2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlar nasılsınız? oda arkadaşımın laptopuna gene al koydum bugün birascıcık hehehe:)
ne yaptınız bakalım bensiz?

bende nişan resşmlerimi koymsk istşyorum ama nasıl yapacağımı bulamıyorum
senağlama

canım buraya gir.gözat'tan resmi bulup host it'e tıkla (burada biraz beklemen gerekebilir resmin yüklenmesi için) resim yüklendikten sonra sana bi sayfa gelir resim ve altında da linkler olur.o linklerden 1.sini kopyalayıp burada mesaj yazma bölümüne o adresi yapıştır hepsi bu kadar a.s.

nastasia canım hoşgeldin ben iyiyim şükür çeyiz hazırlıkları işte koşturuyorum.sen napıyorsun nasılsın

canım buraya gir.gözat'tan resmi bulup host it'e tıkla (burada biraz beklemen gerekebilir resmin yüklenmesi için) resim yüklendikten sonra sana bi sayfa gelir resim ve altında da linkler olur.o linklerden 1.sini kopyalayıp burada mesaj yazma bölümüne o adresi yapıştır hepsi bu kadar a.s.

nastasia canım hoşgeldin ben iyiyim şükür çeyiz hazırlıkları işte koşturuyorum.sen napıyorsun nasılsın

ayy cnm bende iş güç uğraşıyorum giremiorum nete o yüzden:(
bornoz araştırıyorum bendekaydirigubbakcemile5

çok tşk ederim yarın işteyken deniyeceğim

Hoşgeldiniz kızlar.bende ufak ufak çeyiz hazırlıklarına başladım.alıncak o kadar çok şey var ki hepsine nasıl para yetiricem bilemiyorum.çeyiz listesi çıkardım netten.bi yığın şey var :teytey:

yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz bi kaç gündür siteye gremiyordum fazla takip edemedm sizleri ne var ne yok herkesler iyi mi?
ya şu yemek takımı uykularımı kaçırıo fuşyalı olanını mı alsam siyah-sarı olanı mı karar veremiorm kahvaltı takımım pembeli lilalı bu da farklı mı olsa acep:(((

bnde 2009 yazında evleniyorummmmmm:sm_cool::sm_cool: şuan aşkım askerde 2 ay sonra bitiyo çeyiz olarak küçük ev aletleri ve öle ıvırzıvırımız hazır ....o geldiğinde hepsini ikimiz beyenerek alıcaz ...yani kocaman bi ceyiz alışvarişi yapıcaz.....:asigim::asigim:

gunaydın kızlar hayrlı cumalarr
naıslsınız bakıyomda artık cvp veren bıle yok topıc cok farklı olmus yenı gelenlerde hepsı hosgelmısler hepınızın ıcın hayrlıssı olsunn

Günaydın gelin adayları...Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum ...

kızlar kk cok yavas gelemedım ya cokta ısm vardı cok yorgunum
nasılsınız hepınız
sszzkk daha soramadın mı aksam sorcam demıstın oncekı gun ıns bukez olur aksılık olmasın amın
burcum cnm benım cok sevındım ılk evlı sn olcaksın bende en son galıba
sıcel nasılsın cnm alev perle turuncu
turuncu yenı avatarın hayrlı olsun adını unutuklarıım kızmasın emı

Saol böcük iyim..İş güç uğraşıyoruz işte yerimseniben
Avatarım gözünden kaçmamış.Tşk ederim yerimseniben

merhaba kızlarrr yarın nikahım varr....
en kısa zamanda çılgın nikah fotolarımla dönücem araıza geriiii
bekleyinn benii anacımmmmmmm
:sm_cool: :sm_cool::dance:

Canııım merakla bekliyoruz resimlerii hihoyyyt
Rabbim ömür boyu mutlu etsin sizi.a.s.
Darısı bizlere olsun kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar hayrlı cumalarr
naıslsınız bakıyomda artık cvp veren bıle yok topıc cok farklı olmus yenı gelenlerde hepsı hosgelmısler hepınızın ıcın hayrlıssı olsunn

Topicimiz farklılaşmadı böcük..Malum yıl sonuna yaklaşıyoruz.İş güç çok yoğun.O yüzden fazla uğrayamıyoruz...

bnde 2009 yazında evleniyorummmmmm:sm_cool::sm_cool: şuan aşkım askerde 2 ay sonra bitiyo çeyiz olarak küçük ev aletleri ve öle ıvırzıvırımız hazır ....o geldiğinde hepsini ikimiz beyenerek alıcaz ...yani kocaman bi ceyiz alışvarişi yapıcaz.....:asigim::asigim:

tebrik ederim canım allah kavuştursun.:emir_bebek: alışveriş içinde allah yardım etsin biz nişanlımla tam 1 yıldır alışveriş yapıyoruz beyaz eşya borcu bu ay bitiyo ve daha gözümün kaldığı bir çok şey var

Hoşgeldin canım topicimize..Paylaşımının devamlı olması dileğimle..yerimseniben

Saol böcük iyim..İş güç uğraşıyoruz işte yerimseniben
Avatarım gözünden kaçmamış.Tşk ederim yerimseniben

avatarına baktım senı tanıyamadım basta :roflol: bızım işlerde yoğun ama bana dokunan bısey yok cok sukur dun temzlık yaptım okadr yoruldumkı kolum hala ağrıyoo sen neler yapıyon aldın bıseyler varmı ceyıse benım var ama bı turlu resımlerını koyamıyom yaa :çok üzgünüm:

günaydın sanada hayırlı cumalar canım

nezmndr nışanlısın 1 yıldr galıba 1 yıldr alısverıs yapıyomuşunda :uhm:
al al btmez ben bu ara bısey almıyom sadece 50 ytl takstıım var zaten acelemde yok cunku nışanlım falan yokk en gec ben ayrılcam bu topıcten emeklı olcam :roflol:

Günaydın fıstklaaaar a.s. Ooo topicimiz renklenmiş, bir sürü de yeni gelin adaylarımız gelmiş. Hepiniz hoşgeldiniz.
Bu ara pek giremedim işler yoğun, site de açılmıyor zaten pek.

MüebbetSevdam canım pembelinin amerikan servisi plastikten yerimseniben

Back
X