canım resimleri ne zaman görücez?????
makinamın usp kablosunu bulayım canım hemen yüklücem bende biran önce görmenizi sitiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım resimleri ne zaman görücez?????
Bende elbiselerimi aldim iste. Kina icin elbisem,bindalli, gelinlik, kina icin tepsi, cerezlik,kinasi filan iste vede cegizlik alisverisi ;=)))) Sabah 9'da cikip aksam dokuzda eve variyorduk. Her gün. He bide nikah yüzükleri, sonra pirlantami sectim ;=))) Sonra nikah basvurusunu filan hallettik.... ;=)))
lan kimse bi hoşgeldin demez mi! unutmuslar beni!!((((((((((((((((((((((
canım benim valla bi sorun oldu da giremedim diyemem şükürki.. ancak hiç tadım tuzum yoktu uzunca birsüre.yoksa hiç bişey yapmadım ekstra olarak hatta hala davetiye bastırmadık çünkü paralar suyunu cekti!çok hızlı gittik bir ara bilenler bilir :) e haliyle davetiye işi obur aya kaldı.. bi de sinir oluyorum davetiye ücretine.millete vericeksin onlar da çöpe atacakD
100 tane basılacak,50 tl. den fazla vermek istemiyoruz acıkcası.
canım benim valla bi sorun oldu da giremedim diyemem şükürki.. ancak hiç tadım tuzum yoktu uzunca birsüre.yoksa hiç bişey yapmadım ekstra olarak hatta hala davetiye bastırmadık çünkü paralar suyunu cekti!çok hızlı gittik bir ara bilenler bilir :) e haliyle davetiye işi obur aya kaldı.. bi de sinir oluyorum davetiye ücretine.millete vericeksin onlar da çöpe atacakD
100 tane basılacak,50 tl. den fazla vermek istemiyoruz acıkcası.
burcucellocum iyiyim ben de, telefonda linens'e carliyordum da ondan hemen cevap yazamadım. Teslim sırasında yatak odasının storunu unutmuşlar. Depo karanlıkmış görememişler!!! Şimdi sırf depolarında ışık yok diye akşam eve gidip orda usta beklememiz gerekecek. Özürleri kabahatlarinden büyük yaw sinir oldum...
kızlar epeydir yokum,birçok seyden habersizim... gelinlik işleri nooldu? provalar bitti mi?davetiye bastıranlar ne kafar tuttu? ay ne çok soru sordum.
cancağızım nedir senin de çektiğin yawww
bi beko cular vardı şimdide linens
ayyy 1 ay 27 günün kalmış şaka gibi sanki daha geçen gün 3 aydan geriye düşmüştün diye hatırlıyorummmmmm delikafadulden
ayyy 1 ay 27 günün kalmış şaka gibi sanki daha geçen gün 3 aydan geriye düşmüştün diye hatırlıyorummmmmm delikafadulden
Bizde 2005 yilindan beri canikomyazı çok hoş olmuş tam bizlik
bizde kurban bayramından beri evleneceğiz :roflol:
kızlar bende bir uyusukluk bir uyusukluk anlatam sizlere!!
hersey için o kadar üşeniyorum ki.. son careyi alışverişi internetten yapıyorum pek iyi oluyo! :)) davetiye işini de internet yapıcam sanırım..
sonraaaaa hala stor perde işini halletmedim. 5 dakika uzaklıkta.model sectim fiyatta anlaştık,olculer belli ama gitmiyorum.gerizekalı kira evine dusakabin yaptırmak zorundayız (en uydurundan yaptırıcaz haliyle) 3 dakika uzaklıkta ama surekli erteliyorum.. bir guzellik merkezi kampanya yapmış gelin saçında gitmiyorum hayır dolacak kesin çünkü iyi bir yer.(arkadşlar bunların ucretleri hazır durumda bu arada)= ve en onemlisi gelinliği hüsniye den almıştım ve hazırdısadece benim isteğimle 1 kaç parca eklenecekti,1 hafta sonra gel al dediler,parayı da peşin verdk ellerine,1 ayı gecmiştir arayıp sormadım bile gelinliği!!!! kız parayı verdi gelinliği bıraktı diyolardır arkamdan.oyle bir uyusukluk anlatamam!!!!!
Ayyy burcucum hakikaten sen fazlaca uyuşmuşsun.:)
yok annem o tarihte yanlış!! 10 temmuz yerine, 20 haziranı gosteriyo!onu da düzeltmeye üşendim!!! kafamçokkarıştı:roflol:
jülidecim çok hoş olmuş...
gece beko işi nedir? benim ocak bekodan 1 sene oluyo alalı.kurarken sorun mu yasadılar? eger oyleyse şimdiden kurdurayım hiç beklemiyim haziran sonunu.
Bizde 2005 yilindan beri canikom![]()