2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayyy sağol canım benim ne güzel başladı bugünüm sayende moralim yükseldii çok güzelim ben çokkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizim mobilyalarımız dağınık dağınık alındı ama amcam mobilyacı o yüzden çoğunu o yaptı herşey yarı fiyatına geldi diyebilirimmm ..

gelinliğimde henüz tam oluşmadı ama ben modeli beğendim götürdüm kadın aynısını dikicek inşallah bakalım yarın herhalde biraz bişeyler ortaya çıkmış olurr kafamçokkarıştı

çokta mutevazıyız hanı yaa:roflol:

cnm ne guzel ıste yaptırma yapmıssınız bende öle yapıcaktım ama guvenemedım yaa..
cnm bende cumartesı gıdıcem gelınlıkcıye hem uygun bı yer hem guzel yapıo bakalım dıkımıne bakıcam ıyıce modellere ve taşlarına bakıcam..

YAY
Sevgili Yaylar, cuma gününe, Ay gezegeninin Koç burcu enerjisi altında başlamaktasınız. Saat 15:12 olana dek etkisi devam edecek bu oluşum, tutkularınızı yoğunlaştırıcı ve özgürlük dürtünüzü yükselticidir. Bu yükseliş, istekleriniz konusunda bencil davranmanıza neden olabilir. Düşünmeden fevri davranmak veya her konuda kendinizi göstermek hevesiyle olur olmaz tepkilerde bulunmazsanız herhangi bir sorun çıkmaz. Bu enerjinin sizler için faydalı olan yanlarını şöyle sıralayabilirim. Kendinize olan güveninizi yükseltmesi, ruhsal anlamda tazelenmenizi sağlaması ve girişimleriniz konusunda cesaret aşılamasıdır. Aşırıya kaçmadan verici ve cömert yanlarınızı diğer kişilerle paylaşmanız, yapıcı olmanız, kendinizin farkında olarak hareket etmeniz size çok şey kazandırabilir. Aşk konusunda tutkularınızı alevlendiren bu enerji nedeniyle ihtiraslı davranabilir, kaybetmekten hiç mi hiç hoşlanmazsınız.

Saat 15:12-21:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, ilk buluşmalar konusunda her zaman olduğu gibi dikkatli hareket etmenizi öneriyorum. Eğer ani bir yakınlaşma söz konusu olursa karşınızdaki kişi hakkında hemen karar vermemeli, beklemede kalmaya çalışmalısınız. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, hafta sonuna girerken özellikle başkalarının beslenmesi, büyütülmesi veya genel olarak ihtiyaçlarınızın giderilmesi konularında yoğunlaşacağınızın simgesidir. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili hassas düşünmeniz mümkündür. Ayrıca özel bir durum nedeniyle pek özgür hareket etmeniz mümkün olmayabilir.

OĞLAK
Sevgili Oğlaklar, 23 Nisan bayram tatilinin ardından yine sorumluluklar kendini baskın bir şekilde hissettirebilir. Saat 15:12 olana dek ev-iş arası mekik dokumanız mümkündür. Bir yandan haftanın son iş günü oluşu diğer yandan ihtiyaçlarınız derken, çok iyi bir planlamada bulunmanız gerekebilir. Kimileriniz evde düzenleyeceğiniz bir davet için bugünden alışveriş yapmanız gerekirken, bazılarınız ev içindeki bakım, onarım konularıyla ilgili görüşmelerde bulunabilirsiniz. Taşınmak veya yeni yapılacak düzenlemeler de yine bu enerjinin etkisi altında planlanabilir. Saat 15:12-21:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, biraz önce sözünü ettiğim değişimler bu zaman dilimi içinde gerçekleştirebilir.

Eksikler için, iş çıkışı alışverişte bulunabilir, yarım kalan işler tamamlanabilir. Yarın yapmanız gereken bazı hazırlıklar bu saatler arasında gerçekleştirebilir. Hızlı ve pratik bir biçimde hareket edilebilir. Ailenin en aktif üyesi olarak her işin üstesinden gelme sorumluluğunuz artabilir. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, çocuklarınızla ilgilenmek, bazı düzenlemelerde bulunmak mümkün olduğu gibi, aşk hayatınızla ilgili konularda da yükselen öz değer duygunuz sayesinde beş duyunuzun zevkine varmanız kolaylaşır. Aşkı teninizde hissetmek, sevgi birliği içinde hareket etmek moral duygunuz üzerinde olumlu tesir yaratabilir.

