Selam çılgın kızlar.ben geldim :)) başıma neler geldi.dün anlatcaktım kimse yoktu.düğünüm 5 temmuzdu.bi akraba halletmişti yer ve tarihi.oh ona güvendik tamam dedik teeee Aralık başından beri adamla irtibat kuruyoduk.neysem rahatladık onu hallettik dedik.gel gelelim pazar günü bi tlf ya bizim tarihe ismimizi silip başkasını yazmışlar benden daha nüfuzlu biriymiş demesinmi.sinirlendimki hem de nasıl.o saatten sonra nerde salon bulunur.fırladık dışarı annemlerle.burda çok tercih edilen bi salon var ama günleri çoktan dolmuştur dedik.ama babam yinede ilk bi oraya gidelim dedi.gittik ve Allahım Yarabbim bana yardım etti çok şükür.11 temmuz'a biri adını yazdırmış ve sildirmiş.hemen oraya adımızı yazdırdık.başka salona gitsek o da elimizden kaçar diye uzatmak da istemedik.öyle işte canlar.bi stres yaşadımki yani öyle
Şimdik düğün günüm 11 Temmuz kısmetse inşallah hihoyyyt
hiiii rosalin ayyy allah göstermesin ne kötü bir şok olurduuu
allahtan bulmuşsunuz canımmm:1hug:
bizde hep 25 temmuz diye ayarlamıştık kendimizi ayarlayacak olan adam aynı cümleyi bize kurdu. daha nüfuslu biri kendi smini yazdırmış... çıldırmıştık onun için hafta içi evlenicez:roflol: düğün günümüz bilem marjinal :roflol::roflol::roflol: