2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ha bronzlaştırıcı kullanacak arkadaşlar dikkat;

sakın benim gibi ilk sürme denemeniz de "ya sürüyorum sürüyorum neden olmadi ki deyip tekrar tekrar sürmeyin :) bir kere sürün 2,3 saat bekleyin.. renklenme o zaman belli olmaya başlıyo.. ilk olmadı diye arka arkaya oyl çok sürdüm ki, sabah kalktıgımda kapkaraydım. sürerken eldiven kullanın,yoksa kınadan beter bir hal alır,ellerinizi çamaşır suyuna soksanız fayda etmez :)) tecrübeyle sabittir.

sağol canım tecrübelerini paylaştığın için bugün çok şey öğrendim hihoyyyt

burcu, sürekli gittiğin bir yer yokmu. ayrıca mos marka olmuş gibi ya o yüzden her şey pahalı orada.
benim düşüncem daima gittin yer olması. saç için gittim yerde su bazlı makyaj olmadığı için başka yerde makyajımı yaptırıp kendi kuaförüme geçicem.
tatlım sürekli gittiğim yer mos zaten.. :( sadece fön cektirmiyorum orda çok pahalı ve saçma geliyo.mos ta da sadece metin e kestiriyorum,aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor bence. acaba diyorum mos da topuz yaptırıp(60 tl) duvagımı kendim mi taksam evde?
canım vücut boyama işi süpermiş hem ben asla acaba heryerine tam sürüldümü acab heryer aynımı diye kafayı yerim başkasına sürdürmeyi asla gözönüne almadığım için muhabbete katılmamıştımki şu püskürtme olayı çok iyi fikir hemen fiyatını öğrenirmisin

canım tabii ogrenirim ama istersen sen de istanbul için bi arat. fiyatlar aminim çok değişecektir..

croiselle (senin nickinde ne zormuş kıs)

600 bencede çok pahalı.. ne yapıcam bilmiyorm. nişanlım da 500 e düşsünler fiyatı, hepsini dışarda ayrı ayrı yaptırsan aynı fiyata gelmiyo mu diyo(çocuk bilgilendi bu arada sayemizde:)

aslında düşününce doğru diyo sanırım..

tatlım bana kısaca IŞIL diyebilirsiniz :roflol::roflol::roflol:

burcu, sürekli gittiğin bir yer yokmu. ayrıca mos marka olmuş gibi ya o yüzden her şey pahalı orada.
benim düşüncem daima gittin yer olması. saç için gittim yerde su bazlı makyaj olmadığı için başka yerde makyajımı yaptırıp kendi kuaförüme geçicem.

off ya yarama basmayın ..
ben hiç bilmediğim bir memlekette yaptıracağım KAYSERİ de
valla bu konuda görümceme güvenmekten başka çarem yok kendisi biraz kokoş neyseki :roflol:
he birde Daisy ye sorcam hemşerime :lepi:

ha bronzlaştırıcı kullanacak arkadaşlar dikkat;

sakın benim gibi ilk sürme denemeniz de "ya sürüyorum sürüyorum neden olmadi ki deyip tekrar tekrar sürmeyin :) bir kere sürün 2,3 saat bekleyin.. renklenme o zaman belli olmaya başlıyo.. ilk olmadı diye arka arkaya oyl çok sürdüm ki, sabah kalktıgımda kapkaraydım. sürerken eldiven kullanın,yoksa kınadan beter bir hal alır,ellerinizi çamaşır suyuna soksanız fayda etmez :)) tecrübeyle sabittir.

%100 katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5

burcucellooooo atrissssssss demek mos a gidiyosun haaaa tanımazsın sen bizişakkıdıkaydirigubbakcemile3

yok sekercim yaa ne artizliği :)))))

sen heralde 2 günde bir giden tikilerden sandın beni:roflol:

saçımı 6 ay da bir kestirim :) sarı balyajları da temmuz dan beri kullanıyorum,ondan once eski doğal saç rengime donmustum.sadece kesim için giderdim. :)))))))

kuaförle işim; işsiz ve dolayısıyla parasız olduğum için mümkün olduğunca az aralıklarla oluyo :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
biz bu makyaj sabitleştiriciyi nerde bulcaz ben nette bakıyom yok hiç başka bir adımı var hatın gızlarr :uhm:

kızlar bronzlaştırıcıyı bence kullanmışken tüm vücudunuza kullanın balayında dipcik gibi olursunuz:roflol::roflol:

Kızlar tıklayın ve görün makyaj sabitleyici markaları ve çeşitlerini ;) bu arada araştırmalarımda bir de ruj sabitleyici oldugunu öğrendim..ruju sürmeden önce sürüyormuşsunuz krem gibi dudağınıza..bir de lorealin glam shine ruju var 6 saat dayanıklı parlaklık diyor..30 lira civarı ikisi de..

makyaj sabitleyici - Google Search

Kızlar tıklayın ve görün makyaj sabitleyici markaları ve çeşitlerini ;) bu arada araştırmalarımda bir de ruj sabitleyici oldugunu öğrendim..ruju sürmeden önce sürüyormuşsunuz krem gibi dudağınıza..bir de lorealin glam shine ruju var 6 saat dayanıklı parlaklık diyor..30 lira civarı ikisi de..

makyaj sabitleyici - Google Search

sağol canım çok iyi oldu bu ben makyaj sabitleştiricisi diye aradığımdan bulamıyormuşummm kaydirigubbakcemile3

burcu yaw istanbuldaki moslar bizi çok aşıyor ordaki iyimiş. bizim semtteki kıytırık kuaförlerde bilem 60 lira topuz.

ışıl, görümcen iyice konuşsun canım kuaförlen sürekli gittiği ve güvendiği bir yer olsun.

Selam çılgın kızlar.ben geldim :)) başıma neler geldi.dün anlatcaktım kimse yoktu.düğünüm 5 temmuzdu.bi akraba halletmişti yer ve tarihi.oh ona güvendik tamam dedik teeee Aralık başından beri adamla irtibat kuruyoduk.neysem rahatladık onu hallettik dedik.gel gelelim pazar günü bi tlf ya bizim tarihe ismimizi silip başkasını yazmışlar benden daha nüfuzlu biriymiş demesinmi.sinirlendimki hem de nasıl.o saatten sonra nerde salon bulunur.fırladık dışarı annemlerle.burda çok tercih edilen bi salon var ama günleri çoktan dolmuştur dedik.ama babam yinede ilk bi oraya gidelim dedi.gittik ve Allahım Yarabbim bana yardım etti çok şükür.11 temmuz'a biri adını yazdırmış ve sildirmiş.hemen oraya adımızı yazdırdık.başka salona gitsek o da elimizden kaçar diye uzatmak da istemedik.öyle işte canlar.bi stres yaşadımki yani öyle

Şimdik düğün günüm 11 Temmuz kısmetse inşallah hihoyyyt

tubişşşşşşşşşş burcu diye başlayınca üstüme alınıyorummmmmmmmmmmmmmm.........
adaşımdan bahsederken belirt kuzum...

burcuözgecim tamam canım, unutuyom hep :utangac:

roselin, kötü haber ve sonrası iyi haber verdin hayırlı olsun canım inşallah bunda sorun olmaz kapora falan vereydiniz.

Back
X