• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hoşbulduk güzel-tatlı-şirin özlemimmm... opuyorumnanaktan

geçen havanın güneşli olduğu gün içim öylesine coştu ki mutfağa kısmi temizlik yaptım.. ve ilk zamanların yorgunluğu kokulardan tiksinmeler vs vs hiçbiri yok.. hem havanın griliğinin verdiği sıkıntı hemde normal olarak gebeliğin verdiği rahatsızlar.. hepsi geçecek inş.. ben şükür yavaş yavaş toparlanıyorum..
az kaldı az....
kızlar 2010 ağustos bebişlerinin cicileri konusunu ne zaman açayım? alalım artık bişeyler...

canım ya sen açta biz sonra doldurmaya başlayalıımm :)) 4. 5. aylara gelmeden kimse bişey almayacak sanırım :))) hele ki bazılarımız cinsiyetlerimizi öğrenmeden ooff bee ben de öğrenmek istiyorum artıkk ısrar edicem cumartesi günü dr a

soho siz 11e kadar dayanabiliyormusunuz ya. ben hamiş olduğumdan beri dizilerin hep özetlerini seyrediyorum yenibölüm yazmadan küt gidiyorum sonra bi uyanıyorum saat 11 eşim kalk yatalım diyo:))

soho siz 11e kadar dayanabiliyormusunuz ya. ben hamiş olduğumdan beri dizilerin hep özetlerini seyrediyorum yenibölüm yazmadan küt gidiyorum sonra bi uyanıyorum saat 11 eşim kalk yatalım diyo:))

canım koltukta uyukluyorum tabii ki :)) o ayrı bir tat onu ssaymıyom :D ama bazen 11 i bulabiliyoruz.. mesela biz de dün akşam 9 da yattık :roflol: ama baktım uykum gelmiyor yatağıma yatınca tv yi açtım yatak odasında azcık bakındım ne var ne yok saat tam 10 oldu uyku geldi tatlı tatlı uyudum hemen :)))

canım ya sen açta biz sonra doldurmaya başlayalıımm :)) 4. 5. aylara gelmeden kimse bişey almayacak sanırım :))) hele ki bazılarımız cinsiyetlerimizi öğrenmeden ooff bee ben de öğrenmek istiyorum artıkk ısrar edicem cumartesi günü dr a

hayatım ben başlarda alıyordum hoşuma giden bişey gördükçe sonra geçen hafta anlattığım arkadaşımın olayından sonra karar verdim 30. haftaya kadar dayanıcam almıycam bişey umarım bu kararıma uyabilirim ama o kadar ağladım ki eşimde çok kararlı aldırmam bişey diyor ama yine açalım siz aldıkça ben de fikir sahibi olurum

hallisna bende deniyicem soğuk sütü şimdi soda içiyorum iyi gibi ama başım başladı bu seferde aman hergün bi tarafım ağrıyo:)

mide bulantınız varsa daha da çok arttırır süt. gerçi 2 yudumu bilmem ama ben normalde sütü çok severdim hamilelikte tiksinit geldi ve çok kusuyorum süt içincebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ama şöyle yapalım.. o konuya sadece resimler ekleyelim.. kesinlikle yorum yazılmasın.. orada resimler paylaşılsın burada da konuşalım.. yoksa hem resimleri yazıların arasından bulmaya çalışır,zorlanırız hemde konuşmalarımızın yarısı o konuda kalır yarısı bu konuda..

ama şöyle yapalım.. o konuya sadece resimler ekleyelim.. kesinlikle yorum yazılmasın.. orada resimler paylaşılsın burada da konuşalım.. yoksa hem resimleri yazıların arasından bulmaya çalışır,zorlanırız hemde konuşmalarımızın yarısı o konuda kalır yarısı bu konuda..

tamam canım olur ekledikçe gelir buraya ekledik derizz :)) bizim için de fikir olur... Aslicuğumun dediği gibi...

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Eskiyi oku oku anca bitirdim hepinize tekrar merhaba,

Başı ağrıyan arkadaşlara bende de bir tavsiye benimde migrenim var sürekli gerçi hamileyken azaldı ama yine de ağrıdımı of ki of... ben migren bandı diye bir şey aldım internetten soğuk bi jel başın ağrımaya başladığında anlına koyuyorsun bana çok iyi geldi fazla pahalı bir şeyde değil
birde doktorumun tavsiyesi başın ağrıyınca ensene anlına soğuk bir şeyler koy demişti o da bende iyi yarıyor inşallah en kısa zamanda bu dertlerden kurtulursunuz

o zaman resimlerde burda olsun ve yorum yapıp söyleyelim neredn aldığımızı

selam kızlar iyisinizdir umarım şöyle biraz okudum nelerden konuşmuşsunuz
ya benim karnım ilginç bişekilde feci halde byüdü anlamadımhele bide yemekten sonra..
zayıflar daha çok kilo alıyolarmış diye duydum :( başladı şimdiden.. herşey belimi sıkar oldu..
geçen hafta sonu hell klar dan 2 tane pantolon aldım kanvas ve kumaş çok güzeller tavsiye ederim
ama ben hala paçasını yaptırıcam diye giyemedim 50 tl tanesi nette fiyatları 70 80 civarı..

