Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kizlar. Kajuu biz Baltalimaninda Istanbul Üniversitesinin yerini tuttuk. Benim annem cok komik. Ben böyle kavanoz filan istiyorum diyo. Duyanda kendine aliyor zannediyor :roflol: Kendi istedigini aliyo şakkıdı Bende sinir oluyorum.
Kina gecesine su an hic karismiyorum. Herkes istedigini pilanliyo. Hic strese gelemem. Ben bir kac fikir söyledim, yok olmazmis, yok ...
Resimcimi ayarladim, anneme haber vermeden. Yok burada daha uygun, yok burasida güzel. Ama ben "ONU" BEGENDIM.... Offff
Cok mu uzattim kizlar ,pardon :lepi:
ama elifcim senin en azından nişanlın kalıyordu orda dimi bizimkisi bomboş durcak ay bir de annem hissettimidir nedir az önce gelip yine evin erken tutulmasıyla ilgili bikaç şey söyledi :CüvCüv:
biz 6 ay önceden tuttuk evi kaydirigubbakcemile3
evi çok beğendik aydiicim.e pinkdun ın dediği gibi nişanlım zaten kiradaydı erkenden taşındı oturacağımız eve.heba olmadı yani parası.gerçi eski evinden 200 tl daha fazla kira ödüyo 4 aydır ama alışsın canımm.
heeee, tamam o zaman şekerimmm...en azından boş boş durmamış sizin evvv....
walla tutsak evi ben de gidip oturabilirim yani, annem dayanılmaz olmaya başladı kızlarr...delikafadulden
evi çok beğendik aydiicim.e pinkdun ın dediği gibi nişanlım zaten kiradaydı erkenden taşındı oturacağımız eve.heba olmadı yani parası.gerçi eski evinden 200 tl daha fazla kira ödüyo 4 aydır ama alışsın canımm.
heeee, tamam o zaman şekerimmm...en azından boş boş durmamış sizin evvv....
walla tutsak evi ben de gidip oturabilirim yani, annem dayanılmaz olmaya başladı kızlarr...delikafadulden
burcucumm tebriklerr...
senin burcun başak mı yoksammmm? bu kadar detay, bu kadar plan-programm....
gerçi benim de sen den aşağı kalır yanım yok, ama tek problemim karşımdaki adamın İKİZLER burcu olması...
dolayısıyla her an sürprizlerle (olumlu yada olumsuz) karşı karşıya kalabiliyorummm...:)
bu arada sormak istediğim bişey var yaa kızlarrr....
Kirada oturacaklar, düğünden ne kadar önce evi tutacaksınız?
bazen geç mi kaldık diye düşünüyorum da...
aynı annem ve ben :)))) yaşasın yalnız değilmişim.
takmaaa salla gitsin git istediğini kendin al.ben öyle yapıyorum şimdi.annemle çıkmıyorum.kendim neyse alıp nişanlımın evine bırakıyorum.annemde görmemiş oluyo ve unutuyo ne alınacağını.bende herşey olur merak etme anne diye geçiştiriyorum.çok adiyim yaa kaydirigubbakcemile3
aysun hanım bugün paso bizlerle olmanızı,izinli oluşunuza bağlayabilir miyiz efendim?