2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yeni birini bulmuş :)
biri demiş 4 temmuz biri demiş 5 temmuz
bizim kızda bakmış yakışıklı olanı kapmış ondan tarih değişmiş :roflol:
iki dakkada hikaye yazdım nasıl :sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: deliii süper hikayee 2 gün ayrı ayrı düğün yapıcaz zengin olduk :p

senağlama ex aşkım evleniyooo senağlama

kızlar yetişemiyorum hepinize işte olduğum için okuyamadım da anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim kocaman öpüyıorum hepinizi

sen diskalifiye oldun khena hanım önce ben bulmuş sayılıyorum 2. de rasiba.

yasmin sana demiştir önceden.

yasmin, neden değişti peki sorun yok dimi.

sen diskalifiye oldun khena hanım önce ben bulmuş sayılıyorum 2. de rasiba.

yasmin sana demiştir önceden.

yasmin, neden değişti peki sorun yok dimi.

yok hayatım ya salon değişikliği yaptık pazar daha uygun geldi bide bana son anda değişiklik oldu ama sorunlu bişey değil yani

kullan bence yaa çok hoş ben hep hayel ediyorum tam o müziğin yükselme anında içeri giriyoruz. volkanlar o sırada yükseliyor sis makinası falan delikafadulden böyle bi hayal her dinlediğimde heyecanlanıyorum

hemde süper olmuştu canım kardeşiminkide ... çok heyecanlı bir müzik valla bende kullancam napıyım

yok mu başka bulaaaannnn :lepi:

Turuncu olmasın sakın kaydirigubbakcemile4

tubişcim kına kuyafetimi sormuşsun kına kıyafetim saten kırmızı sırtı açık etek kısmı iki kat üst üste gibi kuyruklu göğsü boyundan geliyor ve ortada kocaman bi broş gibi taş var tatlımm

tubişcim kına kuyafetimi sormuşsun kına kıyafetim saten kırmızı sırtı açık etek kısmı iki kat üst üste gibi kuyruklu göğsü boyundan geliyor ve ortada kocaman bi broş gibi taş var tatlımm

tarif ettiğin model tanıdık geldi. ona benzer bende turkuaz var. burcucellonun albümünde var aynı elbise.

Var işi varmış bide aöf ye çalışıyo bu aralar :kahve:

mersi tatlım. zayıflama topiğine baktımda aklıma geldi.

geldim kızlarr

melekler kulağıma fısıldadı beni özlediğinizi merik ettinğinizi:PP

bu aralar çok yoğunum kızlarvakit buldukça ders çalışayım diyorum ama 1haftadır derste çalışamadım:(((

senağlamasenağlama küstüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm
bundan neden bizim haberimiz yok:oklava::oklava:

yaaaaaaaaaa küsmeeeeeeeeeee :delphin:

dün akşam belli oldu bugünde hemen yazdım buraya işte msn in kapalı 2 gündür ben napıyım sana sölicektim dün böyle böyle düşünüyoruz diyee asıl ben küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm :dilcikar:

Back
X