Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nişan resşmlerimi koymsk istşyorum ama nasıl yapacağımı bulamıyorum
senağlama
canım buraya gir.gözat'tan resmi bulup host it'e tıkla (burada biraz beklemen gerekebilir resmin yüklenmesi için) resim yüklendikten sonra sana bi sayfa gelir resim ve altında da linkler olur.o linklerden 1.sini kopyalayıp burada mesaj yazma bölümüne o adresi yapıştır hepsi bu kadar a.s.
nastasia canım hoşgeldin ben iyiyim şükür çeyiz hazırlıkları işte koşturuyorum.sen napıyorsun nasılsın
canım buraya gir.gözat'tan resmi bulup host it'e tıkla (burada biraz beklemen gerekebilir resmin yüklenmesi için) resim yüklendikten sonra sana bi sayfa gelir resim ve altında da linkler olur.o linklerden 1.sini kopyalayıp burada mesaj yazma bölümüne o adresi yapıştır hepsi bu kadar a.s.
nastasia canım hoşgeldin ben iyiyim şükür çeyiz hazırlıkları işte koşturuyorum.sen napıyorsun nasılsın
kızlar kk cok yavas gelemedım ya cokta ısm vardı cok yorgunum
nasılsınız hepınız
sszzkk daha soramadın mı aksam sorcam demıstın oncekı gun ıns bukez olur aksılık olmasın amın
burcum cnm benım cok sevındım ılk evlı sn olcaksın bende en son galıba
sıcel nasılsın cnm alev perle turuncu
turuncu yenı avatarın hayrlı olsun adını unutuklarıım kızmasın emı
merhaba kızlarrr yarın nikahım varr....
en kısa zamanda çılgın nikah fotolarımla dönücem araıza geriiii
bekleyinn benii anacımmmmmmm :sm_cool: :sm_cool::dance:
gunaydın kızlar hayrlı cumalarr
naıslsınız bakıyomda artık cvp veren bıle yok topıc cok farklı olmus yenı gelenlerde hepsı hosgelmısler hepınızın ıcın hayrlıssı olsunn
gunaydın kızlar hayrlı cumalarr
naıslsınız bakıyomda artık cvp veren bıle yok topıc cok farklı olmus yenı gelenlerde hepsı hosgelmısler hepınızın ıcın hayrlıssı olsunn
bnde 2009 yazında evleniyorummmmmm:sm_cool::sm_cool: şuan aşkım askerde 2 ay sonra bitiyo çeyiz olarak küçük ev aletleri ve öle ıvırzıvırımız hazır ....o geldiğinde hepsini ikimiz beyenerek alıcaz ...yani kocaman bi ceyiz alışvarişi yapıcaz.....:asigim::asigim:
bnde 2009 yazında evleniyorummmmmm:sm_cool::sm_cool: şuan aşkım askerde 2 ay sonra bitiyo çeyiz olarak küçük ev aletleri ve öle ıvırzıvırımız hazır ....o geldiğinde hepsini ikimiz beyenerek alıcaz ...yani kocaman bi ceyiz alışvarişi yapıcaz.....:asigim::asigim:
Saol böcük iyim..İş güç uğraşıyoruz işte yerimseniben
Avatarım gözünden kaçmamış.Tşk ederim yerimseniben
Günaydın gelin adayları...Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum ...
günaydın sanada hayırlı cumalar canım