2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hoşbuldum canım..yatak odasını nişanlım seçti, bayıldık biz bu seriye hepsini alalım dedik hihoyyyt
Gerçekten güzel mi gelinliğiim.. :utangac: çok aradım en az 20 tane gelinlik denedim 40 yere de girdim çıktım..umarım herşey güzel olur.. :Saruboceq:

İnşallah cnm,Allah tamamına erdirsin:1hug:

felicity, senin takımlarına yorum yapmamışım tatlım.

yatak odan çok güzel renkleride modelide. yemek odasının modelide güzelmiş tek rengini pek sevmedim o kadar. iyi günlerde kullanmanı dilerim.

gelinliğinde hayırlı olsun. üzerindeki taşlar resimde renkli görünüyor öylemi olucak yoksam gri yada krem gibimi olucak.

merhaba tubis, teşekkür ederim..gelinliğin taşları bildiğiniz parlak beyaz taş, sanırım ışıktan renk değişirmiş onlar :)

iyi o zaman felicity dedim yoksam renklimi olucak. benim ağzım yandı ondan canım sordum.

Hıım öğrendiğim iyi oldu tubiş, dikkat ederim tekrar gittiğimde iyice sorarım ;)

Selam kızlar sabahtan beri dün bıraktığım yerden itibaren okumaya başladım. oku oku bitmiyo bide bazılarını iletiye ekliyecektim kopyalaya kopyalaya geldim sonraaa sen git yanlışlıkla ekranı kapa kaydirigubbakcemile3 bütün kopyaladıklarım gitti.
Genel olarak aklımda kalanları yazım bari..

tubişcim dün gelinliğine baktım. gerçekten resimdekine hiç benzemiyor. gerekirse git kavga et gerekirse modeli değiştirt. ama istediğin bişi olsun. bide kızmazsan bi yorum yapmak istiyorum. Benden başka söyleyen oldumu bilmiyorum ama o gün çok güzel olmanı istediğimden gelinlikçini uyarmanı istiyorum. gelinliğin göğüs kısımları biraz sivri gibimi duruyo banamı oyle geldi eğer öyleyse orayı düzeltsinler bence. ben bol durduğunu düşündüm bide. gören arkadaşlar varsa yardımcı olalım sana..Şeniz inşallah kızmamışsındır senağlama

bide biri makyaj sabitleyicisinden bahsetmiş çok güzel fikir :lepi:
ya ben bişi isticem bide bu gelinlik için düşünyorum ışıltılı vücut kremleri varya böyle bronzluk sağlayan. varmı oyle bişi bilen bi kaç kişiye sordum giysiye geçiyo rengi diyorlar yada dalga dalga oluyormuş. kullanan ve memnun olanlardan yardım bekliyorum..

Tubiş bişi daha dicem sen kilo vermek istiyodun ama gayet iyisin bencee kaydirigubbakcemile5

güzel gelinlere günaydın !!!!

tatlım ben almanya ya gelin gideceğim nişanlım almanya da ,oraya yerleşeceğiz ama düğünüm kayseride olacak
kız hiç farketmemişim senin kayseride olduğunu hemşerim sayılırsın vallahi ...
belki düğünüme bile gelirsin kız belli mi olur kaydirigubbakcemile2

sanada günaydın canım hemşerim benimm :içelim: kayseride nerde olcak senin düğünn

khena canım üst kısımdaki bolluk arkada fermuar olmadığı için, uçları banada sivriymiş gibi geldi söyledim sen üstten gördüğün için öyle dediler. bu hafta son zaten yaptı yaptı yapmadı paramı ister versin ister vermesin diğer tarafa gidicem. kızmadım canım fikir ve akıl verin diye ekledim zaten Şeniz

ışıltılı krem kullanılabilir avon da vardı. ama broznlaştırıcı kullanma leke bırakıyor birde düzgün sürülmeyince şekilli oluyor çirkin görünüyor.

kiloma gelince alt kabarıkta öyle basenleri görsen kocaman.

günaydın kızlar,

bütün sayfaları okuyamadım. sonra devam edicem. nasılsınız bugün

pinkgun canım senin gelinliğin inşallah bir sorunsuz olmuş olarak göreceksin.

minietek, sağlık raporunu sağlık ocağından alabilirsiniz.

başka bişilerde vardı ama unttum sonra gelince bakarım.

dün akşam gelinlikçiyle görüştüm. altı yeniden yapılacak, görenler bilir üstte fazla olan kumaş orjinali gibi drape olacak. ama benim içim hiçç rahat değil. bugün tekrar arayacağım h.sonu yapılmış halini görmek istediğimi söyleyeceğim. pazar günü bir miktar para vermiştim onu vermeseydim akşam iptal etmiştim gelinliğini. umarım h.sonuna düzelmiş olur. olamzsa parmaı isteyip iptal edeceğim çünkü aklımda onunla 10 gün duramam. gelinliğe odaklanmış durumdayım hiç bir şey düşünmüyorum dünden beri. kasım sonunda karar verdim ben ya sorun çıkmasın diye yine sorun oldu hiç evle falan uğraşmak istemiyorum çok keyfimi kçaırdı gelinlik konusu.

güzel gelinlere günaydın !!!!

