Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serenanes,cevabin icin tesekkurler,ben sizlerin bilgi ve tecrubelerinizi ogrenmek istedim Dr'uma sorcam ama dedigim gibi size her zaman soruyorum cunki kk kizlarindan okadar sey ogrendimki,inan tubbebege gitmeden once zaten tum sureci ogrenmistim sizlerden,bazi seyleri Dr dan ziyade gecirmis tecrube sahibi olan birisinden almak insani rahatlatyor moral veriyor,ellerinize saglik canim :enbuyukkk:Kızlar,
tüm yeni bilgileri ekledim, güncelledim. hepinize sabır diliyorum. Hem bekleyenlere hem de bebişinin yolunu gözleyen hamişlere...
Şehnaz cım,
Ben de 6 ay ertelenen dondurulmuşların yapıldığı bir trasnfer yaşadım. İlaçlarını elbette uzaktan kullanabilirsin, ancak adetten sonraki dönemde ultrasonla birkaç günde bir rahim iç duvarının yani endometriumun kalınlığıonı ölçüyor doktor. Bu arada kullanacağın ilaç o kalınlığı artırmaya yönelik. Eğer ilaca rağmen 7 mm nin altında kalırsa trasnfer yapılmıyor( ki bu çok seyrekmiş genelde ilaçlar işe yarıyor ) ideal olanı 9 mm-12 mm arası demişti benim doktorum. Dolayısı ile ilaçları uzaktan kullansan da rada bir doktoruna görünmek lazım. Yurtdışında iken onu kendi doktorunla halledip türkiye ye sadece trasnfer zamanı gelsen nasıl olur bence bunu bir aç doktoruna sor derim. en doğrusnu o bilir çünkü trasnfer yapılıp yapılmayacağına karar verecek..
Beni de ekle canım,
1.Tüp Bebek-Uzun Protokol - 18 Haziran Başlagıç tarihi - 28 Temmuz Test Tarihi - Memorial
hayırlı olsun, pozitif sonuçlar dileğiyle..