2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

5300zr1.jpg

8e141tn1oq4.jpg

1150vi4.jpg

artekm0008bnt7.jpg

bi kaç tanede duvar ünitsi benden...

mızmızcığım herşey istediin gibi gönlüne göre oluyorsa ne mutlu sana...içinde inş hiçbişey kalmaz... gelinliğinin içine sinmesi çok önemli bence...

dun bayramlasmaya butun sulalesını gezık ve suan burnum akıo umarım hasta olmam

geçmiş olsun cnm, vitaminlerle falan destekle tatlım kendini aman düğün öncesi hasta olma sakın! ztn aslında o heyecanla hastalık falan unutulur sanırımkaydirigubbakcemile2

kızlar ne olur dua edınde pazar gunu hava guzel olsun acık alan dugunum soguk ve yagmurlu olursa yandıkkkkkkk

kızlar ne olur dua edınde pazar gunu hava guzel olsun acık alan dugunum soguk ve yagmurlu olursa yandıkkkkkkk

kır düğünümü yapacaksınız cnm, peki kapalı bölümüde war mı oranın?
nerde olacak düğün tatlım ank dimi?
inş cnm hava güsel olur hiç bi aksilik olmaz...
olursa da moralini hiç bozma o gün senin günün ve her ne olursa olsun tadını çıkar moralini bozmasına izin verme hiçbişeyin...

8e141tn1oq4.jpg

bu banyo dolabı arkadaşlar ama onu duvar ünitesine çevirebiliriz mesela çizerk kendileri yaptırmayı düşünenler için fikir...

kır düğünümü yapacaksınız cnm, peki kapalı bölümüde war mı oranın?
nerde olacak düğün tatlım ank dimi?
inş cnm hava güsel olur hiç bi aksilik olmaz...
olursa da moralini hiç bozma o gün senin günün ve her ne olursa olsun tadını çıkar moralini bozmasına izin verme hiçbişeyin...

cnm kır dugunu deıl ama dugun ustu kapalı kenar kısımları acık ankara altınparkda olacak

cnm kır dugunu deıl ama dugun ustu kapalı kenar kısımları acık ankara altınparkda olacak

aaa şu yeni yapılan camlı olan yerdemi yoksa?
ew arkımın ağustosta orada oldu bayıldım oraya içinde 3500tane lamba varmış... serwis müzik harikaydı...
:teytey:

anlasılan sana kalsa evının dort bır yanını unıtelerle kaplarsın :) cok hoslar ellerıne saglık

beğeniorum, asimetrik ve kullanışlı hem göze hitap edio hemde işlevsel...
tabi kaplarım ama sen paradan hbr wer off off memur maaşıyla olcak işler mi bunlar-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

aaa şu yeni yapılan camlı olan yerdemi yoksa?
ew arkımın ağustosta orada oldu bayıldım oraya içinde 3500tane lamba varmış... serwis müzik harikaydı...
:teytey:

onun yanındakı cnm uzgen gıbı bılıyorum orayı orayı ıstedık ama o 350 kısılık onun yan tarafı olacak :1no2:

onun yanındakı cnm uzgen gıbı bılıyorum orayı orayı ıstedık ama o 350 kısılık onun yan tarafı olacak :1no2:

hmm havuzlu olan yer ozmn?
çok iyi yer tutmuşsunuz cnm, serwisi süper yapıo adamlar...
sen ztn o heyecanla hiç üşümezsin cnm, ama genede dikkat et üstüne mutlaka bişeyler al,akşam olacak dimi?
ne kdra tuttunuz tatlım?sizinki kaç kişilik

hmm havuzlu olan yer ozmn?
çok iyi yer tutmuşsunuz cnm, serwisi süper yapıo adamlar...
sen ztn o heyecanla hiç üşümezsin cnm, ama genede dikkat et üstüne mutlaka bişeyler al,akşam olacak dimi?
ne kdra tuttunuz tatlım?sizinki kaç kişilik

cnm bızımkı 559 kısılık bırde dugunum gunduz saat 12 baslıyacak onden 1 mılyar kapora alıyorlar toplam 3 mılyar

cnm bızımkı 559 kısılık bırde dugunum gunduz saat 12 baslıyacak onden 1 mılyar kapora alıyorlar toplam 3 mılyar

ozmn tatlım hiç endişelenme gündüz hava güsel oluo ayrıca hava durumu hbrlerinde yağış yok diodu...umarım olmzda... fiyatıda baya iimiş... inş her şey harika olacak cn m iyi düşün iyi olsun...

:Saruboceq::nazar:

ozmn tatlım hiç endişelenme gündüz hava güsel oluo ayrıca hava durumu hbrlerinde yağış yok diodu...umarım olmzda... fiyatıda baya iimiş... inş her şey harika olacak cn m iyi düşün iyi olsun...

:Saruboceq::nazar:

az once metorolojının sıtesıne baktım yagmurlu gosterıo ama senağlama aslında ben ınanıyorum guzel olacak ama herkes bu konuyu konusuyor bır haftadırrrrr senağlama ya soguk olursa ya soguk olursa aslında aksamdı gunduze aldık ıyıde ettık cunku aksam her sekılde soguk oluyor

mız mızcığım umca die bi vitamin gibi bişey var hemen ondan al ve kullanmaya başla ben kullanıorum grip olacak gibi olduumda hatta artık grip olduumda da antibiotik almamak için onu kullanıorum... sardunya kökünden yapılıo tamamen bitkisel eczanelerde satılıo,bağışıklık sistemini güçlendirerek savunmayı artırıo... hasta olmayı engelli, hastaysanda atlatmanı sağlıo... istersen bi eczaneyle görüş...
düğünden önce hasta falan olma...

Back
X