2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben anlatayımda okuyun azcık.bu pazar eşyalarım taşınıyo evime senağlama evde hiçbişeyim kalmadı annem ne var ne yok tıktı bohçaya senağlama neyse haftaya pazartesi temizliğe kadın tuttum beraber evi temizlicez -tatlicadiarzu- sonraki pazarda evi yerleştiricez annem teyzem ve yengemle :delphin: sonrada ver elini tekirdağ

ben anlatayımda okuyun azcık.bu pazar eşyalarım taşınıyo evime senağlama evde hiçbişeyim kalmadı annem ne var ne yok tıktı bohçaya senağlama neyse haftaya pazartesi temizliğe kadın tuttum beraber evi temizlicez -tatlicadiarzu- sonraki pazarda evi yerleştiricez annem teyzem ve yengemle :delphin: sonrada ver elini tekirdağ

bütün herşeyin planı hazır demek
bir kuş daha uçuyor yuvadan senağlama

kızlar gunaydın oncelıklee.

cnm kayınvalıden ayıp etmış ama sakın içine atma söle yzüzüne ıstemem anne de ben yenı ıstıorum de ama ıyı guzel bı dılle anlat bunu..

valla ben olsam ıstemezdım ne öle yaaa :oklava:

Cnm aynı şeyleri hemen hemen ben de yaşıyorum gelinlik provalarım başladı gelinliğin çamaşırının parasının konusu bile açılmıyo ve ben kendim alıyorum provalara da ben hep tek başıma gidiyorum yani ne madden ne de manen destek oluyo hiç bişey umrunda diil kadının maalesef böle insanlar da var :(

senağlama senağlama ayy sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım şimdi

ohh kıslarrr bensiz eğlence olurmuuu
döktür yandan yandannn sositososito

Back
X