• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

alıntı yap düğmesinin yanında MQ mudur nedir, o düğmeye basıver, kaç kişiye istiyorsan, en son kişiye de alıntı yap düğmesine bas açılıyor tamamı...

ayyy çok merci canımm.. çok teşekkür ederim.. hep özeniyordum size :)

canım bu arada evlilik nasıl gidiyor birbirinize alıştınız mı? daha yeni evliydiniz :)) biz ilk 6 ay kedi köpek gibiydikte siz o aşamaları bebek sayesinde atlattınız çok şükür hemen inş. :)

"Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan bir çocuk babası F.K., temizlik hastası olduğunu söylediği eşi N.K.’nin, kendisini leke çıkarıcı Domestos’la yıkamasını gerekçe göstererek, boşanma davası açtı. F.K., beş yıllık eşinin, yiyecekleri elmayı bile çamaşır suyu ile yıkamasını da boşanma gerekçesi olarak gösterdi."
Vay anam vayy.. ohaoldumsmile

"Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan bir çocuk babası F.K., temizlik hastası olduğunu söylediği eşi N.K.’nin, kendisini leke çıkarıcı Domestos’la yıkamasını gerekçe göstererek, boşanma davası açtı. F.K., beş yıllık eşinin, yiyecekleri elmayı bile çamaşır suyu ile yıkamasını da boşanma gerekçesi olarak gösterdi."

ayy ben de okudum o haberi ne insanlar var yahuuu :D:D Allah korusun

bende süslenmiyordum sonra eşim ya nolur haline bak ölmüş bitmiş gibisin ben senden daha mutluyum hamilesin diye dedi makyaj falan yap dedi bende hooop bi silkelendim dedim napıyorum ben ya :))

wild cat sen yeni evlimisin .
bizim 4 sene olucak nerdeyse ama kocişi hamile olunca tanıdım tam bi baba eşmiş valla maşallahhh

ayyy çok merci canımm.. çok teşekkür ederim.. hep özeniyordum size :)

canım bu arada evlilik nasıl gidiyor birbirinize alıştınız mı? daha yeni evliydiniz :)) biz ilk 6 ay kedi köpek gibiydikte siz o aşamaları bebek sayesinde atlattınız çok şükür hemen inş. :)

Şekercim biz o cicim aylarını bitireli seneler oluyor. 6. aydayız şükür. Sevgili ve nişanlıyken o kadar kavga ettik ki, şimdi kavga edecek konu bulmakta zorlanıyorum alsanaalsanasmile . Vallahi ne yalan söyleyeyim bebek bizim evliliğimizi düzene sokmadı, aksine beter etti; tabi ona göre bir sorun yok ama ben gerek annemi kaybettikten, gerekse hamilelikten kaynaklanan sorunlardan daha da saldım kendimi. Yeni yeni toparlanıyorum işte. Bebek yalnızca çekip gitmemi olanaksız hale getirdi şimdilik. Şu 3 seneden çok çektim; herşey bir yana o zamanlar çok yaraladı beni. Son olayları da biliyorsunuz, az daha gidiyordum. Sırtımda tek bir bıçaklık yer kaldı. Onu da saplarsa, artık nasıl iflah olurum bilmiyorum.

canım 2-3 yaşına girene kadar kullanmasakta en azından uykusu düzene girene kadar yanımda tutmak için ideal gördüm ben kullanan arkadaşlarımız var.. onlar da çok memnun.. hatta KK da bunun için bir forum var orada kullananlarda çok memnun olduklarını yazmışlar :)) ama tabi bende daha gerçeğini görmedim... görünce fikrim değişir mi bilmiyorumm

sallanan bi beşiği benimde çoğu arkadaşım öneriyor.umarım memnun kalırsın tabi bebişte:)opuyorumnanaktan

Şekercim biz o cicim aylarını bitireli seneler oluyor. 6. aydayız şükür. Sevgili ve nişanlıyken o kadar kavga ettik ki, şimdi kavga edecek konu bulmakta zorlanıyorum alsanaalsanasmile . Vallahi ne yalan söyleyeyim bebek bizim evliliğimizi düzene sokmadı, aksine beter etti; tabi ona göre bir sorun yok ama ben gerek annemi kaybettikten, gerekse hamilelikten kaynaklanan sorunlardan daha da saldım kendimi. Yeni yeni toparlanıyorum işte. Bebek yalnızca çekip gitmemi olanaksız hale getirdi şimdilik. Şu 3 seneden çok çektim; herşey bir yana o zamanlar çok yaraladı beni. Son olayları da biliyorsunuz, az daha gidiyordum. Sırtımda tek bir bıçaklık yer kaldı. Onu da saplarsa, artık nasıl iflah olurum bilmiyorum.

canım inan herkes öyleee... ben şimdi bile bazen düşünüyorum... aaaa bu arada unutmuşum bugün bizim tanışma yıldönümümüz :))) 4 yıl oldu... ben bile bazen şüphe ediyorum eşimden.. ama içten içe onu ne kadar çok sevdiğimi de biliyorum :)) Allah başımızdan onları eksik etmesin... sen de eskiyi düşünme artık... yep yeni bir canla yep yeni bir hayat bekliyor hepimizi :))) inş. bundan sonrada kavga edecek bişey bulamayacaksınız kaydirigubbakcemile3

bende süslenmiyordum sonra eşim ya nolur haline bak ölmüş bitmiş gibisin ben senden daha mutluyum hamilesin diye dedi makyaj falan yap dedi bende hooop bi silkelendim dedim napıyorum ben ya :))

wild cat sen yeni evlimisin .
bizim 4 sene olucak nerdeyse ama kocişi hamile olunca tanıdım tam bi baba eşmiş valla maşallahhh

ben de 6 aylık evliiym ve 4 aylık hamile :)) ama kendimi çok saldım bu gidişle 4. yılımı göremicem kocam soğucak.

