2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

olmaz mı anacım bı yemek takımı catal kasık tencere setı aldım 1400ytl daha neler nler alıncak benım tam ıkı sayfa var lıstemde alınacak ama suan akıllı yatırım yapıyom 3kelepçem vra bı kalın bıleklık bayramdan sonrakı haftada bı 3lu burma alcam :Saruboceq: aylık almadım harcarım dıe bayram donusu alcam kaydirigubbakcemile5

ayy çok iyi düşünmüşsün ama altın arttı cnm şimdi alma biras bekle bence

arkadaslar az once de dediğim gibi ben bu kadar almıcam.. gercekten gerek gormuyorum.eger bu kadar harcayacak param olsa 120 ekran bi lcd, bi de yanına 1500 liralık bi ses sistemi koyarım..

kızlar siz delirdiniz mi?3 er battaniye yok bilmem kacar ortu! :)))))))))))
walla ben yorgan,yastık 5 nevresim takımı,guzel bi yatak ortusu ortuye uygun perde o kadar...

arkadaslar az once de dediğim gibi ben bu kadar almıcam.. gercekten gerek gormuyorum.eger bu kadar harcayacak param olsa 120 ekran bi lcd, bi de yanına 1500 liralık bi ses sistemi koyarım..

walla ben yorgan,yastık 5 nevresim takımı,guzel bi yatak ortusu ortuye uygun perde o kadar...

banada gereksiz gelio fazla şey ama ne bilim arklarım hep almıştı bende gaza gelip aldım ztn bardak,tabak ve nevresim konusunda biri beni çekiştirmese duramıorumkaydirigubbakcemile2
gereksiz olanların alınması saçma çöpe atılan para

ayy çok iyi düşünmüşsün ama altın arttı cnm şimdi alma biras bekle bence

yok yok tanıyomkendısını neyse ayy asıl sorun babama naısl dıycem gecen yıl sözlendım ya gene aynı zmn ufff yaa :1no2:
cuma gunu 59 ytl ıdı bugun 56 olmuş zaten bayramdan sonra alma sbebım bıraz beklmek

my.php

yok yok tanıyomkendısını neyse ayy asıl sorun babama naısl dıycem gecen yıl sözlendım ya gene aynı zmn ufff yaa :1no2:
cuma gunu 59 ytl ıdı bugun 56 olmuş zaten bayramdan sonra alma sbebım bıraz beklmek

güwenleri azalmıştır tekrar hata yapmandan korkuolardır cnm, istersen önce annenle bi tanıştır o fikrini sölesin... onlarda haklılar acele etme derim. sırf evlenecem gazıylada olmaz yani...tabi sen en iisini bilrisin cnm

haklısın cnm ama nedense ben içimdekı ceyıs tutkusunu durduramıom aldıkca alasım gelıyo zaten evlenıce bı 10 yıl eve bısey almasakta olur :roflol: ayy dıo ınsan sunuda alam evıme bunuda alam gözum gormesın yeter şakkıdı

güwenleri azalmıştır tekrar hata yapmandan korkuolardır cnm, istersen önce annenle bi tanıştır o fikrini sölesin... onlarda haklılar acele etme derim. sırf evlenecem gazıylada olmaz yani...tabi sen en iisini bilrisin cnm

mustıden oncekı sevgılım kendısı 1,5 yıl bırlıkte olduk ayrıldık ben ayrıldım cunku evlenmek ıstedım oda suan durumum yok dedı ıste sacma bı sebep ayrıldık yasımda ozmn kucuktu ne acelem varsa :roflol: neyse sımdık tekrar konusuyoz zaten once aılesıylensonrada o annemle goruscek en son babalar duyar ama cook korkuyom hanı ya gene mı derse :çok üzgünüm: ama napım yaa evlenmek ıstıyom zaten hep yesıl goclu bı kocam olsun ısterdım bıde hıc benı yalnız bırakmadı bakalım kısmet :asigim:

mustıden oncekı sevgılım kendısı 1,5 yıl bırlıkte olduk ayrıldık ben ayrıldım cunku evlenmek ıstedım oda suan durumum yok dedı ıste sacma bı sebep ayrıldık yasımda ozmn kucuktu ne acelem varsa :roflol: neyse sımdık tekrar konusuyoz zaten once aılesıylensonrada o annemle goruscek en son babalar duyar ama cook korkuyom hanı ya gene mı derse :çok üzgünüm: ama napım yaa evlenmek ıstıyom zaten hep yesıl goclu bı kocam olsun ısterdım bıde hıc benı yalnız bırakmadı bakalım kısmet :asigim:

ayy cnm çok güsel olur, inşallah herşey gönlüne göre olur tatlım.kısmet işte dön dolaş gene ona gel...dmk kısmetin oymuş. ben hep şuna inanırım kısmetin deilse bi kişi herşey yolunda giderken saçma bi sebepten biter. dmkki eskisi deilmiş kısmetin belkide budursositosositoa.s

gene olmamış ne ki bu:)sengözlerimebaksanab

ımagesten resım koymayı beceremıom laa yarıdm et
sımdık resmı ımagese atıyom htpp kopyalıyom sonra buraya yapıstırıym hatta onızleme olarak orda nete kydettığını bıle goruyom ama olmuoo :sm_confused:

Altta bi yazi var show la başlio onu tikla çikan linki buraya yapiştir bazen öle hata verio bende de olmuştu ya ben öle buldum çözümü

oleyyy sipariişim kargoya verilmiş... ay nezmn gelirki... çok mutlu oldum...umarım beklediğim gibi güseldir:)
271189153001201t4hw5.jpg

kaca aldın cnm bende burda satan bı mağaza var ona sorcamm hayrlı olsun cok beğendımm bende alcaktım ondan

tşk ederim cnm 141 ytldi. sipariş verdim bakalım gelsin bi fotolarıno çekip koyarım buraya ışık hileleri olmadan bakalım nası gözüküokaydirigubbakcemile4
daha güselleri senin olsun tatlıım :lepi:

Back
X