2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Yeniden Merhaba Kızlar
Işıltılı kremde şaşkın gibi avonun bi kremini kulalnmıştım ışıltı falan yoktu ben size pastelin yada nivea nınkini öneririm,yanlız bunları süren kişi asla siz olmayın cildinize çünkü ellerinizde kalıyo ve gelinliğe geçirebiliyorsunuz...Birde daha önce jartiyerden bahsetmiştik jartiyer çorabınızı yapışkan olandan alın garanti olsun

ben pastelinkini gördüm bi mağazada tester ını bileğime sürdüm. ondada hafif bronzlaştırıcı krem var sanırım. gelinliğe bulaşmazmı terleyince bi de bir yerde okudum simleri dökülüyormuş 2 saat sonra ne diyosun buna kullandınmı sen?

bende bronzlaştırıc veya ışıltılı kremi düşünüyorum sürmek için ama kızlar yaa güvenemiyorum ya gelinliği giyerken bulaşırsa ya da giydikten sonra yakasına falan bulaşırsa

çat diye bayılırım orda vallaa delikafadulden

kullandım ben KHENA ama pastel değildi avondu ve inan hiç bi işe yaramadı
ama nivea ve pastel kullanan arkadaşlarım var gecenin sonlarına doğru sim kalmıyo o bi gerçek ama gelinliğime bulaşmamıştı,gerçi önemli olan eşinin takımına bulaşmaması düşünsene koyu renk asıl onda kötü durur

bronzlaştırıcı işlemini en az bir hafta önceden yapın kızlar aman dikkat onuda siz sürmeyin çünkü avuçlarınızın içi renk değiştiriyo,ben gelinliğimi giymiştim sonra ışıltılı kremi kardeşim sürmüştü dikkatlice

bronzlaştırıcı işlemini en az bir hafta önceden yapın kızlar aman dikkat onuda siz sürmeyin çünkü avuçlarınızın içi renk değiştiriyo,ben gelinliğimi giymiştim sonra ışıltılı kremi kardeşim sürmüştü dikkatlice

burcunun dediği kremi araştırdım çoğu kişi beğeniyor açık renk olanı değilde koyu renk olanı daha çok beğeniliyor. oda kıyafetlere geçiyormuş ama sonuçta gelinliğin içine geçer herhalde dışına geçmez diye düşünüyorum. şu şimli kremide ayarlarsam demeyin keyfime :delphin:

seni seviyorum burcuuuu :jeyyar: Şeniz
bide ışıltılı vücut losyonu bilim ışıl ışıl olayım düğünde deniz feneri gibi kaydirigubbakcemile3

bende seni seviyorum yawrimmm Şeniz

Yeniden Merhaba Kızlar
Işıltılı kremde şaşkın gibi avonun bi kremini kulalnmıştım ışıltı falan yoktu ben size pastelin yada nivea nınkini öneririm,yanlız bunları süren kişi asla siz olmayın cildinize çünkü ellerinizde kalıyo ve gelinliğe geçirebiliyorsunuz...Birde daha önce jartiyerden bahsetmiştik jartiyer çorabınızı yapışkan olandan alın garanti olsun

aa evet bende niveanınkini kullanıyorum. özellikle tatilde teniniz brpnzlaştıktan sonra sürünce gerçekten ışıltı veriyor. ben özellikle almamıştım nivea bady aldım yanında tanıtım amaçlı paketliydi. çok hoşuma gitmişti. ve arkadaşımın dediği gibi başkası sürsün ellerde kalıyor hafif. ama öyle çok fazla bulaşmıyor ya. ki ben sürdüğümde bazen siyah giydiğim halde bulaşıp gözükmedi

birde makyajınızın altına kullanacağınız renkli nemlendirici var onunda şiddetle öneriyorum fondotenin harika durmasını sağlıyor...

burcunun dediği kremi araştırdım çoğu kişi beğeniyor açık renk olanı değilde koyu renk olanı daha çok beğeniliyor. oda kıyafetlere geçiyormuş ama sonuçta gelinliğin içine geçer herhalde dışına geçmez diye düşünüyorum. şu şimli kremide ayarlarsam demeyin keyfime :delphin:

evet canım bende koyusunu kullandım yerimseniben
bakma sen yazanlara dedğim gibi düzgün kullanırsan hiç bir sorun olmuyor. bak o bahsettiğim abla daha güzel olsun diye bol bol sürmüş :roflol: alaca bulaca olmuştu tabi fazla sürülünce deri fazla olanı kusuyor. ayrıca zaten kullanma talimatında da sürdükten sonra kuruyana kadar elbisenizi giymeyin diye yazıyor yerimseniben hele birde benim gibi banyoda yıkayıp fazlalığınıda akıtırsan çok doğal oluyor... beni herkes solaryuma girdi sandı. ee aşkım marmarisin göbeğinde boronzlaşmış ben kusur kalırmıyım yanında :delphin:

mesela roc da var burcuözge tenine göre renk seçenekleri var nemlendirici krem yerine onu sürüyosun makyaj altına sonra üstüne fondoten sürüyosun inanılmaz doğal duruyo

bende seni seviyorum yawrimmm Şeniz

aa evet bende niveanınkini kullanıyorum. özellikle tatilde teniniz brpnzlaştıktan sonra sürünce gerçekten ışıltı veriyor. ben özellikle almamıştım nivea bady aldım yanında tanıtım amaçlı paketliydi. çok hoşuma gitmişti. ve arkadaşımın dediği gibi başkası sürsün ellerde kalıyor hafif. ama öyle çok fazla bulaşmıyor ya. ki ben sürdüğümde bazen siyah giydiğim halde bulaşıp gözükmedi

nivea nın anladık güzelim ama devamı ne kremin tam ismini süleee bakamm kendine saklamaaa kaydirigubbakcemile3

birde makyajınızın altına kullanacağınız renkli nemlendirici var onunda şiddetle öneriyorum fondotenin harika durmasını sağlıyor...

