wild cat neden bebek düşündün peki konuyu bilmiyorum ama merak ettim kazara mı oldu
Aylarca yumurtlayamadığım için hormon tedavisi gördüm, d. kontrol ilacıyla. Evlenmeye yakın yine ilaç kullandım. 1 ay içmedim dediler ki "6ay rahatsın. O kadar uzun kullanmışsın korur biraz daha". Bıraktım ben de. 1. ay bir şey olmadı, 2. ay "zınk" hamile kalmışım, annemden 10 gün sonra hala hastalanmayınca doktora gittim, sandım üzüntüden kesildi. Alakası yokmuş, 4,5 haftalık hamileymişim. Anlayacağın Allah birini verdi, birini aldı. İlginç bir değiş tokuş türü. Artık kaza mı ihmal mi orası yorumlayana kalmış.
canım inan herkes öyleee... ben şimdi bile bazen düşünüyorum... aaaa bu arada unutmuşum bugün bizim tanışma yıldönümümüz :))) 4 yıl oldu... ben bile bazen şüphe ediyorum eşimden.. ama içten içe onu ne kadar çok sevdiğimi de biliyorum :)) Allah başımızdan onları eksik etmesin... sen de eskiyi düşünme artık... yep yeni bir canla yep yeni bir hayat bekliyor hepimizi :))) inş. bundan sonrada kavga edecek bişey bulamayacaksınız kaydirigubbakcemile3
Ona inanmaktan başka çarem yok. Kocam benim o. 2,5 sene boyunca Allah'a dua ettim onun için. İlk gördüğüm anda benim olmasını istedim. Allah da nasip etti, binlerce kez şükür olsun. Neyse ki savaşçıyım ben. Eskiden dünyaya gelseydim amazon olurdum kesin kaydirigubbakcemile3 . Onun için savaşmadan ölmeye hiç niyetim yok.
günaydın herkesee canım bende özelde yaptırdım 85 tl hatta bugün sonucum çıkıyor hayırlısıyla inş. kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım hoşgeldin. İnşallah güzel haberler alacaksın. Bize de bildirmeyi unutma...