2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

laa gec kalmadan alsan kolay mı sanıyon sen ceyıs duzmeyıı ben yemek takımı nerdeyse maasıım kadr sımdıkten basla sayfa 527 cnm oraya bakk yapman gereknde oray tıklamak asağıda sayfa sayısı var ya

hayırlı olur inşallah sevgili mini etek:)

teşekkür ederim senın için de hayırlı olsun şirincik

inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur...

benımde şubatta nişanım olcak evde yapmayı düşünüyorum ama kesin değil

kızlar benim kafam çok karışık ya nasıl isteme olcak nasıl nişan olcak o kadar kafayı takıyorum ki dün gece rüyamda istemeye gelmediklerini gördümmmsenağlamasenağlama

böle bı ıhtımal söz konusu bıle değil ama herseyı kafama çok takıyorum yaa

uğur böceğii aldıklarını gördüm çok güzeller inşallah hep mutlulukla kullanırsınız

laa gec kalmadan alsan kolay mı sanıyon sen ceyıs duzmeyıı ben yemek takımı nerdeyse maasıım kadr sımdıkten basla sayfa 527 cnm oraya bakk yapman gereknde oray tıklamak asağıda sayfa sayısı var ya

ya evet gerçekten herşey çok pahalı, ama işte almaya başlayamıyorum bi türlü sanırım benim kiler hep son anda olacak. Sanırım yavaş yavaş başlamalıyım. Ya bide çok güsle şeyler var aldıkça alasım gelir valla:Dfisfisfis

teşekkür ederim senın için de hayırlı olsun şirincik

inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur...

benımde şubatta nişanım olcak evde yapmayı düşünüyorum ama kesin değil

kızlar benim kafam çok karışık ya nasıl isteme olcak nasıl nişan olcak o kadar kafayı takıyorum ki dün gece rüyamda istemeye gelmediklerini gördümmmsenağlamasenağlama

böle bı ıhtımal söz konusu bıle değil ama herseyı kafama çok takıyorum yaa

ay kıyamam ben sana yawww. Ben hiç kafana takma herşey olacağına varır. Önceden ailesiyle tanıştın mı tanıştıysan prorblem olmaz bence. Biraz arayı sıcak tut bence.Ben nişamı dışarda yapmayı planlıyorum ama müstakbel eş adayımı ikna edemiyorum bizim ki sevmez pek şatafatı bide ok dominat valla napıcam bilmim ki:1no2:

ya evet gerçekten herşey çok pahalı, ama işte almaya başlayamıyorum bi türlü sanırım benim kiler hep son anda olacak. Sanırım yavaş yavaş başlamalıyım. Ya bide çok güsle şeyler var aldıkça alasım gelir valla:Dfisfisfis

aynen bızmde aldıkca alasımız gelıyoo al valla sımdıkten bıtmez yoksam ben dıyem saa ben subat ayından berı alıyom ama suan altına yatırım yapcem koca buluncada ceyıse devam allah kımseyı ayırlmasın ama ben temmuzda sözlumden ayrıldım hayrlıs herseyde be guzelım bend heran yenı bı nışan olabılır :1closedeyes:

yaaaa çok üzüldüm yaaa
demek temmuz da ayrıldım:(
neyse sağlık olsun canım yaaa
demek yeni naşan haa:) hade bakalım inşallah bu sefer hayırlısı olur.

ben de altın alıyorum canım aslında sanırım çeyiz tembelliği ondan olsa gerek:)

Kız böcük hayırdır ne nişanı :jeyyar: Sen bizden önce gitcen valla. Şuraya da yazıyorum :roflol:

yaww bı ıkı kısı var ıste anacım napam guzelım ıste
bırısı dıo onlada konsuyom ama umut yok bende uzuldum ya cok onun etkısı yanı bu kısyle 19 mayıs 2006da tanıstık ondan 3 ay oncede askerde bekledım yanı 2 yıl faaln cıktık aılesıne benı anlatmıs ıste subatta ısteme olcakmıs martta söz en gec temmuzda nışan ama ben ne bılım sevıyom ama aman neyse benı bırakın keısn bıseyler olsun ole derım bacılarr
dunde benı yemeğe cağırdı ama utandımla aılesıylen o yuzden gtmedım ıstemeye gelmeden gtcez aılesıylen tanıscam oda bıze gelcek ole yanı aman kımıse duymasın

yok la abartmayın yahuu sızın düğünu bı yapak hele ben kolay
yalnızkatıp hosgeldınn hadı hayrlısı olsun benımm koca yok hazrlıkklar ı gıdıyoo ıste nolsun bıraz bıseyelr aldım yane

yok la abartmayın yahuu sızın düğünu bı yapak hele ben kolay
yalnızkatıp hosgeldınn hadı hayrlısı olsun benımm koca yok hazrlıkklar ı gıdıyoo ıste nolsun bıraz bıseyelr aldım yane

hoşbuldukk... hepimize hayırlı olsun..
hazırlıklara başlamak istiyorum ama nerden neyi alarak başlamalıyım kafam o kadar karışık ki :bbo:

hoşbuldukk... hepimize hayırlı olsun..
hazırlıklara başlamak istiyorum ama nerden neyi alarak başlamalıyım kafam o kadar karışık ki :bbo:

Bir yerden başla canım, bunun bi usulu, sırası yok sonucta. Ben kendimi hatırlıyorum da ilk olarak narenciye sıkacagı ile baslamıstım :roflol: Görünce çok hoşuma gitmişti, ayy şunu alıyım ilerde kullanırım evimde diye. Öylece başladı kaydirigubbakcemile3

ben ılk basta yemek takımım catal kasık ve tencere takımı aldım sonrada mutfak takımı dantel ve kanavce ıslemelı nevresım takımı aldım bunlar pahalıydı heemn aradan cıksınkı kucukler nasılsa alınır dmıstım ayrıca cok sanslısın resımlerını koydum 526 527 sayfalara bakarsan gorursun onlar benım

yaww bı ıkı kısı var ıste anacım napam guzelım ıste
bırısı dıo onlada konsuyom ama umut yok bende uzuldum ya cok onun etkısı yanı bu kısyle 19 mayıs 2006da tanıstık ondan 3 ay oncede askerde bekledım yanı 2 yıl faaln cıktık aılesıne benı anlatmıs ıste subatta ısteme olcakmıs martta söz en gec temmuzda nışan ama ben ne bılım sevıyom ama aman neyse benı bırakın keısn bıseyler olsun ole derım bacılarr
dunde benı yemeğe cağırdı ama utandımla aılesıylen o yuzden gtmedım ıstemeye gelmeden gtcez aılesıylen tanıscam oda bıze gelcek ole yanı aman kımıse duymasın

oooo sen varya sennn hade bakalım aman aman hayırlısı olur inşallahkaydirigubbakcemile2

Back
X