modeller belli :1rolleyes: