2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

KHENA naptın bakam zayıfladınmı:)

gördüğün gibi geçen cuma 63,9 u gördüm. daha zayıflamakla uğraşmaktayım..ne zormuş ya halbuki yerken hiç zorlanmıyo insan cokacimcoook
bu hafta 500 gr vermişim yani şimdi önümüzdeki cumaya kadar dişimi sıkım bakımm..
ne kadar vericem bakalımmm..
kaydirigubbakcemile2

canım hayırlı olsun. çook sevindim yaaaaaaaaaa:)))
hepsi çıktı aradann rahatladın vallaaaaaaaahihoyyythihoyyyt

yok canım ya aradan çıkacak çok şey var daha.. daha koltuk tv - tv ünitesi yemek odası vs ufak tefek incik cincik var eksik bitmiyoki alkisalkisalkis

gördüğün gibi geçen cuma 63,9 u gördüm. daha zayıflamakla uğraşmaktayım..ne zormuş ya halbuki yerken hiç zorlanmıyo insan cokacimcoook
bu hafta 500 gr vermişim yani şimdi önümüzdeki cumaya kadar dişimi sıkım bakımm..
ne kadar vericem bakalımmm..
kaydirigubbakcemile2

şu an şu yazdıklarını okuyorken ağzıma tamamını yediğim bir lokması kalan harleyimi attıp üstünede sıcak çikolatamdan bir yudum aldım... :çok üzgünüm:
ve üstüne kocaa bir vicdan azabı yuttummm:roflol::roflol::roflol:

şu an şu yazdıklarını okuyorken ağzıma tamamını yediğim bir lokması kalan harleyimi attıp üstünede sıcak çikolatamdan bir yudum aldım... :çok üzgünüm:
ve üstüne kocaa bir vicdan azabı yuttummm:roflol::roflol::roflol:

afiyet bal şeker olsun yaramasınn lop lop et olmasınnn kaydirigubbakcemile3

ay benim canımda gözleme ayran istedi,yada tavuk pilav ayran offfffffffff

:1shok:cokacimcoook hayyıııııııııırrrrrrrrrr istemesinnn

ben hiç canım bol yoğurtlu iskender peşindende tereyağlı baklava istiyorum diyomuyummm :mymeka:

ay kızlarrrrrr toplansak şöle bi mercimek köftesi yapsak of of offfffffffff

ahh ahh yaktın benii yada kısır olcak şöle bol ekşilii cokacimcoook

ahhh ahh mevlüt pilav-tavuk olsa da yesek karabiberli :roflol:

ayyy iyi hatırlattın kız bizim cenaze vardıya geçen hafta onun 7 si bugün demekki pilav tavuğa çok yakınım :))) cokacimcoook

anammm benimde 2 ay 7 günüm kalmışşş :1shok:

Back
X