• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

o zaman resimlerde burda olsun ve yorum yapıp söyleyelim neredn aldığımızı
canım buradanda resim ayıklamak zorunda kalırız.. bu olsun istemiyorum.. bak şu şekilde olsa;

kopyasdvc01867.jpg

bunu x mağazası,taksim şubesinden 50liraya aldım..

bu resim için yapılacak yorum da bu konuya yazılır..

merhaba incii hoşgeldin aramıza tabii ki alırız aramıza :)))

yoğurt ye canım.. ayran yap iç peynir ye bunların hepsi aynı katagoride :))

korkma bebeğin asla aç kalmaz.. geçen gün bir arkadaşımız yazdı.. sen tek bir muz yesen bile o ondan bayağı bir yararlanıyormuş o senin depolarından tüketiyor.. sen kendini ayakta tutmaya ve yemeğe çalışş..

bu arada yaşını, hamile kaldığın kiloyu ve SAT ını yazarsan hallisnacım seni de eklesin listemizee :))

tek şartımız şu.. listeye eklenip bizi unutmak gok.. sık sık gelip kendinden haber vereceksin bizlere :))

ay kızlar duygulandım valla ya.2 senelik evliyim ve 30 dairelik bi apartmadanda oturuyorum bu apartmanda komşuluk sıfır.o yüzden sabahları yalnızlıktan kalkmak bile istemiyorum.artık siz bana komşuluk ediceksiniz.gelicem tabi inşallah bırakmıcam.SAT 9 kasım.26 yaşındayım.2 yıl olmadı çocuğumuz. eşim ameliyat oldu çok şükür peşinden hamile kaldım.bebeişim aç kalmasın da benden alsın sorun değil.kan hapı ve vitamin verdi doktor.ay kızlar ben istanbulda sema hastanesine gidiyorum ve kan ve idrar testi için bizden 300 ytl aldılar herkes diyoki 15 ytlye yaptırdık biz onları diye çok sinir oldum

kızlarrrrrr ben geldimmmmmm..Özleemmmmm bal bözüğüm amma konuşmuşsun ayol..geçmişi okuyim dedim valla hep senin yazıların var :)) seni çenebaz seniiiiii....yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiiiiiii sefa geldii

ama napiimmm şekeriiimm... seviyorum işteee :kedi: opuyorumnanaktan

hoşgeldiiinn bu arada optm bisürü :))))

ayyyy hallisnaa zaten kendimi çarşılara atmamak için zor tutuyorum.:):)
ne alıcam ne renk alıcam hiç bilemiyorumda.ama toplu almak zor olur diye ufak ufak almaya başlayasım geliyo.alınanları depolayacak yerde mesele tab.çekmece ve dolaplarımız elden geçmesi lazım.

aynı şehirlerde oturanlar birbirimize öneridede bulunalım boşa kazık yemeyelim öyle değil mi?

kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı bizim doktor en son gittiğimde 12 hafta dolmuşken önünde bi karaltı görüyorum ama tabi bu kordon da olabilir çok erken cinsiyet için dedi.sizlere ne dediler

ay kızlar duygulandım valla ya.2 senelik evliyim ve 30 dairelik bi apartmadanda oturuyorum bu apartmanda komşuluk sıfır.o yüzden sabahları yalnızlıktan kalkmak bile istemiyorum.artık siz bana komşuluk ediceksiniz.gelicem tabi inşallah bırakmıcam.SAT 9 kasım.26 yaşındayım.2 yıl olmadı çocuğumuz. eşim ameliyat oldu çok şükür peşinden hamile kaldım.bebeişim aç kalmasın da benden alsın sorun değil.kan hapı ve vitamin verdi doktor.ay kızlar ben istanbulda sema hastanesine gidiyorum ve kan ve idrar testi için bizden 300 ytl aldılar herkes diyoki 15 ytlye yaptırdık biz onları diye çok sinir oldum

canım ben de yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum.. ben de kan ve idrar tahlillerim için 114TL ödedim...

canım ben de yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum.. ben de kan ve idrar tahlillerim için 114TL ödedim...

seninki yine daha insaflı benim arkadaşım erdem hastanesinde toplan 10 ytlye yaptırmış.acaba ocak ayında mı değişti sistem.ben de artık çamlıcada erdem açılmış oraya gidicem inşallah doğumuda orda düşünüyorum Allah izin verirse

canım buradanda resim ayıklamak zorunda kalırız.. bu olsun istemiyorum.. bak şu şekilde olsa;

kopyasdvc01867.jpg

yaaa ama hallisna ben buraya eklenen resimleri göremiyoruuummm napcammm mafoldumben

ne alıcam ne renk alıcam hiç bilemiyorumda.ama toplu almak zor olur diye ufak ufak almaya başlayasım geliyo.alınanları depolayacak yerde mesele tab.çekmece ve dolaplarımız elden geçmesi lazım.

aynı şehirlerde oturanlar birbirimize öneridede bulunalım boşa kazık yemeyelim öyle değil mi?
işte benimde yapmak istediğim bu.. konuyu açarız herkes aldıklarının resmini ekler.. bunu şu fiyata şuradan aldım diye yazar.. inanılmaz güzel fikir alışverişi olur.. ben düşünemem sen düşünürsün.. biz düşünemeyiz özlem düşünür pınar düşünür:) ayrıca yine ilk sayfamıza ihtiyaç listesi yazarız.. aklımıza ne gelirse.. tecrübeli annelere danışırız neyi alalım neyi almayalım diye listeye ekleriz..
resim eklemeyi bilmeyenler için de açacağım konunun ilk msjında detaylı anlatacağım yine..
çok güzel olcak inş herşey çokkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı bizim doktor en son gittiğimde 12 hafta dolmuşken önünde bi karaltı görüyorum ama tabi bu kordon da olabilir çok erken cinsiyet için dedi.sizlere ne dediler

ben de 13 haftalıkken erkek dedi dr ama kesin değilmiş. 15. haftanın sonunda netleşirmiş. bne 15 haftamdayım :) 13 şubatta dr randevum var kesin cinisyeti o zaman öğrenicez.

