2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

şeyy kem küm :utangac: 1.70 :tomato:
boşu boşuna kendimi sizin kilonuzla kıyaslayıp komplekse giriyormuşum ızlar diyorum bunların hepsi 50 li kilolarda ahh ahh falan sonunda saldım yiyordum artık :roflol: ben 60 kilo olunca zayıf oluyorum ayol siz kilolu diyorsunuz beni kompleksten öldürecektiniz:mymeka:

Allah korusun sen bize lazımsınnn Şeniz

şeyy kem küm :utangac: 1.70 :tomato:
boşu boşuna kendimi sizin kilonuzla kıyaslayıp komplekse giriyormuşum ızlar diyorum bunların hepsi 50 li kilolarda ahh ahh falan sonunda saldım yiyordum artık :roflol: ben 60 kilo olunca zayıf oluyorum ayol siz kilolu diyorsunuz beni kompleksten öldürecektiniz:mymeka:

ben 60 kiloyum yaaa yarma gül misalii
boyum 1,74 :roflol:

Tamam nan geri gidiyom kimse bakmadı yüsüme dalmışlar muhabbete :dilcikar:

ya bizde yeni geldik sayılır 2 lafın belini kırıyos şurda sen geldin yoklama diyosun gel katıl muhabbete ole yoklama diyip kaçmak varmı :oklava:

sallıyo inanmayın incecik buuuu :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 saol canım yaaaaaaa

ama ince değilim azcık iri kıyımımkaydirigubbakcemile2

bence normalsinn ne yarmagülü kızımmm :mymeka: mannakkk boyun uzun senin 50 kilo olup afrikalı gibi mi olcan.
adamın eline kemik gelecek hep böööö :1shok:
ayol erkekler afif popo seviyor benden dimesii şakkıdı

kız bende popdan boll ne varr gitmiyo allahın cezacıklarııı:roflol:

Tamam nan geri gidiyom kimse bakmadı yüsüme dalmışlar muhabbete :dilcikar:

hoşgeldin canımmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sevgilimin gelmesine çok az kaldııııı:sm_cool:

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

aşığım uleynnnnnn

yaa kuzuuuu 64 kilodan 58 e düştüm diyorumm yaa sana onlar eski halim düğünden sonrada bikinili fotolarımı koycam artık aradaki farkı anlayabilmek içinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: deli bende zaten sana zayıflama iyisin demiyo muydummm
şimdi diyorum kii tüm söylediklerimi geri aldımm zayıflaaa:roflol::roflol:

şimdiki kilon için yapmadım yorumuu:roflol:

benim karnım acıktı yemeğe gidiyom gelene kadar kaçmayın bi yereeee :oklava:

en uzun ayrılığımız buydu. daha önce hiç 3 ay görüşmediğimiz olmamıştı. 40 günde bir 45 günde bir gelirdi. ama artık tam düğün öncesi o yola harcanan para bile gözümüze geldi mecbur sabrettin. allah bir daha böyle uzun vuslatlar yazmasın bize....

Back
X