tatlım ben almanya ya gelin gideceğim nişanlım almanya da ,oraya yerleşeceğiz ama düğünüm kayseride olacak
kız hiç farketmemişim senin kayseride olduğunu hemşerim sayılırsın vallahi ...
belki düğünüme bile gelirsin kız belli mi olur kaydirigubbakcemile2

sanada günaydın canım hemşerim benimm :içelim: kayseride nerde olcak senin düğünn

işte o büyük bir muamma tatlım çünkü henüz karar vermedik
hem bizimki nikah + kokteyl gibi birşey olsun istiyoruz biz
nişanlım orduevinin bahçesi filan olabilir dedi ama daha bakamadı (almanyadan araştırma yapamıyor muhtemelen babası halledecek ) nasıl baksın garibim çok yoğun o da senağlama

neyse velhasıl şimdilik belli değil
eğer senin bildiğin yerler varsa bana söyleyebilirsen çok sevinirim tatlım

khena canım üst kısımdaki bolluk arkada fermuar olmadığı için, uçları banada sivriymiş gibi geldi söyledim sen üstten gördüğün için öyle dediler. bu hafta son zaten yaptı yaptı yapmadı paramı ister versin ister vermesin diğer tarafa gidicem. kızmadım canım fikir ve akıl verin diye ekledim zaten Şeniz

ışıltılı krem kullanılabilir avon da vardı. ama broznlaştırıcı kullanma leke bırakıyor birde düzgün sürülmeyince şekilli oluyor çirkin görünüyor.

kiloma gelince alt kabarıkta öyle basenleri görsen kocaman.

he doğrudur o zaman bende bir an acaba arkasını fermuarı çekilmemişmidir dedim. Canım hala işini düzgün yapmamakta direnirse bu gelinlikçi bizi çağır sen biz hallederiz :oklava:

off ya biri dedi çok güzel bi bronzlaştıcı varmış hemde simli bulaşmıyo dedi ama marka hatırlamıyo hatunn :( senağlama

aman boşver kız basenleri zaten seni beğenen öyle beğenmiş. bide gelinlikte belli olmuyorkii hadi benim gibi kocaman göbişin olsa neyse dicem deee fıstık gibi kızsın Şeniz

şekerler makyaj sabitleyici için söylediklerinize tavsiylerine teşekkür ederim....
kati suretle sorucam ve ona göre alıcam.
elit marka nette satışı var ama maelsef mac inki yok. gerçi elitenin kni kullandığını söylemişti bir arkadaşım ondan da memnunmuş. olmadı onu alırım. bencede makyajın kalıcılığı çok çok önemli....
bu arada merhaba kuzularr.....

kızlar bronzlaştırıcı hakkında benimde söyleyeceklerim var...
ben dove un kremini sürdüm 5 gün. max 5 gün sürün diyor içinde. ve çokkk memnun kaldım.
açın albümümden nişan fotolarıma bakın. elbisem krem reng ve hiç bir şekilde bulaşmadı. ayrıca bu kremle denize falanda girebiliyorsunuz. kesinlikle akmıyor. belli bir süre sona ben kese yaparak kaldırdım tenimden. çokk memnun kaldım. elibisemde açık renk diye korkuyordum beyaz kalmaktan. ama çok doğal bir bronzluk verdi....

evet burcu haklısın makyaj kalıcılığı çok önemli ben ağlamam diyom ama bide ağlarsam zaten hava sıcak düğünde hopla zıpla düğünün ortasında maymuna dönmeyelim kaydirigubbakcemile3
ben şu ışıltılı kremleri biraz daha araştırayım bariisengözlerimebaksanab

kızlar bronzlaştırıcı hakkında benimde söyleyeceklerim var...
ben dove un kremini sürdüm 5 gün. max 5 gün sürün diyor içinde. ve çokkk memnun kaldım.
açın albümümden nişan fotolarıma bakın. elbisem krem reng ve hiç bir şekilde bulaşmadı. ayrıca bu kremle denize falanda girebiliyorsunuz. kesinlikle akmıyor. belli bir süre sona ben kese yaparak kaldırdım tenimden. çokk memnun kaldım. elibisemde açık renk diye korkuyordum beyaz kalmaktan. ama çok doğal bir bronzluk verdi....

anammm :1shok: ismi ne kıss o kreminnn sağol valla Şeniz

anammm :1shok: ismi ne kıss o kreminnn sağol valla Şeniz

canım dove summer glow yaz arama motoruna ilk çıkan siteyi incele canım a.s
bende çok tereddütlü aldım önden nişana 1 ay kala denedim :roflol: kendimi riske atarmıyım hiç :delphin: sonra baktım hakikaten güzel bir şey nişanda da kullandım. haa önemli bir detay var mesela bir tanıdık abla var o kullanmış memnun kalmamış. ama ben hem düzenli hemde sistemli kullandım. şöyleki. kremi annem sürdü. her yeri eşit pranda dağıttıki emiştirdiki renk dalgalanmaları olmasına.s sonra her banyoda bastıra bastıra lifledimki fazlası aksın katmak gibi bir bronzluk olurturmasın diye. yani her şeyde olduğu gibi bunda da ürünü doğru kullanmak çok önemli...

şimdi bakıyorum netten.. bide yanında kendi losyonu var onuda aldınmı?

yok canikom ben sadece bu kremi kullandım. losyon mosyon başka bir şey kullanmadım. yoktu da öyle bir şey sonradan çıkardıysa bilmiyorum....

seni seviyorum burcuuuu :jeyyar: Şeniz
bide ışıltılı vücut losyonu bilim ışıl ışıl olayım düğünde deniz feneri gibi kaydirigubbakcemile3

Yeniden Merhaba Kızlar
Işıltılı kremde şaşkın gibi avonun bi kremini kulalnmıştım ışıltı falan yoktu ben size pastelin yada nivea nınkini öneririm,yanlız bunları süren kişi asla siz olmayın cildinize çünkü ellerinizde kalıyo ve gelinliğe geçirebiliyorsunuz...Birde daha önce jartiyerden bahsetmiştik jartiyer çorabınızı yapışkan olandan alın garanti olsun

Back
X