Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım valla gormemişim kusura bakma..
konuya gelince gercekten çok üzüldüm..inşallah seninkine de bana iş!!((((((
ama elif senin yaptıgında iş değil canım yaaa!!! çok kotu etmişsin tepki vererek..
kıs başına kakmıyodur inşallah..
ben bi gittim herkes gelmiş muhabbet başlamış ben varken nirdeydiniz sizklava:
[/COLOR][/B]
ben bu kısmı anlamadım.kim başıma neyi kaksın ki? :uhm:
aslında hiçbir duvagı sevmiyorum.. 5 dakika sonra cıkarıcam sanırım.. :))
haa kızlar hani bi site var ya "gettii gediiiiii" orda 250 tl. ye falan tac satıyolar.. bi de yabancı bi site var hani turkce yazayım "ibey" :)))))) ordaki 10-20 dolarlık ürünleri burda 250 ye satıyolar haberiniz olsun :)) millet işini biliyo ordan alıyo burdan satıyo oturdugu yerden para kazanıyo.. bi de el yapımı çok orjinal taç,çiçek satan bi yabancı site var. isteye ozelden vereyim.
sen varken hepsi saklandı
sen gidince çıktılar ortaya Çok üzgünüm çoook
rosalinimm dal muhabbete direk....
burcum cellom yakışana çok yakışıyor da işte benim arkadaşım gibilerede kötü oluyor yaa..
yani kapalı gelin gibi olmuştu ben bir an kapandı sandım kızı vallahi:))
canım hani demişsin ya.kızla nobet tutacaktı ben kızdım,onun için işten çıktı...
acaba ben yanlış nı okudum,anladım?:uhm:
ben göremedim ;=( fistik yigiyordum. Iki ele ihtiyacim vardiay durun kısa boylu bir arkadaşımın rahibe duvağı faciyasını ekliyim size ama kaldırıcam sonra
ben göremedim ;=( fistik yigiyordum. Iki ele ihtiyacim vardi![]()
Bana ver giiiiaslında hiçbir duvagı sevmiyorum.. 5 dakika sonra cıkarıcam sanırım.. :))
haa kızlar hani bi site var ya "gettii gediiiiii" orda 250 tl. ye falan tac satıyolar.. bi de yabancı bi site var hani turkce yazayım "ibey" :)))))) ordaki 10-20 dolarlık ürünleri burda 250 ye satıyolar haberiniz olsun :)) millet işini biliyo ordan alıyo burdan satıyo oturdugu yerden para kazanıyo.. bi de el yapımı çok orjinal taç,çiçek satan bi yabancı site var. isteye ozelden vereyim.
bu arada gelinin arkasında ki ben ve nişanlım tanımışsınızdırda
bu arada gelinin arkasında ki ben ve nişanlım tanımışsınızdırda