2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar işim vardı buraya ugramadan kapayamadım bilgisayarı
tam konuya geldim ben alısverisi kendim yaptım. bizde adet ama kimseden ses cıkmadı alısveris yapalım diye. bende istemem zaten ama üzülüyorum elbet. evine gidip bin ytl ses sistemi alırken bana birsey alınmaması insanı kırıyor.

arzum cok gec gelıyon bacı nete bıraz erken gelde karsılasalım
naıslsınız kızlar anlatın bakem nışanlınız sıze bayramlık ne aldıı yada alcakk

alevcim annen nasıl oldu umarım daha iyidir

canım benim kıyamam sana :teselli: Benimkiler yakın da akraba gezmelerimiz var 1 gün içinde yapmalıyız.çünkü bayramın 2.günü kocaeli'ye gidiyorum halama nişanlım ben ablam eniştem gidiyoruz.3.günü gelicez ama istanbula gelip dinlenmek istiyorum hem de annem rahatsız biraz

Amin canım ya.Enson mayısta geldi izne nasıl özledim varyaa :çok üzgünüm:

Bu arada gözünaydın 2 haftacığın kalmış hihoyyyt

evet benim kuzum da en son mayısta gelmişti. 9 mayısta da yeni yerine teslim oldu. ben de çok özledim. inşaallah düğünde göreceğim.
evet canımcığım çok az kaldı. nikahımız cuma günü olacak ama. haftaya cuma da düğün :asigim:

allah mesut etsin arkadasım
hersey gönlünüze göre olur insallah

evet bacım düğüne 12 gün kaldı.
bu cuma günü de nikahımızı yapacağız :asigim:
işimde son haftam bidenem ya. perşembe son günüm olacak. senağlama
gelinlik hazır, davetiyeler hazır, davetliler hazır, gelinle damat dünden hazır :lepi:
ama ev hazır değil :mymeka:
eşyaları attık eve duruyor. düğünden sonra gidince yerleştireceğiz.
çok yorulacağız ama olsun ikimiz yapacağız, güzel olacak :asigim:
halı alacağız daha gidince.
burdaki işler bitti. düğünü beklemek kaldı. asıl iş gidince kaydirigubbakcemile5

Hoşbulduk Tatlım..Yok kıs koca :çok üzgünüm: Zaten Araştırdım hatun nüfusu fazlalaşmış iyice..Yürü gidek bidene bulak..Yoksa kalcaz evde :roflol:

ben sözlumden yenı ayrıldım almım sımdılık artı sozlum tekrar benı ıstıyo ben ıstemıyom sonra ıkı kısı daha var yanı bende cok ocaktan sonra nışan olursa şaşmannsırnaşık şey

evet benim kuzum da en son mayısta gelmişti. 9 mayısta da yeni yerine teslim oldu. ben de çok özledim. inşaallah düğünde göreceğim.
evet canımcığım çok az kaldı. nikahımız cuma günü olacak ama. haftaya cuma da düğün :asigim:

Aynı zamanlarda teslim olmuşlar hihoyyyt Sen ne güzel haftaya göreceksin benimki aralıkta gelecek senağlama

Allah bi yastıkta kocatsın canım şimdiden..:içelim:

selam kızlar işim vardı buraya ugramadan kapayamadım bilgisayarı
tam konuya geldim ben alısverisi kendim yaptım. bizde adet ama kimseden ses cıkmadı alısveris yapalım diye. bende istemem zaten ama üzülüyorum elbet. evine gidip bin ytl ses sistemi alırken bana birsey alınmaması insanı kırıyor.

ayy sınır oldum haa :kızgın: keısnlıkle cok kırlırım hatta konusmam bee ne o ole ayy cok sey mı ıstıyom nee bu arada ılk defa yakaladım senıı kaydirigubbakcemile5

ben sözlumden yenı ayrıldım almım sımdılık artı sozlum tekrar benı ıstıyo ben ıstemıyom sonra ıkı kısı daha var yanı bende cok ocaktan sonra nışan olursa şaşmannsırnaşık şey
Benim 1 sene oldu ayrılalı..Artık ciddi ilişkilere bakma vakti kaydirigubbakcemile5

Benim 1 sene oldu ayrılalı..Artık ciddi ilişkilere bakma vakti kaydirigubbakcemile5

Allah gönlünüze göre versin canlar :Saruboceq: :asigim:

yaş kac benım 21,5 :roflol: aman hayrlısı olsun onlada cıddıydık zaten hıc cıddı olmayan zmn gecrcek askımm olmadı ıkı kısı oldu bıryle sözlendım ayrıldık ama cok pısmanneyse ıkıncı evlenmek ıstıyo sonra baskasıda var tabı en hyrlısı olsunnn ceyız aldn mı ben aldım amada 2 sayfa alıncak vaa fisfisfis

canım bir oglan benimki baska kardes falanda yok. o paranın üzerine biraz daha ekleyip ogluna bir buzdolabı alabilirdi ama nerdee. sadece gösteriş ama bayram geliyor herkese gösterecek işte

ayy sınır oldum haa :kızgın: keısnlıkle cok kırlırım hatta konusmam bee ne o ole ayy cok sey mı ıstıyom nee bu arada ılk defa yakaladım senıı kaydirigubbakcemile5

okarauzum bence hıc uzulme benım kaynanmgıl alıcaklar ama ben yınede kendı aldıgımı gıyıcem almasalardı bıle takmazdım böle seylerı:)

canım bir oglan benimki baska kardes falanda yok. o paranın üzerine biraz daha ekleyip ogluna bir buzdolabı alabilirdi ama nerdee. sadece gösteriş ama bayram geliyor herkese gösterecek işte

ana ıste bı oğlan olandan cok korkuyom sureklı oğlunu dusunur falan benı ısteyenlerden bırıde evın hatta sulalenın tek erkeğı ya cok kıymetlı yada cok bencıl oluyolar hayrlı ınsanlarla karsılasmak nasıp olsun ıns evlenınce uzak olursun ona pekı evınız nasıl uzak yakın :uhm:

canım baslarda bende takmıyordum ama para var herseyin fazlasını kendilerine alırken neden böyle yaparlar onu anlamıyorum. kayınvalidem sadece kendini düşünüyor oglunu bile düşünmez. cok şükür annem herseyimi aldı.

okarauzum bence hıc uzulme benım kaynanmgıl alıcaklar ama ben yınede kendı aldıgımı gıyıcem almasalardı bıle takmazdım böle seylerı:)

ayy dusunulmez olunur ya ınsan bekler bıseyler valla sırf hedıye ıcn deıl ne bılem ya ben cok sorun ederım huyum kurusun ole bı kaynanadan allah korusun
nışanlısı barı alsa dusunupp neyse sağlık olsunnn
alev sen nerelerdesın la

benimki bencil grubunda cünkü oglunu bile düşünmez
evlerimiz cok yakın sayılmaz. yarım saatlik mesafe iste

ana ıste bı oğlan olandan cok korkuyom sureklı oğlunu dusunur falan benı ısteyenlerden bırıde evın hatta sulalenın tek erkeğı ya cok kıymetlı yada cok bencıl oluyolar hayrlı ınsanlarla karsılasmak nasıp olsun ıns evlenınce uzak olursun ona pekı evınız nasıl uzak yakın :uhm:

Back
X