bide bişey sorucam benim oturuken kalkarken kuruk sokumu kemiğim sanki ağrıyor. yanlış mı oturuyorum yoksa normal midir sizce hami kemikler de yerleşmeye başlarmış ya..

selam kızlar iyisinizdir umarım şöyle biraz okudum nelerden konuşmuşsunuz
ya benim karnım ilginç bişekilde feci halde byüdü anlamadımhele bide yemekten sonra..
zayıflar daha çok kilo alıyolarmış diye duydum :( başladı şimdiden.. herşey belimi sıkar oldu..
geçen hafta sonu hell klar dan 2 tane pantolon aldım kanvas ve kumaş çok güzeller tavsiye ederim
ama ben hala paçasını yaptırıcam diye giyemedim 50 tl tanesi nette fiyatları 70 80 civarı..

bide bişey sorucam benim oturuken kalkarken kuruk sokumu kemiğim sanki ağrıyor. yanlış mı oturuyorum yoksa normal midir sizce hami kemikler de yerleşmeye başlarmış ya..

merhaba canım hoşgeldiin :))

bilmiyorum ama büyük ihtimalle ondandır... bütün kemikleri etkiliyordur heralde büyük olasılıkla ama sen yine de bir süre oturup kalkmana da dikkat et ;)

slm kızlar ben de 13+2 günlük hamileyim.aranıza alırsanız sevinirim evlendikten 2 sene sonra oldu hiç korunmadığımız halde.hamdolsun çok ağır bulantılarım olmadı.tek sorunum süt içemiyorum ve iştahsızlık da var.ve havalar kapalı olduğu için 11 e kadar yatıyorum tabi bebek de aç kalıyodur benim yüzümden sizce zararı olur mu bebeşime.

ben de daha şimdiden alış veriş yapmımyorum ama sağ olsun eş dost yok hastane setiymiş yok zıbınmış doldurdular evi 1 valiz kadar eşyesı oldu bebeğimin şimdiden. allahtan ortak renkler alıyolarda kız da erkekte giyer

merhaba kıslarrr
bende geldimmm
canım sıkkın çünkü zam gelmemiş maaşımıza:((
artık iş yavaşlatma yapıyorum çalışmayıp oynucam akşama kadar 4 ayı böle geçiricem :))

slm kızlar ben de 13+2 günlük hamileyim.aranıza alırsanız sevinirim evlendikten 2 sene sonra oldu hiç korunmadığımız halde.hamdolsun çok ağır bulantılarım olmadı.tek sorunum süt içemiyorum ve iştahsızlık da var.ve havalar kapalı olduğu için 11 e kadar yatıyorum tabi bebek de aç kalıyodur benim yüzümden sizce zararı olur mu bebeşime.

merhaba incii hoşgeldin aramıza tabii ki alırız aramıza :)))

yoğurt ye canım.. ayran yap iç peynir ye bunların hepsi aynı katagoride :))

korkma bebeğin asla aç kalmaz.. geçen gün bir arkadaşımız yazdı.. sen tek bir muz yesen bile o ondan bayağı bir yararlanıyormuş o senin depolarından tüketiyor.. sen kendini ayakta tutmaya ve yemeğe çalışş..

bu arada yaşını, hamile kaldığın kiloyu ve SAT ını yazarsan hallisnacım seni de eklesin listemizee :))

tek şartımız şu.. listeye eklenip bizi unutmak gok.. sık sık gelip kendinden haber vereceksin bizlere :))

aramıza hoşgeldin :)) sen hiç kendine dert etme bebek beslenmiyordur diye bebek ihtiyacı olan herşeyi zaten senden karşılıyormuş. sen zayıf düşersin ama bebeğin için hiç korkma. zaten kontrollerde ve doğum sonrası dr sana demir hapı vitamin vs verecek. canını sıkma.

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Eskiyi oku oku anca bitirdim hepinize tekrar merhaba,

Başı ağrıyan arkadaşlara bende de bir tavsiye benimde migrenim var sürekli gerçi hamileyken azaldı ama yine de ağrıdımı of ki of... ben migren bandı diye bir şey aldım internetten soğuk bi jel başın ağrımaya başladığında anlına koyuyorsun bana çok iyi geldi fazla pahalı bir şeyde değil
birde doktorumun tavsiyesi başın ağrıyınca ensene anlına soğuk bir şeyler koy demişti o da bende iyi yarıyor inşallah en kısa zamanda bu dertlerden kurtulursunuz

Migren bandımı hiiçç duymadım bende cekıyorum yıllardır o hastalıga care yok ne denedımse.. nerdn aldın nasıl bısey bende bakkıyım bı merak ettım. her duydugumu denıyorum aama nafıle.?

merhaba kıslarrr
bende geldimmm
canım sıkkın çünkü zam gelmemiş maaşımıza:((
artık iş yavaşlatma yapıyorum çalışmayıp oynucam akşama kadar 4 ayı böle geçiricem :))

şu maaş işleri benim de canımı en çok sıkan şeylerden...

kızlarrrrrr ben geldimmmmmm..Özleemmmmm bal bözüğüm amma konuşmuşsun ayol..geçmişi okuyim dedim valla hep senin yazıların var :)) seni çenebaz seniiiiii....yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiiiiiii sefa geldii

Back
X