2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim nişanlımda orayı istemişti arkadaşı gitmiş süper bi yermişş:)
bi arkadaşı (gıcık oluyorum) bizden 1 hafta önce evleniyo ama bizimle aynı tarihte oraya rezervasyon yaptırdı diye gitmedik. balayında baş başa olalım diye

hadi ya yani sende tavsiye ediyorsun otelşikayet.com diye bi site var bi otel bulduğumda hemen ordan yorumalara bakıyorum giden insanlar yorum yapıyo oteller hakkında kimi çok iyi demiş kimi kötü demiş karar veremedim bende bide selge beach var orayıda çok tavsiye ediyorlar belekde oda 1.300 iki kişi fiyatı

hadi ya yani sende tavsiye ediyorsun otelşikayet.com diye bi site var bi otel bulduğumda hemen ordan yorumalara bakıyorum giden insanlar yorum yapıyo oteller hakkında kimi çok iyi demiş kimi kötü demiş karar veremedim bende bide selge beach var orayıda çok tavsiye ediyorlar belekde oda 1.300 iki kişi fiyatı

bize yakın bi otel bull :oklava:

Canlarım birşey soracağım şu sıralarda hangi marka mobilyada güzel indirimler var?Ablamlar ev aldılar,ev hediyesi koltuk takımı almak istiyorum da

canım ben tavsiye ediyorum demek istemedim. sadece öyle duydum etkilemek istemem seni. hiç gitmedim görmedim sadece öyle duydum. nişanlımın arkadaşı tavsiye etmişti bize

kızlar bakın neler buldum gecmıse aıt...
ahhh ahh gecıcekmı bu gunler dıorum ya suan gecmıcekmış gıbı gelıor..
burcuözgecım sey demıs bu yaz ıcın bızde bırbırımızı takıp edıcez demıs yanıa rdı ardına evlencez vss..ınanasım gelmıor yazmıs..
bılıomusun sımdıde bana aynısı oluor sankı hıc bu sene ekım gelmıcekmıs gıbı oluyorum bazen..
tamı tamına 171 gunum yanı 5 ay 18 gun kalmıss..
ayy bı 4 aya gırsem gerısı kolayy:1no2:

yaa ben seni yerim yaaasenağlama nerden buldun bunlarıı :1shok:
ay nasıl duygulandım boğazım dolduu gözlerim dolduu zaten dokunsan ağlamaya hazırım..
Bak işte bunlar kanıt bebişim :teselli: bizde aynı cümleler kuruyorduk. ve daha 5 li olduğum aylar dün gibi. burda 100 gün yazdığında hele vara nasıll sevinç içindeydim anlatamam. Vallahide billahide geçiyor. Bak ne demişim 2009 olsa gerisi gelir herhalde falan diye teselli vermişim kendime :roflol: Kuzum gerçekten diyorum hayatın akışına kaptırdın mı gidiyor. ve ben ne demeye başladım biliyormusun. keşke 2 ay daha sonra olsaydıda tüm eksiklerim bitseydi:roflol: insan oğlu çok doyumsuzz:roflol:
canımsın yaaa çok seviyorum seniiiŞeniz

mısracım bende bakmadım ama arstil ve doğtaş da çok uygun şeyler var tavsiye ederim biz 1 ay çnce bakmıştık arstil baya uygundu

vayy bee burcuya bak 11 ay var diyo şimdi ise 2.5 ay var ayy bi garip oldum yazılanları okuyunca duygulandımmı ne

evet tatlım aynen bende öyle çok duygulandım :1hug:
1 sene kala yapmıştım o takvimi laelaelaelaelae
ve bu yazdıklarımı unutmuşum bile doğal olarak abi hepsini aklımda tutamam :roflol:
şimdi görünce bir hoş oldu içim :1rolleyes:

selam kızlar a.s.

tubis in düğünü oldu..kınası da düğünü de çok güsel geçti :asigim:

şuanda balayındalar :asigim:

ayyyyy inanmıyorummmmm:sm_cool:

ay bizde göresek ya şu günleri artık sositososito

ay çok merak ediyorum tubişş dön hemencecikte ekle fotoları yaaaaaadelikafadulden

ayy tam ne güzel yaz geldi düğüne az kaldığını daha iyi bi hisseder olduk derken kış geri geldi sankiii senağlama

ayy sorma kuzucum yaa burda da şakır şakır yağmur var :çok üzgünüm:

nazar deydirdik herhalde... :roflol: bu hafta cumartesiye kadar böyle diye duydum :çok üzgünüm: napalım şimdi yağsın yağsın yaza düğünümüzde yamasın. benim ki açık havada birde... a.s

yaa ben seni yerim yaaasenağlama nerden buldun bunlarıı :1shok:
ay nasıl duygulandım boğazım dolduu gözlerim dolduu zaten dokunsan ağlamaya hazırım..
Bak işte bunlar kanıt bebişim :teselli: bizde aynı cümleler kuruyorduk. ve daha 5 li olduğum aylar dün gibi. burda 100 gün yazdığında hele vara nasıll sevinç içindeydim anlatamam. Vallahide billahide geçiyor. Bak ne demişim 2009 olsa gerisi gelir herhalde falan diye teselli vermişim kendime :roflol: Kuzum gerçekten diyorum hayatın akışına kaptırdın mı gidiyor. ve ben ne demeye başladım biliyormusun. keşke 2 ay daha sonra olsaydıda tüm eksiklerim bitseydi:roflol: insan oğlu çok doyumsuzz:roflol:
canımsın yaaa çok seviyorum seniiiŞeniz