midem bulanıyo diye yemek desen yapamıyorum. yorgunum diye makyaj vs yapmıyorum. 1 de sarılmak istese ay çok sıcak yok burnum tıkalı diyip kaçıyorum. beni boşasa yeri. ama o da yavaş yavaş diyo sen evlenmeden daha cıvıl cıvıl giyiniyodun şimdi hep siyahlar hep makyajsızsın diyo.

yarımız yaptırdı neredeyse canım... fiyat yaptıracağın yere göre değişiyor.. ben kendi hastanemde yaptırdım özel 105TL verdim..

Hımmm.Ben normalde Silivri'de oturuyorum da.Şimdi annemlerin yanındayım.Özel Çapa'ya gitmeyi düşünüyodum.Sen kaç haftalık hamilesin ? Benim devlette gittğim doktor hiç bahsetmedi ikili testten. Hani şu zamanda gel yapalım falan da demedi. Kendi muayenesi vardı onun.Özel muayenelerde yapılıyo mu acaba ? Doktorla önceden konuşmamız gerekiyo mu ikili test için zamanı ? Yoksa ben özele pat diye gitsem ikili test için geldim desem yaparlar mı ? Ne çok soru sordum :) .Sigortalı olsak fiyat değişiyo mu özelde. :))

selam canım hoşgeldin
ne iyi yapmışsın kendine gelmişsin
artık hamileliğimizin tadını çıkarmaya başlasak dimiiopuyorumnanaktan

Öyle yapmaya çalışacağım. Zor günler geçirdim. Sanırım artık fırtına dindi. Herşeye alışıyor insan, yeter ki toparlanma gücünü kendinde bulsun. O günlerde hepiniz yanımda oldunuz. Hepinize çok teşekkür ederim...
[/QUOTE]

evet canım
biz istersek herşeyin üstünden gelirizguclubacismileopuyorumnanaktan

ben de kız olsaydı ya tuana derin ya da tuana ada koyacaktım. aslında derin erkek ismide oluyor.
ben de bu aralar çok salmışım kendimi ama sabhları çok kötü oluyorum süslenecek halim olmuyor. hafta sonu annemin doğum günü ben de süslenicem püslenicem cnm çekti sizden :)

tabi canım süslenbayanssulusmilepüslenbayanssulusmile

günaydın anneler ve bebişlerr...

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

ay çok komik yaaaakaydirigubbakcemile3

canım benim yenimi kaybettin anneni bilmiyordum başın sağolsun Allah rahmet eylesin:Saruboceq:
evlilik te zaten o kadar zor ki kızların dediği gibi bizde ilk 1 seneyi bağıra çağıra geçirdik şimdi 2,5 senelik evliyimde yeni alıştım diyebilirizkaydirigubbakcemile2
artık hiçbişeyi kafama takmamaya çalışıyorum küslükleri uzatmıyorum alıştım yani:))
ama bugünlerde de çok alınganım kim ne dese ya sinirli ya ağlamaklıyım inşallah bi an önce kendime gelirimopuyorumnanaktan

valla eşim bu aralar çok çekiyor benden evde kılımı kıpırdatmıyorum ne yemek ne temizlik su bile almıyorum kendim hepsimi eşim yapıyor bide adamcağız sarılsa sıkma nolur diye ittiriyorum zavallım ya iyi katlanıyor bana ama 4 senedir eşim mutfağın yolunu sadece sofra hazır olduğunda bilirdi herşey karşılıklı demekki napalım:))

ben de 6 aylık evliiym ve 4 aylık hamile :)) ama kendimi çok saldım bu gidişle 4. yılımı göremicem kocam soğucak.

midem bulanıyo diye yemek desen yapamıyorum. yorgunum diye makyaj vs yapmıyorum. 1 de sarılmak istese ay çok sıcak yok burnum tıkalı diyip kaçıyorum. beni boşasa yeri. ama o da yavaş yavaş diyo sen evlenmeden daha cıvıl cıvıl giyiniyodun şimdi hep siyahlar hep makyajsızsın diyo.

anacım onlara da yaranılmıyor ki :))) ben de 1,5 yıllık evliyim... her halimi gördü şimdiye kadar.. bundan sonra yapacak bişeyim yok.. işe gelirken bazen süslenirdim.. makyaj yapıp güzel giyinirdim ona laf ederdi sen bana giyinme süslenme git başkalarına süslen :)) e ama kocacım eve geliyorsun saat 8 de hemen yemek istiyorsun yiyorsun.. ben toplamakla uğraşıyorum.. ondan sonra ben sana nasıl süslenip püsleneyim ki yanii :)))

ayy aynı aynı beni anlattın
yemek yok
çay içemiyorum bitek eşime demliyorum oda tek başına içmekten hoşlanmıyor
sarılarak yatamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum
giyinip süslenmek şurda dursun ne varsa giyiyorum çünkü çok üşüyorum
eee katlanacaklar bni zahmet bzi bebek taşıyoruz ve bu yaşladıklarımız olacak şeylerdi. öyle çocuk isteyip hemde evde süper anne beklemesinler.zemuszemuszemuszemus

Back
X