2009 yılı tedavi listesi

merhaba bende adet olmayı beklıyorum dondurulmus embrıyo tranaferı olucak ılk deneme amerıkan hastanesı ilaçlarıma basladım sanırım transfer agustos bası olur

Beni de listeye ekler misiniz.
Şubat hamişi
1. mikro denemesi
ıstanbul Cerrahi Hast.

Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin, kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallah.

benim durumumda degisiklik oldu,yeni bilgilerim soyle:
mayis ayinda yumurtalar toplandi ,fakat ameleyat olmam gerektigi icin transfer ertelendi, temmuz 19 adet olcam,ilac kullanmam gerkyor sonra Aostos ayinda donmuslar transfer edilecek insallah,hakkimizda hayirlisi olsun

naz1982,sanirim ayni durumdayiz,benimde yumurtalarim toplandi,transfer ertelendi ayin
19u gibi adet olcam sanirim 15 veya 17 gun sonra transfer olur,benim Dr'um Halit Firat DRDEN
senin Dr kim?seni baska topikten gordum oradada soru sordum ama buradanda sana sormak istiyorum
ben yurtdisinda yasiyorum,adet olunca turkiyeye gitsem 17 gun kalmam gerekyormu?ben bukadar kalamam,acaba kullanilacak ilaclari ucakla aldirtsam,burada kullansam,ve transfere 2gun kala turkiyeye gelsem olurmu,benim zamanim kisitli,yoksa adetin birinci gunu oraya gelip ilaclari alip tekrar buraya gelirim,transfere yakin mi gelsem,nedersin hangisi mumkun?,cunku eger hic ara tetkik ve ultrason yoksa bu ilaclari buradada kullanabilirim,Dr kontrolu varmi haplari kullanirken? ,sen nasil yapiyorsun kontrole gidiyormusun?
cok soru sordum ne yapim uzaktan ancak boyle dostlara sorabilirim,iyiki varsiniz
cevabini bekliyorum
saglicakla kal

Kızlar,
tüm yeni bilgileri ekledim, güncelledim. hepinize sabır diliyorum. Hem bekleyenlere hem de bebişinin yolunu gözleyen hamişlere...

Şehnaz cım,
Ben de 6 ay ertelenen dondurulmuşların yapıldığı bir trasnfer yaşadım. ılaçlarını elbette uzaktan kullanabilirsin, ancak adetten sonraki dönemde ultrasonla birkaç günde bir rahim iç duvarının yani endometriumun kalınlığıonı ölçüyor doktor. Bu arada kullanacağın ilaç o kalınlığı artırmaya yönelik. Eğer ilaca rağmen 7 mm nin altında kalırsa trasnfer yapılmıyor( ki bu çok seyrekmiş genelde ilaçlar işe yarıyor ) ideal olanı 9 mm-12 mm arası demişti benim doktorum. Dolayısı ile ilaçları uzaktan kullansan da rada bir doktoruna görünmek lazım. Yurtdışında iken onu kendi doktorunla halledip türkiye ye sadece trasnfer zamanı gelsen nasıl olur bence bunu bir aç doktoruna sor derim. en doğrusnu o bilir çünkü trasnfer yapılıp yapılmayacağına karar verecek..

Kızlar,
tüm yeni bilgileri ekledim, güncelledim. hepinize sabır diliyorum. Hem bekleyenlere hem de bebişinin yolunu gözleyen hamişlere...

Şehnaz cım,
Ben de 6 ay ertelenen dondurulmuşların yapıldığı bir trasnfer yaşadım. İlaçlarını elbette uzaktan kullanabilirsin, ancak adetten sonraki dönemde ultrasonla birkaç günde bir rahim iç duvarının yani endometriumun kalınlığıonı ölçüyor doktor. Bu arada kullanacağın ilaç o kalınlığı artırmaya yönelik. Eğer ilaca rağmen 7 mm nin altında kalırsa trasnfer yapılmıyor( ki bu çok seyrekmiş genelde ilaçlar işe yarıyor ) ideal olanı 9 mm-12 mm arası demişti benim doktorum. Dolayısı ile ilaçları uzaktan kullansan da rada bir doktoruna görünmek lazım. Yurtdışında iken onu kendi doktorunla halledip türkiye ye sadece trasnfer zamanı gelsen nasıl olur bence bunu bir aç doktoruna sor derim. en doğrusnu o bilir çünkü trasnfer yapılıp yapılmayacağına karar verecek..
serenanes,cevabin icin tesekkurler,ben sizlerin bilgi ve tecrubelerinizi ogrenmek istedim Dr'uma sorcam ama dedigim gibi size her zaman soruyorum cunki kk kizlarindan okadar sey ogrendimki,inan tubbebege gitmeden once zaten tum sureci ogrenmistim sizlerden,bazi seyleri Dr dan ziyade gecirmis tecrube sahibi olan birisinden almak insani rahatlatyor moral veriyor,ellerinize saglik canim :enbuyukkk:

benide yazın arkadaşlar 1. tüp bebek denemesi ankara başkent hastanesi benimkide uzun protokol sanırım 1 aydır hap kullanıyorum adet olunca iğnelere başlıcam

merhaba benide eklermisiniz 2. kimyasaldan sonra 2dondurulmuş emriyomla 3. denememi ekimde yapılacak .çevretüp h.s. inşallah herkez hamile kalır

Beni de ekleyin ozaman Ağustos başı 2. dondurulmuşlarla inşallah Alman Hastanesi

heyyyyytttttttt yarın benim içinde değişiklik yapıcan ama ne tarafa alıcan acep ????????öücem galiba heyecandan....

Beni de ekle canım,
1.Tüp Bebek-Uzun Protokol - 18 Haziran Başlagıç tarihi - 28 Temmuz Test Tarihi - Memorial

canım benim düzenlememide yaparmısın

1.mikroenjeksiyon

uzun protokol

başlangıç:4 haziran

test günü: 20 temmuz

merkez:çevre tüp bebek

Son düzenleme:
canım benide eklermisin 2. tüp bebek denemesine uzun protokol ile temmuzda genart da başlıyacağım ağustosta trasfer sanırım

serenescim slmmm,

benide ekleyebilirsin...bu ayın sonunda histerokopi olacağım..bir sonraki siklusta da tekrar 4. denemeye başlayacağım..2 normal 1 dondurulmuşlarla hiç hamile kalamadığım 3 denemem var. Doktorumu değiştiriyyorum ama henüz netleştiremedim şimdi kime gideceğimi...Bu sefer tüp bebek raporu mutlaka çıkartıp faydalanmayı düşünüyorum hatta ben çok düşük dozda ilaç kullanıyorum .. ğer yapabilirsem ilaçları fazla yazdırıp bu sefer ihityacı olan yakın bir arkadaşıma vereceğim ilaç fazlasını.........

nasıl fikir...

Back
X