bunu kuaförümüz düşünür herhalde dimi onuda ben düşünürsem kuaföre nie o kadar para veriyorumm..

evet canım bende koyusunu kullandım yerimseniben
bakma sen yazanlara dedğim gibi düzgün kullanırsan hiç bir sorun olmuyor. bak o bahsettiğim abla daha güzel olsun diye bol bol sürmüş :roflol: alaca bulaca olmuştu tabi fazla sürülünce deri fazla olanı kusuyor. ayrıca zaten kullanma talimatında da sürdükten sonra kuruyana kadar elbisenizi giymeyin diye yazıyor yerimseniben hele birde benim gibi banyoda yıkayıp fazlalığınıda akıtırsan çok doğal oluyor... beni herkes solaryuma girdi sandı. ee aşkım marmarisin göbeğinde boronzlaşmış ben kusur kalırmıyım yanında :delphin:

peki canım son soru hergün sürüyorsun ya her gün kesemi yapıyorsun sonraa bunuda söle bakemmm..
bronz hatunn :1ninca:

mesela roc da var burcuözge tenine göre renk seçenekleri var nemlendirici krem yerine onu sürüyosun makyaj altına sonra üstüne fondoten sürüyosun inanılmaz doğal duruyo

ayyy canım teşekkür ederim.. roc un başka ürünlerinide kullandım menun kalmıştım zaten demek bir şey var hemen araştırıp temin ediyorum o zaman. renkli nemlendirici diye sorucam diymi????

güzel gelinlere günaydın !!!!

burcu cum güle güle kullanmak nasip etsin Allah inşallah , çok beğendim
yata örtünün fiyatını yazmışmıydın ben mi kaçırdım yoksam :uhm:
çok sağol tatlım :) yataş da indirim başlamış kızlar,bütün ürünler indirime girmiş.. ben de yatak ortumu 130 tl ye aldım bu sayede..
Selam kızlar sabahtan beri dün bıraktığım yerden itibaren okumaya başladım. oku oku bitmiyo bide bazılarını iletiye ekliyecektim kopyalaya kopyalaya geldim sonraaa sen git yanlışlıkla ekranı kapa kaydirigubbakcemile3 bütün kopyaladıklarım gitti.
Genel olarak aklımda kalanları yazım bari..

tubişcim dün gelinliğine baktım. gerçekten resimdekine hiç benzemiyor. gerekirse git kavga et gerekirse modeli değiştirt. ama istediğin bişi olsun. bide kızmazsan bi yorum yapmak istiyorum. Benden başka söyleyen oldumu bilmiyorum ama o gün çok güzel olmanı istediğimden gelinlikçini uyarmanı istiyorum. gelinliğin göğüs kısımları biraz sivri gibimi duruyo banamı oyle geldi eğer öyleyse orayı düzeltsinler bence. ben bol durduğunu düşündüm bide. gören arkadaşlar varsa yardımcı olalım sana..Şeniz inşallah kızmamışsındır senağlama

bide biri makyaj sabitleyicisinden bahsetmiş çok güzel fikir :lepi:
ya ben bişi isticem bide bu gelinlik için düşünyorum ışıltılı vücut kremleri varya böyle bronzluk sağlayan. varmı oyle bişi bilen bi kaç kişiye sordum giysiye geçiyo rengi diyorlar yada dalga dalga oluyormuş. kullanan ve memnun olanlardan yardım bekliyorum..

Tubiş bişi daha dicem sen kilo vermek istiyodun ama gayet iyisin bencee kaydirigubbakcemile5

khena iyi sürülmezse dalga dalga olabilir gercekten.yuvarlak hreketlerle eşit miktarda yedirerek sür. dirsek ve dizlerde daha az miktar kullan.

bi de bronzlaştırıcı elbiseye bulaşmaz canım.tabii sürüp hemen giyinmedikten sonra :))

zaten bence düğün günü sürme 2 gün önce sürsen aynı bronzluğu 1 hafta taşırsın.

slm kızlar bakıyorum düğün hazırlıkları bitmiş güzellik konuları başlamış.inşallah geçmiş sayfaları okuyacam ne çok konuşmuşsunuz.tubiş yazdımı dün akşam gelinlikçide neler yaptığını nasıl geçmiş

bi de guzellik merkezlerinde püskürtme yontemyle vucut boyama var. işte ne solaryum,ne bronzlaştırıcı en mukemmeli o. çok renk seceneği var,istediğini seciyosun.. hafif,orta tam bronz olabiliyosun. zahmetsiz,dalgalanma problemi asla yok. 2 hafta kullanım....

bakalım bi fiyatını ogreniyim haber veririm..

dün mos a sordum gelin başını;600 dedi. makyaj,manikür,saç paket halinde..

KHENA kuaförün haberi bile yok emin ol canım:)

hadi yaaa offf yaa :1shok: ben bazen görüyom çok güzel makyaj yapıyolar ben öyle bişi sürdüklerini düşünüyordum. olmadı ben bi sorarım gittiğimdee :oklava:

Back
X