2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Elif canım benim 6 günün kalmış.hadi hayırlısı.mutluluklar dilerim şimdikten sana.görüşemezsek çok öptüm.düğün ve balayı dönüşü bekliyorum anlatacakalrını :)

canım niye sarktı düğün eylüle?kötü bişey mi var? :teselli:

canım daha öncede söylemiştim ya hani vize tarhini en erken okulun açılmasından bir ay önce ye veriyorlar ki bu da 16 eylül gibi oluyor ama o tarihte ramazan olduğu için maalesef eylül sonuna erteledik bizde....

mutluluklar dilerim canım bu arada tekrar

kızlar iyi akşamlar yaa 1 haftadır giremiyorum bilgisayarım bozuldu yenisini alamıyoruz şu anda sizleri çok özledim neler yaptınız çatlıyorum meraktan. bizim evin tadilatı bitti haftaya eşyalar gelecek bi geçmişi okuyayım şimdi sizi çok öpüyorum misafirlikteyim

hoşgeldiniz kızlar, nasılsınız ?

khena, inşallaj çook daha iyi bir iş bulursun ve onlar sana muhtaç olurlar.
bende son 10 gündür iş yerinde huzursuzum ama katlanıyorum gittiği yere kadar diyorum kendi kendime tasitlerimiz var, piyasa kötü korkuyorum açıkcası başka bir iş ara git alış.

günaydin kızlar, ben de işyerinde çok mutsuzum ama evlenene kadar bekleyeceğim, ondan sonra iş bakacağım. ış bulmadan ayrılamam...

Gelinlik provam vardı hafta sonu... Bitmiş gibi... 19 Mayıs'ta teslim alacağım :)

günaydin kızlar, ben de işyerinde çok mutsuzum ama evlenene kadar bekleyeceğim, ondan sonra iş bakacağım. İş bulmadan ayrılamam...

Gelinlik provam vardı hafta sonu... Bitmiş gibi... 19 Mayıs'ta teslim alacağım :)

hayırlı olsun cnm benimde bu hafta 3.provam var ama ortaya bişey çıkmış değil

günaydin kızlar, ben de işyerinde çok mutsuzum ama evlenene kadar bekleyeceğim, ondan sonra iş bakacağım. İş bulmadan ayrılamam...

süper, istediğin gibi olmuşmu gelinliğin.

günaydın kızlarrr nasılsınız:))))
off bakıorumda herkes iş yerinde huzursuz,bende bir tek kendim böyleyim sanıyordum ... acaba bu da evlilik psikolojisiylemi ilgili neee!!! bende istifa etmeyi düşünüorum...

günaydın kızlarrr nasılsınız:))))
off bakıorumda herkes iş yerinde huzursuz,bende bir tek kendim böyleyim sanıyordum ... acaba bu da evlilik psikolojisiylemi ilgili neee!!! bende istifa etmeyi düşünüorum...

evlilikle alakası yok bence, düğün öncesi bu kadar rahatsız değildim.
sanırım işverenler kendi sıkıntılarını bize çok fazla yansıtıyorlar.

kızlar iş konusu çok düşünmemeye canınızı sıkmamaya çalışın. düğün arefesinde bide bununla uğraşmayın bence.

herkese merhabalarrrr

bence de şuan piyasa çok kötü ve hiç kimse ayrılmayı DÜŞÜNMESıN!

hele bi evlenelim ondan sonra kaydirigubbakcemile4

Back
X