görsenişz 10 kişi falan gidiyoruz kontrole bebeğm elini oynattıkça odada bağırma sevinç ağlama göz yaşları dr deki sanıyo bizi ama napiim herkes çok hevesli gelmeye :)

eşim, annem,kayınvalidem,2 ablam, görümcem,eltim.2 yiğenim ve eşimin 1 yiğeni. ayy çok komik oluyo utanıyorum hastanede. herkes bize bakıyo. doğuma kaç kişiyle giderim Allah bilir :))

sohocum teşekkür ederim cevabın için. dikkat edeyim biraz daha.inş. haftaya da kontrole gidicem daha ikili testim yapılmadı benim inşallah herşey yolunda olur.
canım tahliller için 114 tl demişsin bu tek seferde mi bi de sskdan falan mı nasıl. anladığım kadarıyla özel hastane.

hoşbulduk güzel-tatlı-şirin özlemimmm... opuyorumnanaktan

geçen havanın güneşli olduğu gün içim öylesine coştu ki mutfağa kısmi temizlik yaptım.. ve ilk zamanların yorgunluğu kokulardan tiksinmeler vs vs hiçbiri yok.. hem havanın griliğinin verdiği sıkıntı hemde normal olarak gebeliğin verdiği rahatsızlar.. hepsi geçecek inş.. ben şükür yavaş yavaş toparlanıyorum..
az kaldı az....
kızlar 2010 ağustos bebişlerinin cicileri konusunu ne zaman açayım? alalım artık bişeyler...

ya bişeyler almak için çok sabırsızlanıyorum ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. kaybedersem bebişi ben takarım, cicilere bakar bakar üzülürüm diye. bir de ne renk alacağını bilmemek de zormuş. ama niyeyse gözüm hep pembişlere takılıyor...:emir_bebek:

kopyasdvc01867.jpg

yani hepsi burada ağustos annelerinde olacak değil mi sen mesela bir body aldun resmini buaraya koyup buradan duyuracaksın bize doğru anlamış mıyım acaba

Ay kızlar sabahleyim burada benim eve yakın bir alışveriş merkez var oraya gittim. Biliyorsunuz adaşım olan 1.5 yaşında dünya tatlısı bir yiğenim var. Ablamda dediki Pınarcım minik pınara hazır ucuzluk var orada yazlık güzel elbise falan alır mısın..ay kızlar ay kızlar italya zaten biliyorsunuz almış başını gitmiş tekstil konusunda nasıl güzel bir t-shirt şort takım aldım görmeyin..üzeri kirazlarla dolu :)) bir de pötükareli askılı üzeri çiçekli bir elbise aldım harika..takım ve elbiseye 21 euro verdim..herşey % 50 indirimli..ben cinsiyetimi bilsem belki birşeyler alırdım benimkine ama bir de hiç inanmamama rağmen burada yok alırsan uğursuzluk falan dendi çok etkilendim :(((((

sohocum teşekkür ederim cevabın için. dikkat edeyim biraz daha.inş. haftaya da kontrole gidicem daha ikili testim yapılmadı benim inşallah herşey yolunda olur.
canım tahliller için 114 tl demişsin bu tek seferde mi bi de sskdan falan mı nasıl. anladığım kadarıyla özel hastane.

canım bu tek seferlik benim durumumu sağlığımı gözlemlemek için yapılan tahlillerdi... bu SGK lı fiyatı :S:S

işte benimde yapmak istediğim bu.. konuyu açarız herkes aldıklarının resmini ekler.. bunu şu fiyata şuradan aldım diye yazar.. inanılmaz güzel fikir alışverişi olur.. ben düşünemem sen düşünürsün.. biz düşünemeyiz özlem düşünür pınar düşünür:) ayrıca yine ilk sayfamıza ihtiyaç listesi yazarız.. aklımıza ne gelirse.. tecrübeli annelere danışırız neyi alalım neyi almayalım diye listeye ekleriz..
resim eklemeyi bilmeyenler için de açacağım konunun ilk msjında detaylı anlatacağım yine..
aşkım benim ben hepinizin yerine düşünürüm siz yorulmayın yeterkiiiiii :))))

şu maaş işleri benim de canımı en çok sıkan şeylerden...

evet canım ya :(

kızlarrrrrr ben geldimmmmmm..Özleemmmmm bal bözüğüm amma konuşmuşsun ayol..geçmişi okuyim dedim valla hep senin yazıların var :)) seni çenebaz seniiiiii....yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiiiiiii sefa geldii

selam canım nasılsın
benimde hep alasım var ama 7.ay diye konuştuk 5. e mi çeksek acaba:kedi:

merhaba canım
sende hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin sorunsuz sıkıntısız geçirirsin inşallah

evet canım bencede süper bi fikirrrhihoyyyt

hastane fitayları çok farklılık gösteriyo ben anadolu sağlık merkezine gidiyorum ve tüm tahliller ve muayene 640 ytl tuttu. özel sağlık sigortasıyla 114 ytl ödedk. ben Semadan bu hafta sonu için randevu almayı düşünüyorum sen memnunmusun hastaneden doktorun nasıl?

Back
X