2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

neysem yarın izinliyim belki giremem işim çok.eğer damatlık siparişi olursa sen alıvar burcucum.bu arada yarın yazamayacağım için bugün den yazayım barimm sonnn 72 günnnn sositososito

Ay benim de kudurmaya ihtiyacım var..dertler bende 1500 kardeşleriimm..beni de alın aranıza..-tatlicadiarzu-

canım benim.bende çıkıyorum şimdi ama.mesaim bitiyo.daha eve gidicem bu saatte de yemek yicem de yatıcam.sonra yapsak muhabbeti olar mı? benneyaptımki

2000008911.jpg

633640956198518048.jpg

burcucum çok güzeller hatta yatak örtüsünü ben de yataşta görmüş çok beğenmiştim çok zevklisin canımcım a.s
günaydın kızlar,

bütün sayfaları okuyamadım. sonra devam edicem. nasılsınız bugün

pinkgun canım senin gelinliğin inşallah bir sorunsuz olmuş olarak göreceksin.

minietek, sağlık raporunu sağlık ocağından alabilirsiniz.

başka bişilerde vardı ama unttum sonra gelince bakarım.

dün akşam gelinlikçiyle görüştüm. altı yeniden yapılacak, görenler bilir üstte fazla olan kumaş orjinali gibi drape olacak. ama benim içim hiçç rahat değil. bugün tekrar arayacağım h.sonu yapılmış halini görmek istediğimi söyleyeceğim. pazar günü bir miktar para vermiştim onu vermeseydim akşam iptal etmiştim gelinliğini. umarım h.sonuna düzelmiş olur. olamzsa parmaı isteyip iptal edeceğim çünkü aklımda onunla 10 gün duramam. gelinliğe odaklanmış durumdayım hiç bir şey düşünmüyorum dünden beri. kasım sonunda karar verdim ben ya sorun çıkmasın diye yine sorun oldu hiç evle falan uğraşmak istemiyorum çok keyfimi kçaırdı gelinlik konusu.

tubiscim inan çok üzüldüm ama herkesin başına gelebilir bu tatlım yaa,içini ferah tut olurmu halledilir elbet,yine de seni çok iyi anlıyorum

Mobilyacımdan çok memnunum aysuncum, bilirsin bornovada doğtaş atila var oradan aldım..birşeye ihtiyacın olursa niyazi beye benden selam söyleyin o size yardımcı olur yerimseniben mobilyalarım ise bunlar..koltuk takımının fotoğraflarını bulamadım o da comfort modeli bakır rengi deri ve simli krem rengi kumaştan oluşan bir kombinasyon..

scarletyatak.jpg

scarletyemek.jpg

Cumartesi günü sonunda karar verdim..pinto wedding house diye bir yer var fevzi paşa bulvarında..orada yaptırıyorum..onun da fotoğrafı bu..

felicity evet canım biliyorum o doğtaşı bizim de mobilya bakarken ilk başladığımız yer karabağlardaki doğtaş bayisiydi öylesine girmiştik ama beklediğimden çok daha hoş modeller gördüm doğtaşta hatta bir gardırobu vardı artemis serisinden uzun süre onu almayı düşünmüştüm ama sonra ikeadan bir tane aldım seninkilerde çok güzelmiş canım güle güle kullan a.s.

canım benim.bende çıkıyorum şimdi ama.mesaim bitiyo.daha eve gidicem bu saatte de yemek yicem de yatıcam.sonra yapsak muhabbeti olar mı? benneyaptımki

Ah canım kıyamam sen işte misin hala? ben latife yapıyorum zaten..maksat muhabbet olsun..herkese iyi geceler ben de yatıyorum sabaha görüşürüz..

kızlar ben bugün kelimenin tam anlamıyla yorgunluktan ölüyorum sabahın 8inden beri ayaktayım daha yeni oturdum,tüm gün gezdik nerdeyse bitiğim bitik :delphin:

bir kaç defa bu topiğe fikir almak adına bişeyler yazdm ama saolun kimse yardmcı olmadı neyse sanırım sonradan giriş olduğu için cvp alamadım :( yinede herkeze teşekkürler yardımcı olsanızda olmasanızda..iyi akşamlar
canım böyle düşünme olur mu? hadi bakkim bekliyoruz topğe :))))) a.s.
kızlar ben bugün kelimenin tam anlamıyla yorgunluktan ölüyorum sabahın 8inden beri ayaktayım daha yeni oturdum,tüm gün gezdik nerdeyse bitiğim bitik :delphin:

hah naptın aysuncum? ev ve gelinlik meselesi vardı?

burcucum bil bakalım ne oldu sabah 9.30da emlakçıyla buluştuk ve yarım saat önce o ev tutulmuş bu artık 3. oluyo Çok üzgünüm çoook nasıl bi şans anlamadım hayır arkadaşlar kirada eviniz var da kiracı bulamıyosanız bize söyleyin biz emreyle bakmaya geliyomuş gibi yapar yarım saatte müşteri buldururz size -tatlicadiarzu- neyse çok da üzülmedik gerçi çünkü bina yeni yapılmış ve çok güzel olmasına rağmen muhiti pek beğenmedik
neyse ikinci bir ev vardı ev çok güzel biryerde çok merkezi ona gittik bu sefer,emlakçıya girer girmez o ev tutuldu demezmi şak diye bayılcaktım valla meğer adam şaka yapmış çakcaktım adama iki tane en hassas noktamızdan vuruyodu bizi..neyse işte gittik baktık eve evin odaları çok güzel 5 yıllık bir ev ama mutfak ve banyo hiiiç içime sinmedi,birde daha önce kullanılmış olması neden bilmiyorum ama bir tiksinti veriyor bana,yani kararsısız ev çok güzel bir yerde geniş odalar ferah balkon vs süper kira uygun ama banyo ve mutfak.. düşünüyoruz yani

