maltepeee kaydirigubbakcemile
hımmm bana göre karsıdasın..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maltepeee kaydirigubbakcemile
yok canım boibonlar çatlamdı bile
tarifi uyguladım biraz yumuşaktı hatta ütüne fazladan unda koydum ama pişene kadar eridi dümdüz oldu hepsi birbirine girmiştii bıçakla kestim ama o zamanda işeye benzemedilerr
Merhaba kızlar.bende de başağrısı var kalktığımdan beri.rasiba ne fotoları eklicek ?
stresten işlerin yoğunluğundan düğününü yaklaşmış olmasından ağrıyo olabilir bendede çok sık oluyoo((
cnm geçmiş olsun majezık ıcsene hemen gecıor valla
Canım yağ olarak ne koydun.eğer sıvı yağ koyduysan ondan olmuş olabilir.bende bi kere arkadaşımla kurabiye yapmıştım uzun yıllar önce.sıvı yağda koymuştuk ve kurabiyeler dümdüz oldu pişene kadar birbirine yapıştı.sanki kurabiye değil kek gibi düpedüz olmuşlardı.tabi kabarmamış kek gibi
Hımmm ben onu sadece başka bi ağrıda içiyorum... ilaç içmekde istemiyorum çünkü çok ilaç içen biriyim
çok bilmiş seni tecrube konuşuooo desene..
ayy benımde böle başım agrısın can kurban yeterkı az zaman kalsın derrrmısım:roflol:
allah herkesin yardimcisi olsunnnnhihoyyythihoyyyt
benim daha 2 hafta sonra 2 ayım kalacakk
9 ay diyodum bi zamanlar yaa hatta kendimce dalga geçiyodum 9 aya bir bebek dünyaya gelir dünya ya die :)))
Bebeğin doğmasına 2 ay kaldı haaaaanımmmm :CüvCüv:
yok canım margrin koydum hemde eritmeden yoğurunca içinde eridi.
hamur belkide yumuşak geldi sebebp ne hiç bilmiyorum((
Allah Allah anlamadım şimdi hiç fırın ısısı mı acaba çok geldi.yumurta koydunmu.yemekteyiz gibi oldu ama sinir bi durum ya.
Kızlar ben elektrik süpürgesi alcam.ama baktım alerji önleyen model tam 600 milyon.napıcam ben bilmiyorum düğüne 2 ay var.üstelik daha vitrin içi bardak takımım ve salon için masaya sehpaya koyacak süsler eksikvitriniçi takım 300-400 diyolar.daha damatlık alınacak.nasıl yetişecem hepsine bilmiyorum
canım fırn ısısı yüksek gelse yayılmadan pişmesi gerekmez miydi(((
tarifi birebir uyguladım hatta fazla yumuşak diye ekstra un bile kledimm(
mısra 5 cm yapmış hamur kalınlığını bide hamur katıymış. sorun bu belkide benimki fazla katı değildi ve hamur kalınlığı 2 cm falandıı
Hımm olabilir evet belkide hamurda problem oldu.geçen bende profiterol yaptım ama kremayı şırıngalarken bin dereden su getirdim.bi daha şırınga kullanmicam.arkadaş dedi ortadan az kes içine kaşıkla koy kremayı en iyisi o
canım ben şuan için sadece evi süpüren bi süpürge bakıyorum. bi sürü masraf var birde bi süpürge için o kadar masrafa girmeyi düşünmüyorumm
bide el becerisi lazım canım çünkü ben şidiye kadar hiç yapmamıştım. belki ondan da oldu buu. herşeyin bi yöntei var deneme yanılma yöntemiyle bulucaz
Haklısın ama bende alerji var.mecburum yani.hergün ev süpürürken yoksa perişan olurum hapşırmaktan.bide toz kokusu veriyor dışarı birçoğu çok rahatsız ediyor beni o.ondan bu kadar inceliyorum işte![]()
Evet aynen öyle.deneme yanılma yoluyla ustalaşırız ancak bu yemek pasta vs konusunda