burcuceloooooo hoşgeldin :) mesejıma biraz geç cevap versende sana kızdın değilim lülülülülülü
herkese merhaba bu arada
canım benim nasılsın?az kaldı kız.. dün bi ara konulara azıcık baktım gelinliğini gordum.çok yakışmış cnım benim çok güzeldi..ama nişanlının işi ile ilgili bişey okudum canım sıkıldı çok.durum hala o yonde mi?
bugünkü gündem maddem oydu benim de burcucellocum. Kuaför için sürekli gittiğim bir yer var zaten, Tunalı'da Kuaför Hüseyin. O yapar. Daha konuşmadık ücretini falan. Makyajı da bilniyorum. Tunalı'da yine Macit diye bir yer var. Ablamınkini o yapmıştı (7 sene önce) güzeldi, ama pahalıymış galiba, onun da ücretini bilmiyorum.
sen ne yapacaksın?
canım ya ben daha once gitmediğim bi yere gidicem. tunalı da lillum güzellik merkezi.kampanya yapmış.. saç ,makyaj,manikur pedikur,ağda,cilt bakımı 300 tl prova dahil.. makyaj malzemesi olarakta kryolan ürünleri kullanmaları artı getirdi benim için :)benim normalde gittiğim yer çok para istedi ,gerizkalı! sinir oldum bende..
macit tunalı da ki makyaj studyosu olan diğil mi? ona sordum tel.le daha once 250 tl. dedi.bana çok geldi bu ucret sadece makyaj için.ablan yaptırmıs sence değer mi o paraya?