Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz kızlar.Bu arada kim bilir neler kaçırdım giremedim yoğundum şimdi de site çok yavaş ya okuyamadım 1-2 sayfaya ancak bakabildim açılmıyor sayfalar
kızlar ne kadar zormus bu çeyiz aışverişi al al bitmiyo
özdilek in bornoz takımını alcam
bı kac model beğendım ama fıyatlar cok değişiyo karar veremedim siz ne marka aldınız bornoz takımını
teşekkür ederim senın için de hayırlı olsun şirincik
inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur...
canım ben jua marka alıcam yerimseniben
kadınınkinin yakasında çiçek olanlardan :1hug:
slm kızlar son on gerıye sayıyorummmmmmmmmmmmmmm
Kız böcük bakınca fiyatı hakkında bize de bilgi ver tamam mı? Anam Schafer markasının bana teşekkür etmesi lazım ha :dilcikar: sırf burdan kaç kişi alacağız kaydirigubbakcemile3
cnm zaten fıyat tek taksıtle 180 185 ytl arası ayda 20 ytl takstle pesın alcaksanda 150 kalıtesı super ben days ın colours urunlerını cok sevıyorumm cnm emın ol cok harıka hem bu renkte baya hoş sengözlerimebaksanab
evet canım bende turkuaz düşünüyorum bi kaç sitede kaliteli olmadığını okumuştum da kafamda soru işaretleri vardı.teşekkürler cevapladığın için a.s. buarada arkadaşlar bende inşallah 2009 yazı gelini olacağım.aldığım çeyizliklerimi sizlerle paylaşmayı isterim ama forumda bir yerde foto eklemeyi anlatan bölüm vardı bulamadım da yardımcı olur musunuz :asigim:
biz de temmuz 2009 da evleneceğiz kısmetse :)
canım bende yeni ögrendim sayılır resim eklemeyi kısaca anlatayım
bu sayfaya gir.
bilgisayarındaki resmi upload et. resize image 320-240 - sonrası host it
cıkan sayfadaki url kısmını kopyala. sonra mesaj yazdıgın alanda üst kısmında grafik ekleyi tıkla ve kopyaladıgın url oraya yapıstır.
umarım anlatabildim