2009 yılı tedavi listesi

canım benide eklermisin 2. tüp bebek denemesine uzun protokol ile temmuzda genart da başlıyacağım ağustosta trasfer sanırım
hayırlısı olsun , tez zamanda bebişini kucağına alman dileğimle...

serenanescimmmm ellerine sağlıkkk!!!
saol arkadaşım senin listeni devam ettirmeye çabalıyorum. çoğumuza uğur getirdi.. bir de nesroşuma gelse....:Saruboceq:

serenescim slmmm,

benide ekleyebilirsin...bu ayın sonunda histerokopi olacağım..bir sonraki siklusta da tekrar 4. denemeye başlayacağım..2 normal 1 dondurulmuşlarla hiç hamile kalamadığım 3 denemem var. Doktorumu değiştiriyyorum ama henüz netleştiremedim şimdi kime gideceğimi...Bu sefer tüp bebek raporu mutlaka çıkartıp faydalanmayı düşünüyorum hatta ben çok düşük dozda ilaç kullanıyorum .. ğer yapabilirsem ilaçları fazla yazdırıp bu sefer ihityacı olan yakın bir arkadaşıma vereceğim ilaç fazlasını.........

nasıl fikir...

şahane kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun bu sefer tutar inşallah da son denemen olur...

fical uzu protokol 3.cü deneme medicana has. dr.um süha sönmez zemuszemus

herese bol şans diliyorumzemuszemus

KIZLAAAARRRR
LISTEDE SON DURUMLAR NEDIR ?
TEDAVIDEKI ARKADASLAR 1. SAYFADAKI LISTEYE BAKIP HABER VERSINLER, INSALLAH HAMISLER ARTMISTIR !!!

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim hayırlkı evlat nasip etsin önce göbüşüne sonra kucağına inşallah ,
ayetel kürsi ile gir arkadaşım allahım benim tüm dualarımı kabul etmişti darısı sizlerin başına :Saruboceq:

rabbim hayırlkı evlat nasip etsin önce göbüşüne sonra kucağına inşallah ,
ayetel kürsi ile gir arkadaşım allahım benim tüm dualarımı kabul etmişti darısı sizlerin başına :Saruboceq:

Allahım kucağına alıp bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin inşallah.
Duasız olur mu arkadaşım duasız girmedim geçen defada ama olmadı Rabbim hayırlısını versin.

serenanes liste çok güzel olmuş ellerine sağlık ancak ben listede haziran gözüküyorum umduğum gibi olmadı kist vardı haziranda onun için ilaç kullandım.27 temmuzda tedaviye başladım ilk tüp bebek denemesi olacak şuanda 5 iğne vuruldum transfer 10 ağustos gibi olur değil mi?tabi aksilik olmazsa?karadeniz tüp bebek merkezi demiştim zaten.listede jayandd var eylüle kaldı bilgileri güncellemende işe yarar diye yazdım.

serenanes liste çok güzel olmuş ellerine sağlık ancak ben listede haziran gözüküyorum umduğum gibi olmadı kist vardı haziranda onun için ilaç kullandım.27 temmuzda tedaviye başladım ilk tüp bebek denemesi olacak şuanda 5 iğne vuruldum transfer 10 ağustos gibi olur değil mi?tabi aksilik olmazsa?karadeniz tüp bebek merkezi demiştim zaten.listede jayandd var eylüle kaldı bilgileri güncellemende işe yarar diye yazdım.

canım düzeltmeni yaptım. hayırlı olsun iğnelerin :)
tam tarihini bilemiyorum ama kısa protokol ise ağustos ortası gibi olmalı tahminen , aksilik falan çıkmasın inşallah ,
jeyand icin de teşekkürler, en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Serenanes canım transferim bugün yapıldı test günüm 17 ağustos değiştirirmen gerekecek :kedi:

canım benide eklermisin 1.mikroenjeksiyon denemesi medicanna international 11 ağostos test günüm

ekledim canım , yanlız lütfen arada idrar testi falan yapıp erkenden mmoralini bozma. 10. gğnden evvel birçok kişide idrar negatif çıktı kendilerini harap ettiler.

kızlar

naz1982 de dayanamadı 8. gün kan testi yaptırdı ve değeri 111 çıkmış, inşallah ikizleri tutunmuştur, darısı bekleyen her arkadaşımızın başınaaaaaaaa :Saruboceq:

Back
X