cnm senın bu yazdıkların varyaa bunlarla kendımı tesellı edıorum napımm hele bı senı ugurlasak tam tesellı olucam varyaa cnm senın o dönemlerde ne kadar ıclı ıclı gelse artık dedıgını ben bılırım suan aynı seylerı ben hıssedıorum cnm valla hıcc uzatmamanız daha ıyı cunku artık kavusmak ıstıo ınsan ıc cekıo böle..
eksıkler vss bende de cokkk ama napalım bıde borclar eklencek ama artık onları gectım ben askımı ozledım cunku askımı ıstıorummm

bu arada bende senı cok sevıorum ılk gördum böle resımlerınızı nıkah resımlerını vss cok ıcten canayakın geldın..ayrıcana aşkınlada cok yakıştırıom sızı hatta pc ye kaydettım bı ara bı iş arkım gördu kım dedı arkadas dedım cok yakısmıslar valla dedı oda..Şeniz

cnm senın bu yazdıkların varyaa bunlarla kendımı tesellı edıorum napımm hele bı senı ugurlasak tam tesellı olucam varyaa cnm senın o dönemlerde ne kadar ıclı ıclı gelse artık dedıgını ben bılırım suan aynı seylerı ben hıssedıorum cnm valla hıcc uzatmamanız daha ıyı cunku artık kavusmak ıstıo ınsan ıc cekıo böle..
eksıkler vss bende de cokkk ama napalım bıde borclar eklencek ama artık onları gectım ben askımı ozledım cunku askımı ıstıorummm

bu arada bende senı cok sevıorum ılk gördum böle resımlerınızı nıkah resımlerını vss cok ıcten canayakın geldın..ayrıcana aşkınlada cok yakıştırıom sızı hatta pc ye kaydettım bı ara bı iş arkım gördu kım dedı arkadas dedım cok yakısmıslar valla dedı oda..Şeniz

oyyy ben kurban olurum seni verene yaaaaŞeniz yerim ben seniii Şeniz
desene meşur olduk diyedelikafadulden
çok yürekten seviyoruz deli gibi aşığız ya ondan herhalde herkes çok yakıştırıyor :1hug:
bakma nikah fotolarımız çılgın gibi olbilir ama sen birde normal halimizi görkaydirigubbakcemile3 inan öyle fotolar varki aklın durur.. çok komikler kaydirigubbakcemile3 ben aşkımın sırtına çıkmışken şebeklik yaparken yok kucağında...:roflol:
dediğin gibii dünya umrumda değil artk sadece tek bir isteyim var.... Aşkımın kollarında uyumak ve uyanmak :asigim:

selam kızlar a.s.

tubis in düğünü oldu..kınası da düğünü de çok güsel geçti :asigim:

şuanda balayındalar :asigim:

ay inanmıyorum yaaa canım tubişcimmm
bizde görebilecekmiyiz o günlerii senağlama

Canlarım birşey soracağım şu sıralarda hangi marka mobilyada güzel indirimler var?Ablamlar ev aldılar,ev hediyesi koltuk takımı almak istiyorum da

canım ben hele hiç bilmiyorum bu konuyu burada outrmayacağım için

ayy tam ne güzel yaz geldi düğüne az kaldığını daha iyi bi hisseder olduk derken kış geri geldi sankiii senağlama

hakkaten pırpır yaa
bende sıcak olunca daha bir hissediyordum yaklaştığını yine kışa döndük öfff senağlama

Bu arada 1 mayıs ta nişanlım geliyooooooooo yaşasın en sonunda yaklaşık 15 hafta sonunda birbirimize sarılacağızzzz hihoyyyt

aynı zamanda kaynanamlar da geliyor kayseriden burada buluşacağız hepimiz kaydirigubbakcemile5

oyyy ben kurban olurum seni verene yaaaaŞeniz yerim ben seniii Şeniz
desene meşur olduk diyedelikafadulden
çok yürekten seviyoruz deli gibi aşığız ya ondan herhalde herkes çok yakıştırıyor :1hug:
bakma nikah fotolarımız çılgın gibi olbilir ama sen birde normal halimizi görkaydirigubbakcemile3 inan öyle fotolar varki aklın durur.. çok komikler kaydirigubbakcemile3 ben aşkımın sırtına çıkmışken şebeklik yaparken yok kucağında...:roflol:
dediğin gibii dünya umrumda değil artk sadece tek bir isteyim var.... Aşkımın kollarında uyumak ve uyanmak :asigim:

cnm bızde delıyıktır bıraz belkı ondan kan cekıo olabılır mı acep?sırnaşık şey

ınan benımde tek ısteyım o askımla uyumak ve uyanmak ahh ahh ...
ıns su zaman evlenene kadar cabucak gecer evlendıkten sonra gecmesın cabuk ama delikafaduldensırnaşık şey

Back
X