http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...288332-kizim-35-aylik-danone-veriyorum-6.html
İçeriğini biraz okursanız anlayacaksınız ne demek istediğimi..
Özellikle yıl dikkatimi çekti..
En az 4 sene önce..Geçenlerde buna benzer bir anne 'kızıma danone veriyorum' gibi bir konu açmıştı,üstelik o arkadaşın bebeği sanırım ek gıda dönemindeydi..
Bu linkteki şahısın bebeği ise,henüz 3,5 aylık mış o zaman!!!
Hem danone verip,hem meyve püresi veriyor muş 3,5 aylık bebeğe!!
O konu,bu dönemde açılsaydı,ben tahmin edemiyorum o annenin halini..
Herhalde taşla,sopalarla kovalardık sanal alemde..(kelimelerle döverdik)
Çok dikkatimi çektiği için sadece paylaşmak istedim bu 2009 da açılan konuyu..
Geçenlerde anne adayına denmedik söz kalmamıştı..Yerin dibine falan girmiştir anne sanırım okuduğunda belkide.
Yada hiç umursamadı herneyse.
Bu tarz annelere bende karşıyım,fakat haddimi aşarak bir anneyi küçültücek yorumlar yapmayı asla düşünmem.
Diyeceğim;
Eskiden anneler ne kadar ılımlı,ne kadar şevkatle yaklaşırmış meğer kk da..
2009 da açılan konuyu okuduğumda,hep acı dolu,saldırgan mesajlar aradım..Fakat nafile..
Biraz sertt çıkanlar bile,o kadar usluplu ve terbiyeli yorumlar yapmış ki bana göre..
Çoğu kişi mesajının başında,'canım' kelimesini kullanarak konu sahibini uyarmış..
Konu sahibinin yaptığı yenilir yutulur değil zaten,hiç duymadım 3,5 aylık bebeğe ek gıda..ama her ne olursa olsun,oradaki anneler çok şevkatliymiş işte..
Buradan o konuda yorum yapan ANNELERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Belki bazı zaman bende dahil,o annelerin sabırlı yaklaşımı ile yaklaşamıyoruz konulara.
Konuyu açan kişi haksızsa,o konu sahibine hayat dersi vermek,dersi verirkende bir güzel haşlamak,iğnelemek moda oldu bence..
2008-2009 yıllarındaki kk kadınları ile,2010 dan sonra ki kk kadınları arasında,dağlar kadar fark var bence her anlamda..
Google da bir bilgi araştırmak isteyip,önüme eskilerin kk linkleri çıktığında,bu farkı kolayca anlayabildim..
TEKRAR O ESKİ KK KADINLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİ ADIMA..
İçeriğini biraz okursanız anlayacaksınız ne demek istediğimi..
Özellikle yıl dikkatimi çekti..
En az 4 sene önce..Geçenlerde buna benzer bir anne 'kızıma danone veriyorum' gibi bir konu açmıştı,üstelik o arkadaşın bebeği sanırım ek gıda dönemindeydi..
Bu linkteki şahısın bebeği ise,henüz 3,5 aylık mış o zaman!!!
Hem danone verip,hem meyve püresi veriyor muş 3,5 aylık bebeğe!!
O konu,bu dönemde açılsaydı,ben tahmin edemiyorum o annenin halini..
Herhalde taşla,sopalarla kovalardık sanal alemde..(kelimelerle döverdik)
Çok dikkatimi çektiği için sadece paylaşmak istedim bu 2009 da açılan konuyu..
Geçenlerde anne adayına denmedik söz kalmamıştı..Yerin dibine falan girmiştir anne sanırım okuduğunda belkide.
Yada hiç umursamadı herneyse.
Bu tarz annelere bende karşıyım,fakat haddimi aşarak bir anneyi küçültücek yorumlar yapmayı asla düşünmem.
Diyeceğim;
Eskiden anneler ne kadar ılımlı,ne kadar şevkatle yaklaşırmış meğer kk da..
2009 da açılan konuyu okuduğumda,hep acı dolu,saldırgan mesajlar aradım..Fakat nafile..
Biraz sertt çıkanlar bile,o kadar usluplu ve terbiyeli yorumlar yapmış ki bana göre..
Çoğu kişi mesajının başında,'canım' kelimesini kullanarak konu sahibini uyarmış..
Konu sahibinin yaptığı yenilir yutulur değil zaten,hiç duymadım 3,5 aylık bebeğe ek gıda..ama her ne olursa olsun,oradaki anneler çok şevkatliymiş işte..
Buradan o konuda yorum yapan ANNELERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Belki bazı zaman bende dahil,o annelerin sabırlı yaklaşımı ile yaklaşamıyoruz konulara.
Konuyu açan kişi haksızsa,o konu sahibine hayat dersi vermek,dersi verirkende bir güzel haşlamak,iğnelemek moda oldu bence..
2008-2009 yıllarındaki kk kadınları ile,2010 dan sonra ki kk kadınları arasında,dağlar kadar fark var bence her anlamda..
Google da bir bilgi araştırmak isteyip,önüme eskilerin kk linkleri çıktığında,bu farkı kolayca anlayabildim..
TEKRAR O ESKİ KK KADINLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİ ADIMA..
Son düzenleme: