2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bızım memleketlı cnm aılem cok ıstıyo bakalım naısl olcak ctesı gıdıp bı yerlere konuscaz dun konustuk ama bukez yalnız konuscaz :jeyyar:

canım senin adına çok sevindim c.tesi bende heyecanla beklemeye başladım inşallah güzel haberlerle dönersin bakarsın bizim düğünlere evli olarak gelirsin hihoyyyt

beğendik diğelim ki çok zor olcak ben hergün netten modeller indiriyorum kiralıcazmı alcazmı fiyatlar nasıl acaba

bilmiyorum ama internetten indirdiğim ya da baktığım modeller uçup gidiyor mağazalara girince.nişanda öyle olmuştu benim

Ben daha bırak gelinliği çeyizi bile tamamlayamadım.çeyizime almayı düşündüğüm bazı şeylerin fotosunu koycam şekerler
260io5.jpg

bekliyoruz canım resimleri çeyizi bende tamamlayamadım saten nevresim takımlarını alcam
ama diğer herşeyi aldım tabi eksik bitmez ama

Bu tost makinesi.bu arada bunlar tefal.biraz pahalıdırlar sanırım.çünkü düdüklüyü annem 300 civarı almıştı
compactmainuf8.jpg

ya benim mutfağıma aldığım her şey kırmızı cezvelerin kulpu kepçelerin sapı ekmek kesme tahtasına kadar tost makinası ketıl kahve makinasını vs.... sadece kırmızı renk olarak luxel markasında bulabildim ve o yüzden ondan aldım inşallah kaliteli çıkar gerçi ucuz değildi ama

bekliyoruz canım resimleri çeyizi bende tamamlayamadım saten nevresim takımlarını alcam
ama diğer herşeyi aldım tabi eksik bitmez ama

cnm bence satın almak sacma gelınlığı sonucta yılarda asılı kalcak ve yer kaplıycak ben olsam aynı parada olsa almazdımm ama bıde su varkı ben nışanlık yada gelınlık alırken sıfırdan dıktrcem baskasının daha once gydı bıseyı helede bu gelınlıkse asla gıyemem ben esenlerde oturuyorum fatıh burda gelınlık merkezı ben ondan kat kat asağı dıktrdım nışanlığımı valla burası ucuz şutarafagitti
saten nevresım takımına gelınce krem rengı alsana kız brıllant ben sıpars ettım gelcek 150 ytl hemde harıka gordun galıba sositososito

bu resimleri nasıl koyuyorsun buraya

netten beğendın resmı ustune gel sağ tıkla ozellıklerden url adresını kopyala sonra bu msn yazdın yere gel orda sarı bı kutucuk var dağ resmı var bak ona tıkla cıkan yazıyı sıl kopyaladığını yapstr yolla kaydirigubbakcemile5

roselın hepsı cok guzel dudukluda tefal demı dıdosh koymustu resmını ondan mı cnm bu
rasıba cnm herseyı neden aynı renk aldın takıntın mı var sevıyon galıba ohh guzelmıs acaba ben ne renk alsam ayy ben cok tuhafım ha lıla fıstık yesılı gıbı seyler hıc almam ya beyaz yada grı olcak mutfak robotumda braun zatn hanı su soncıkanlardan saklama kaplı cok harıka

canım baktım resme mağazada da baktım brillanta bende bu aralar alcam ama beyazı alcaktım nedersin

Back
X