2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayırlı olsun gece:)))))))

resmini ekleyebilir misinnn

ayy bende herkesten resim istiyorum yaaaaaaaaa
napimm merak ediyorum işte:)

geçmişi okudum ve elifçiğin evini gördüm, birden kendi son günlerim aklıma geldi duygulandım.
Ne güzel herşey yerleşmiş gün sayıyor şimdi, huzurla mutlulukla oturmak nasip olsun elifçim.

Buyrundur davetiye

fotoraf02792.jpg

gececiğim şık bir davetiye seçmişsin cnm:))))

bende kozadan bastıracam sanırım araştırıorum... kaçtaneyi ne kdra bastırdın cnm?

evet canım ucuz değil. biz koza'nın katalogundan ama başka bir yerden bastırdık, Koza'ya göre %15 indirimli oldu, yine de 300 davetiye + baskı + zarfa baskı 380 lira oldu.

evet canım ucuz değil. biz koza'nın katalogundan ama başka bir yerden bastırdık, Koza'ya göre %15 indirimli oldu, yine de 300 davetiye + baskı + zarfa baskı 380 lira oldu.

çok uyguna gelmiş cnm bence... arkadaşım 250tanesini 550ye bastırdı !!! bizde geçen hfta araştırdık 250 tanesine 500 dediler başka bi modelin!!!
birde sade katologu en pahalı katologdur... peki kozanın kalitesiyle aynı mı kalitesi cnm???
bir de bana özelden matbaanı adını ve adresini gönderebilir misin cnm bu hftasonu bakayım bende

Canım Koza basıyor zaten. Hatta davetiye ve zarflar bize kozanın kutusunda geldi. Fiyatlar sabit aslinda, Koza'daki gibi, ama diğer yerlerde pazarlık yapabiliyorsun. Genelde %15e kadar düşüyorlar. Koza taksit yapıyor, bunlar peşin çalışıyor.

Vedat Dolakayın arkasinda Başkent Davetiye var, ben orda bastırdım. Aslında önce Ender Matbaa'ya sipariş vermiştim, onlar kendi matbaasinda bastıkları için Baskı ücretini de almıyorlar, dolayısı ile 50 lira daha ucuza geliyordu. Ama hayatımda gördüğüm en terbiyesiz kişiler olduğu için siparişi iptal edip Başkente sipariş verdim. Çok da memnun kaldım, tavsiye ederim. Alpay Bey var orda...

tşk ederim geceyim:)))
bir bakayım geçen hfta bizde orada bir yere baktık ama adını hatırlamıorum... katolog fiyatı verdiler bize... hiç indirim falan da yapmadılar:((( koza basıyor ztn onlardan gelecek falan filan dediler... ondan kozanın fiyatlarıyla aynıymış!!!

kızzlarr merhabaaa

Elifçiğime dün akşam söz verdim...
O evinin fotolarını ekledi çok lak lak yaptık kızlar göremeyecek sen söyleysin dedi...
Hatta birazda reklam yap dedi:)))))
Kızlar evi şahane olmuş saray yawrusu,böyle bir ev bülent ersoyda bir elifte varrrr..
açın bakın derim.....

Back
X