2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ben alerji oluyom galiba erik yemiştim bugün:çok üzgünüm: ondan oldu galiba yüzümde bişiler çıkmaya başladı çilek bile yemiyodum halbiki bu mevsimdeki alerji yapıyo diye erikte yasak anlaşılan artık. Sizde dikkat edin bence hormonlu hormonlu yiyiyoz sonrada kızrıyoz:çok üzgünüm:
ayy canım geçmiş olsun sanaaa :teselli:
gunaydın kızlaarrrr keyıfler nasıl? bu arada 1 mayısta kımler tatıl yapıcak?
ben yıne işte olucamsenağlama
ben ben bennn :lepi:
benim anne tarafım bulgairstan göçmeni, babam kahramanmaraşlı, sakaryada yaşıyoruz, Allah nasip ederse eşimin annesi sakaryalı babası trabzonlu, evlenince izmitte oturucaz, bizim çocuğumuz nereli olcek

:uhm:
ya bize ne demeli kuzum....
benim annem eskişehirli babam diyarbakırlı biz izmitte doğup büyüdük...
aşkımın annesi adapazarlı babası eskişehirli oda babasının göevi nedeniyle karsda doğmuş ama oda izmitte büyümüş ikimiz marmariste yaşıycaz aşkımın görevi nedeniyle sırnaşık şey bizim çocuk nereli olcak :roflol: Türkiye'li yerimseniben
yalan o laf yalan ne umutlarla çıktım ben bu yola... verecek yere habire alıorum off off!!!
şunun şurasında 50 gün kaldı şimdiye kdr wermedim ne zmn verecem yaaa

aynen bencede :roflol:
napıyosunuz bakım bensiz yine kilolarmı muhabbett
off ben ne edemmmm daha 64 kiloyummm kısacıkımm hemdee senağlama

senin boyun kaç annemmm :teselli:
yasminin boyu kaç:uhm:

Hemşire, doktora hastayı gösterdi:
- Kalbini dinlemek için ne zaman eğilsem, kalpatışları hızlanıyor. Ne yapsak?
- Önlüğünün yakasını iliklesen...
:delphin:

burcuözgecım hos geldın cnmcım yakında 1 aylara dusceksın kızzz hazırlıklar ne alemde ?

yawruşum kuzucuğumm Şeniz hazırlık mazırlık yok oturuyorum evde
haftaya hafta sonu aşkısım gelecek 3 ay aradan sonra ilk defa görüşücezzz:sm_cool: onun için heycanlıyım. o burdayken zaman hızlanır zamten bir bakmışım düşmüşüm 1 li aylara:teytey:

1 metre 58 santim kaydirigubbakcemile3
kısaca 1,5 metre de sen :roflol:

şeyy kem küm :utangac: 1.70 :tomato:
boşu boşuna kendimi sizin kilonuzla kıyaslayıp komplekse giriyormuşum ızlar diyorum bunların hepsi 50 li kilolarda ahh ahh falan sonunda saldım yiyordum artık :roflol: ben 60 kilo olunca zayıf oluyorum ayol siz kilolu diyorsunuz beni kompleksten öldürecektiniz:mymeka:

Adam, kilo almaktan yakiniyordu. Doktor :
- Sabahlari bir saat kültür-fizik yap, dedi.
Ertesi hafta görüstüklerinde sordu :
- Nasil gidiyor kültür-fizik?
- Kültür iyi gidiyor, doktor. Her sabah bir saat okuyorum. Ama fizik bildigin
gibi!..
:roflol:
benimde fizik duruyo valla

Back
X