2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın şekerler,

elif ve burcuözge bugün iyi ki erken gelmişim neşeyle muhabbetiniz okudum . sabah minibüsçüyle kapışmış ve sinirlerim tepemdeydi sayenizde pek keyiflendim. Şeniz

yasemin, pınar ve made nasılsınız fıstıklar.

pınar heyecan ne durumda.

günaydın şekerler,

elif ve burcuözge bugün iyi ki erken gelmişim neşeyle muhabbetiniz okudum . sabah minibüsçüyle kapışmış ve sinirlerim tepemdeydi sayenizde pek keyiflendim. Şeniz

yasemin, pınar ve made nasılsınız fıstıklar.

pınar heyecan ne durumda.

iyiyim canım sen nasılsınn...

valla bende sabahtan beri okuyorum burcuyla elif döktürmüş :))))))))))))))))

iyim yasemincim, uğraşıyorum toparlanmaya senin gelinlik ne kadara çıktı.

ne döktürmek hemde, pek keyiflilermiş akşam walla. gizli aşk yaşıyorlarmışta haberimiz yokmuş delikafadulden

nişanlılarınız adreslerini verin, söylicem onlara aldatıyorlar sizi diye,

damatlık almadım ama buzdolabım var elif, bi güzellik yap soğutucu parasını düşüp bana bi damatlık siparişi yaz şekerim :dance:

günaydın turuncu,

pinkgun .!.:
felicity evet canım biliyorum o doğtaşı bizim de mobilya bakarken ilk başladığımız yer karabağlardaki doğtaş bayisiydi öylesine girmiştik ama beklediğimden çok daha hoş modeller gördüm doğtaşta hatta bir gardırobu vardı artemis serisinden uzun süre onu almayı düşünmüştüm ama sonra ikeadan bir tane aldım seninkilerde çok güzelmiş canım güle güle kullan a.s.[/B]

Aysuncum biz de ilk karabağlar doğtaşa girip orada beğenmiştik, sonra bizim evin yakınında doğtaş atila olduğu ve babalarını da tanıdığımız oradan almayı tercih ettik..aysun sen benim yıllardır gizli kalmış ikizim misin yoksa bana mı öyle geliyooo sırnaşık şey bu ne tesadüfler zinciridir böyle..hihoyyyt

Kızlar bu iki takım çok hoşuma gidiyor son zamanlarda.Eğer yemek odasını siyahlı alırsam o zaman siyah oturma grubunu alayım eğer kahveli alırsam kahveyi alayım diye düşünüyorum.Bide size sorrayım dedim

napoli_c_1.jpg

NAPOLITKVALENCIAKAHVE1.jpg

Günaydın kızlar,,
Elif ,burcu ne işş :jeyyar: bilmediğimiz şeylermi var hatunlarrrr

neyse kızlar keyifler nasıl ben bir az önce nişanlımla üfürükten bişi yüzünden tartıştım şimdilik küstük kaydirigubbakcemile3

bide dün gece rüya gördüm onu anlatıcam;

tam düğün günündeyiz. ben düğün salonundayım. herkes gelmiş nerdeyse kuzenler falan onlarla konuşuyorum. üstümü henüz giyinmemişim. kırmızı bir tişort var üstümde. altında lacivert kot. onun altında hiç görmediğim sandalet gibi beyaz terlikler var. sonra bakıyorum saat 9a 20 var ay beni bir panik alıyo ben ne zaman giyinicem. nikah memuru erken gelecekti gitmiştir diyorum. ayakkabılarımı almamışım daha ayakkabı arıyorum. kuaförlw randevulaşmadım diyorum. ay ben bir panik bir panikkk deli olucam durmadan ağlyorum düğün bitti ben daha gelinliğimi giyemedim diyorum. sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:

Kızlar bu iki takım çok hoşuma gidiyor son zamanlarda.Eğer yemek odasını siyahlı alırsam o zaman siyah oturma grubunu alayım eğer kahveli alırsam kahveyi alayım diye düşünüyorum.Bide size sorrayım dedim

napoli_c_1.jpg

Turuncu selam, ben özellikle kahveyi beğendim, yemek grubunu da o tonlarda yaparsan süper olur bence... Ama siyah da güzel...

günaydın arkadaşlar
khena senin ki rüya değil kabus canım ya..şu geçmiş sayfaları bide ben okuyayım bakayım elifle burcu neler döktürmüş

Khena cım,olumsuz olacağını düşündüğün birşey tam istediğin gibi güzel olacak ,kırmızı renkte muradına ermektir :)))))))

napoli_c_1.jpg

canım bence siyahlısı çok güzel hiç modası geçmez

kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:

kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:

canım yaaa,bak kuzenin hasta yatağında bile senin mutluluğunu düşünüyor ne güzel...

Allah kuzenine acil şifalar versina.s

canım bence siyahlısı çok güzel hiç modası geçmez

Nişanlımda siyahlıyı daha çok beğendi ama yemek odasını siyah alırsam elimden toz bezi eksik olmaz gibi geliyor bana.Bakalıma artık a.s

Oturma odasınada senin aldığım yataştaki kırmızı köşeyi düşünüyoruz şimdilik.yerimseniben

günaydın arkadaşlar
khena senin ki rüya değil kabus canım ya..şu geçmiş sayfaları bide ben okuyayım bakayım elifle burcu neler döktürmüş

evet tam bir kabustu rasibacımm

Khena, gündüz neyse işin, akşam odur düşün canım, yorumlayacak birşey yok bence :)))

valla sende haklısın gündüz bütün gün yok bronzlaştırıcı yok ışıltılı krem diye diye kabus ettim kendime en sonunda

Khena cım,olumsuz olacağını düşündüğün birşey tam istediğin gibi güzel olacak ,kırmızı renkte muradına ermektir :)))))))

ayy mısra ağzından bal damlıyor inşallah yaaa bir sürü muradım var. hangi si acaba kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın canım inşallah kuzeninde tez vakitte iyileşir.:teselli:

ayyy yemin ederim elif şimdi altıma yağıcam gülmektennnn sidikli bir sevgilin olacak :roflol: ayy çok komik yaaa:roflol: yarın okuyacaklara çok matrak şeyler bııraktık:roflol: mısracığım olsaydı kesin çok gülmüştü :roflol:

canım aynen öyle oldu sabah sabah gerçekten yüzümüzde gülücükler açtı sayenizde.çok yaşayın emiiikaydirigubbakcemile2

Back
X