2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

o zaman haklısın canım. ben bi süre böyle idare edicem. sonradan suya çeken süpürgelerden alıcam. evde var ve süper bir alet gerçekten

Sizdekinin markası ne canım?

dünkü kurabiyenin allahtan tadı güzeldi gözümüzü kapatıp yedik. ince kabarmamış kek gibiydi:)))))))

Bencede tadı güzel olmnuştur.bizimkinide tadı güzeldi.kıtır kıtır yemiştik dümdüz olsada :)
bakın kızlar yeni ikonumuzzz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ay çok güzel olmuş çok beğendim bu ikonu

neyse benim şimdi işlerim var kk ya takılınca işler kalıyo
öptüm herkesii ara ara uğrarımm alkisalkisalkis

Sizdekinin markası ne canım?

Bencede tadı güzel olmnuştur.bizimkinide tadı güzeldi.kıtır kıtır yemiştik dümdüz olsada :)

Ay çok güzel olmuş çok beğendim bu ikonu

bizde kıtır ktır yedik napalım başka çare yoktu:))
süpürgeninde canım markaısını inan bilmiyorum 1500 e mi ne almıştk. eve gelip tanıtım yapıyolardı. öylece aldıkk. akşam eve gidince bakarım

Doublebumpcım bir dahakine muhteşem olacak kurabiyelerin hiç merak etme :)

ahh canım yaa valla hevesim gitti:( daha çok böyle kötü şey yaparım benn:((

Tatlım yapa yapa o kadar profesyonel olursun ki kendine şaşarsın ,inan bana.Neticede bende birçok şeyi deneyerek öğrendim

canım ben şuan için sadece evi süpüren bi süpürge bakıyorum. bi sürü masraf var birde bi süpürge için o kadar masrafa girmeyi düşünmüyorumm

cnm aynen supursun yeter dedım bende ben almadım bıle arcelık buzdolabı aldık hedıye supurge verdıler bı sure onla ıdare edıcem sonra alıcam evlendıkten sonaa suan masrafa gıremem cunku

bizde kıtır ktır yedik napalım başka çare yoktu:))
süpürgeninde canım markaısını inan bilmiyorum 1500 e mi ne almıştk. eve gelip tanıtım yapıyolardı. öylece aldıkk. akşam eve gidince bakarım

ahh canım yaa valla hevesim gitti:( daha çok böyle kötü şey yaparım benn:((

Anladım canım ya o kadar para veremem zaten.verebilsem Dyson diye bi marka var ondan alcaktım.taksit falan alırım dedim sonra bana kızdılar delimisin ne kazanıyosunda o düpürgeye vercen diye.haklılar dedim düşününce.

Hiç hevesin kaçmasın valla.bide korkarak yapmican.kafana göre atıcan içine herşeyi un yumurta bilmem ne falan.illa kurabiye yapcan diye bişey yok başka şeyler dene.sonra güvenin gelir tekrar bonbonlu kurabiye yaparsın.o zaman da süper olur

cnm aynen supursun yeter dedım bende ben almadım bıle arcelık buzdolabı aldık hedıye supurge verdıler bı sure onla ıdare edıcem sonra alıcam evlendıkten sonaa suan masrafa gıremem cunku

haklısın canım şuan baya masraf varr:((

Anladım canım ya o kadar para veremem zaten.verebilsem Dyson diye bi marka var ondan alcaktım.taksit falan alırım dedim sonra bana kızdılar delimisin ne kazanıyosunda o düpürgeye vercen diye.haklılar dedim düşününce.

Hiç hevesin kaçmasın valla.bide korkarak yapmican.kafana göre atıcan içine herşeyi un yumurta bilmem ne falan.illa kurabiye yapcan diye bişey yok başka şeyler dene.sonra güvenin gelir tekrar bonbonlu kurabiye yaparsın.o zaman da süper olur

valla canım en büyük hayalim güzel yemekler pastalar börekler yapmakk:))) şimdi evleniyorum bide birini misafirliğe çağırsam ne çıkarıcam önlerine ondan korkuyorumkafamçokkarıştı

doublebump ,kıyamam olmadı ben yapar gönderirim sana hiç merak etme tatlım :)

Yemek ,pasta,börek tarifleri için her zaman seve seve yardımcı olurum.

kıı senın ısmın ne doublebump demek cok zor da :(((

sen nasıl bişe yaptırdın gelınlıgını ve kaça anlastınız?

Kızılcıklar Oldu Mu,
Selelere Doldu Mu Hey.
Gönderdiğim Çoraplar,
Ayağına Oldu Mu.

Mendili Geline,
Mendil Verdim Eline.
Kara Kına Yollamış,
Yar Benim Ellerime.

Yaylı Gelir Taşlıktan
Dingil Çıktı Başlıktan
Şu Köyün Oğlanları
Evlenemez Başlıktan

Mendili Geline,
Mendil Verdim Eline.
Kara Kına Yollamış,
Yar Benim Ellerime.

Tabakası Aynalı,
Su Oğlana Varmalı Hey.
Oğlan Pek Güzel Ama,
Anası Olmamalı.

Mendili Geline,
Mendil Verdim Eline.
Kara Kına Yollamış,
Yar Benim Ellerime.

:teytey: :teytey: :teytey: :dance:

kıı senın ısmın ne doublebump demek cok zor da :(((

sen nasıl bişe yaptırdın gelınlıgını ve kaça anlastınız?

canım benim adım suzan:)))))) kısaca suziiiiiiiiiiiii:)))))))))

canım geçn hafta ölçü verdim daha ortada bişi yoktur gerçi ama bakayım dedim. zaten bize çok yakın yerde

canım bize 1000 lira fiyat çıkardılar. tek parça olucak kalçadan ooturtmalı:))

sen nasıl bişe düşünüyosun:)

Kızılcıklar Oldu Mu,
Selelere Doldu Mu Hey.
Gönderdiğim Çoraplar,
Ayağına Oldu Mu.

Mendili Geline,
Mendil Verdim Eline.
Kara Kına Yollamış,
Yar Benim Ellerime.

Yaylı Gelir Taşlıktan
Dingil Çıktı Başlıktan
Şu Köyün Oğlanları