gelinlik içinde provaya gittim kayınvalidemi de götürdüm biraz zor bi kadındır azıcık göz dağı versin diye .. kaydirigubbakcemile3 yani sadece kalıp çıkarıldı üstüme göre diğer işler ikinci provada belli olcak, hani sen sormuşsun ya terzi hakkında bilgin varmı diye,, inan yok canım,tek beğendiğim gelinlik modelleri burdaydı girdim ve karar verdim sadece, umarım üzülmem sonunda,burası genelde pronovias,demetriosbride ve sanpatrick gibi gelinliklerin modellerini dikiyor sanırım

burcucum bil bakalım ne oldu sabah 9.30da emlakçıyla buluştuk ve yarım saat önce o ev tutulmuş bu artık 3. oluyo Çok üzgünüm çoook nasıl bi şans anlamadım hayır arkadaşlar kirada eviniz var da kiracı bulamıyosanız bize söyleyin biz emreyle bakmaya geliyomuş gibi yapar yarım saatte müşteri buldururz size -tatlicadiarzu- neyse çok da üzülmedik gerçi çünkü bina yeni yapılmış ve çok güzel olmasına rağmen muhiti pek beğenmedik
neyse ikinci bir ev vardı ev çok güzel biryerde çok merkezi ona gittik bu sefer,emlakçıya girer girmez o ev tutuldu demezmi şak diye bayılcaktım valla meğer adam şaka yapmış çakcaktım adama iki tane en hassas noktamızdan vuruyodu bizi..neyse işte gittik baktık eve evin odaları çok güzel 5 yıllık bir ev ama mutfak ve banyo hiiiç içime sinmedi,birde daha önce kullanılmış olması neden bilmiyorum ama bir tiksinti veriyor bana,yani kararsısız ev çok güzel bir yerde geniş odalar ferah balkon vs süper kira uygun ama banyo ve mutfak.. düşünüyoruz yani

:1shok: a a yok artık.3 kez aynı sey nasıl olur?

banyo ve mutfak kötü müydü?

gelinlik provan nasıldı?

gelinlik içinde provaya gittim kayınvalidemi de götürdüm biraz zor bi kadındır azıcık göz dağı versin diye .. kaydirigubbakcemile3 yani sadece kalıp çıkarıldı üstüme göre diğer işler ikinci provada belli olcak, hani sen sormuşsun ya terzi hakkında bilgin varmı diye,, inan yok canım,tek beğendiğim gelinlik modelleri burdaydı girdim ve karar verdim sadece, umarım üzülmem sonunda,burası genelde pronovias,demetriosbride ve sanpatrick gibi gelinliklerin modellerini dikiyor sanırım

hadi bakalım inşallah..

kızlar dün akşam dediğim gibi mutfak masamı,sandalyelerimi aldık. yatak ortumu de aldık.papyon ve kuşağı da aldık.koçtaşa benim ip perdelerin her rengi gelmiş bir krem gelmemiş :( siyah yeni gelmiş onu da yatak odasına aldım..

ve koçtaşın internet sitesinden benim İP perdenin rengini alabiliyormuşuz.,az once sipariş verdim,inş. dogru renk gelir.

AYSUN,ELİF,TUBİŞ

BİRBİRİMİZLE REEL HAYATTA HİÇ TANIŞMAMIŞ OLMAMIZA RAGMEN, BANA PERDE KONUSUNDA HİÇ ÇEKİNMEDEN YARDIM ETMENİZ,İÇİNİZDE EN UFAK BİR ŞÜPHE DUYMADAN ASLINDA HİÇ TANIMADIĞINIZ BİRİ İÇİN GİDİP ALABİLECEK OLMANIZ İNANIN BENİ ÇOK AMA ÇOK DUYGULANDIRDI, HALA İYİ İNSANLARIN,DOSTLUGUN VAR OLDUGUNA SAYENİZDE TEKRAR İNANDIM. BİLİYO MUSUNUZ ANTALYA ' DA HALA GORUŞTUGUM 10 SENELİK ARKADAŞIM VAR AMA BEN ELİF E SOYLEDİM.AYNI DURUM İZİMİR VE AYSUN İÇİN DE GECERLİ.BUGUN DE TUBİŞ BEN TEKLİF ETMEME RAĞMEN, "İSTANBUL DAN BEN DE ALABİLİRİM" DEDİ. BEN KAÇ SENELİK ARKADAŞLARIMA DEĞİL,SİZLERE SÖYLEMEYİ TERCİH ETTİM,SİZ DE HİÇ DURAKSAMADAN KABUL ETTİNİZ. EMİNİM 10 SENE BERABER OKUDUĞUM ARKADAŞLARIM BİR BAHANE BULUP YAPMAZDI.BU DEVİR NE YAZIKKİ BÖYLE.... AMA SİZ BENİM İÇİN ALMIŞ,YOLLAMIŞ KADAR OLDUNUZ KIZLAR. :) GÜZEL YÜREĞİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM............................ UMARIM HEPİNİZLE BİRGÜN YÜZYÜZE GELME FIRSATIMIZ OLUR..

ah kıyamam yaa ne güzel şeyler yazmışsın öyle arkadaşım :1hug: canım benim ne olcak bi tül perdenin lafımı olur keşke bulup da yardımcı olabilseydim, neyseki internette bulabilmişsin canım inşallah istediğin renktir hoş olmasada değiştirebilirsin sanırım a.s.

Back
X