Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eliffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah canımı alsın ölcem şimdiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
bz yarım saattir yzıyoruz felicty sen kalp alıntıyla gel allah iyiliğini versin bacummmm:roflol::roflol:
ben geçtim benim düğün parasından.sana soğutuculu damatlıktan alsak o bile yeter :roflol:
Ammaaan kızlar dert ettiğiniz şeye bak en yakın arkadaşı eşcinsel olan bi insanım ben..asıl siz benden şüphe etmeyinmuhabbetin alasını çıkarırım ben size burda
![]()
Ammaaan kızlar dert ettiğiniz şeye bak en yakın arkadaşı eşcinsel olan bi insanım ben..asıl siz benden şüphe etmeyinmuhabbetin alasını çıkarırım ben size burda
![]()
canım bak bildiğin gibi değil gerçekten.sadece yatıyoduk başka bişey yaptığımız yok valla.ne gördüysen yalan inanma ben doğruyu söylüyorum sannaa.burcuuuuu az kaldı banlanıcaz haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yarın sabah için sen çalışmalara başla şakkıdı
çünkü bir sürü soğutuculu damatlık siparişi alacaksın :roflol:
köşee olacaksın kızım köeeeee :roflol: hadi iyisinnn :sm_cool:
insanın fikri neyse zikride odur hesabı içinden gelenimi yazdın kuzum:))))))))))))))
eveett abilerim ablalarım bu elimde olan ama göremediğiniz damatlık aynı zamanda buzdolabı görevi görüyor.yapılışının en büyük amacı aslında damat nikah sırasında terleyip yolunu şaşırıp başka biriyle evlenmesin diye.düğünden sonra da buzdolabı olarak kullanabiliyosunuz.fiyatı mı?hiç sorun değil ağanın eli tutulmaz yerimseniben
burcu nasıl?iyi mi reklam?kazanır mıyız kız?sende yap reklam %20 veririm valla kaydirigubbakcemile3
elif işe bak kuzum :roflol:
aha şimdi süper oldu :roflol: daha üstüne bir şey demiyorum ben :roflol:bittiğim andır:roflol:
elbette içimden geliyo ama senle değil tabi ki. :dilcikar: o kadar çeyiz almışız gelinlik almışız.oldu be hazıra koncak hatuna bak.yemezler yavrum :roflol:
üzülme özgecim, herkesin hayatında bittiği bi an vardır lülülülülülü
herşeyi görmezden gelebilirim nelbet ....... sengözlerimebaksanab
ay bende vallahi acırım acırım onca masrafa acırım :roflol: en iyisi biz kalalım kaldığımız yerde:roflol: şekercim uykum geliyor sabah erken kalmıyorum yaaa:çok üzgünüm:
üzülme özgecim, herkesin hayatında bittiği bi an vardır lülülülülülü
herşeyi görmezden gelebilirim nelbet ....... sengözlerimebaksanab
tamam kuşumm uyu sen dinlen güzelce.rüyanda da beni gör :jeyyar:
tamam annemmmm seni görcem tabi yaaaaa kocişi görecek değilim yaaa:jeyyar: llah allah söylemen bile hata:roflol:
hoooşşşgeellddiinn.biz böyle değildik bugün kudurduk böyle.düğün stresindendir merak etme daha yaşıcaz yani.