KOVA
Sevgili Kovalar haftanın son iş gününe Ay gezegeninin saat 15:12 olana dek devam edecek Koç burcu etkisi altında girmektesiniz. Yakınlarınızla olan her türlü iletişiminizde aktif yanlarınızı sergilemekten hoşlanacağınız bu enerji altında, bağımsızlık duygunuz gayet ön plandadır. Cesaretle girişimlerde bulunmaya çalışırken, başkalarının hakkına özen göstermeniz, yapıcı bir şekilde hareket etmeniz gayet yararlıdır. Planlarınızı yürürlüğe koyarken, aşırılıktan uzak durmanız gayet faydalıdır. Dikkatli ve düzenli olmaya çalışmalı, isteklerinizin varabileceği sonuçları iyi hesap etmelisiniz. Yolculuklar konusunda da etkili olan bu saat dilimi, kimileriniz için hafta sonu yapılacak ziyaretlerin göstergesi olabilir.

Saat 15:12-21:47 arasında Ay gezegeni Koç burcunun son derecelerinde boşluğa gireceğinden, ani kararlardan uzak durmak, daha önceden yapılmış planları uygulamak, yarım kalan işleri sonuçlandırmak, eksikleri gözden geçirerek tamamlamak gayet yararlıdır. Karşınıza çıkabilecek yeni teklifler veya durumlar karşısında beklemede kalmanız faydalı olacaktır. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, cumartesi için yaptığınız bazı planların sekteye uğraması anlamına gelebilir. Hızlı bir şekilde bitireceğinizi düşündüğünüz bir işin gecikebileceğini öğrenebilirsiniz. Sabırlı olmak zorundasınızdır. Ayrıca ev içindeki tatsızlıklarda affedici tarzda hareket etmeniz gerekebilir.

BALIK
Sevgili Balıklar güne, Ay gezegeninin saat 15:12 olana dek sürecek Koç burcu etkisi altında adım atmaktasınız. Maddi konularda bağımsız hareket etmenizi sağlayan bu enerji, kendi kararlarınızı kendiniz vermekten hoşlanmanız anlamına gelebilir. Bazı kişiler sizden maddi yönde destek isteyebilirler veya siz kazanımlarınızla ilgili konularda başkalarından yardım bekleyebilirsiniz. İhtiyaçlarınız adına alışveriş yapmanız gereken bugün, bütçenizin sınırları dışına çıkmamanız faydalıdır. Yani paranızın hesabını iyi bilmeniz lazımdır. Düşünmeden acele davranmak, gördüğünüz bir şeyi hesap yapmadan satın almak, alacaklarınız konusunda öfkelenmek veya maddi açıdan kaygılı düşünmek sakıncalıdır.

Saat 15:21-21:47 zaman dilimi içinde Ay boşlukta olacağından, yukarıda sözünü ettiğim noktalar üzerinde daha özenli ve temkinli davranmanız gerekir. Bazı kişilerle uzlaşmak zorunda kalmanız mümkündür. Bu durumda agresif tepkilerde bulunmanız, çıkarlarınız açısından sakıncalı olabilir. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, gündüz saatlerindeki gerginlikler yerini sakinliğe bırakabilir. İnancınız yükselir, hayatı, insanları ve içinde bulunduğunuz herşeyi daha olumlu yönden görmeye çalışabilirsiniz.

çokta mutevazıyız hanı yaa:roflol:

cnm ne guzel ıste yaptırma yapmıssınız bende öle yapıcaktım ama guvenemedım yaa..
cnm bende cumartesı gıdıcem gelınlıkcıye hem uygun bı yer hem guzel yapıo bakalım dıkımıne bakıcam ıyıce modellere ve taşlarına bakıcam..

kıss sen istanbulun neresindensinnn kaydirigubbakcemile3

aaa neden? bonibonları mı eridi... Ben de yapmıştım bi kere, tadı güzel olmasına ragmen o erimiş bonibonlar berbat gözüktüğü için 2 yaşındaki yeğenim bile yememişti...

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

yok canım boibonlar çatlamdı bile
tarifi uyguladım biraz yumuşaktı hatta ütüne fazladan unda koydum ama pişene kadar eridi dümdüz oldu hepsi birbirine girmiştii bıçakla kestim ama o zamanda işeye benzemedilerr

nilo fıkra güzeldi duymuştum bunuu delikafadulden

Rasiba günaydın hoşgeldin

dün eve gittim bütün işler bitmiş biz ordayken duşakabinde takıldı çelik kapı biraz eskiydi bide gittik çelik kapı aldık tam oldu...darısı başınıza artık en kısa zamanda evin eski ve yeni halinin fotolarını çekip ekliyecem

Merhaba kızlar.bende de başağrısı var kalktığımdan beri.rasiba ne fotoları eklicek ?

Back
X