• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

benim 3 defa düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu bunun üstüne bir sürü testler yapıldı birşey bulunamadı ama mecburen bebek annenin kanından beslenebilsindiye kan sulandırıcı iğne oluyorum 3,5 aydır ve daha 5 ay daha vurulacağım sanırım doktora sorduğumda daha çokkk var dedi mecburen her 10 günde bir hem iğne yaptırıyorum hemde kontole gidiyorum gelişimini izliyoruz şimdilik hepsi çok iyi allaha şükür ne yapayım onun sağlığı için bende sabrediyorum...

o da bişey mi ben hergün o iğneleri göbegimden oluyorum hergün aynı saate iğne oluuyorum..

oku oku bitmiyor be gecmiş ne kadar cok konu işlenmiş valla aldım elime kalemi kagıdı konuları not allıp hepsine bişey yazmak istiyorum.

1)ben ikili testimi 60 tl ye yaptırdım b sınıfı bir özel hastahanede artık hatahaneler sınıflandırılıyormus ya.
2)su çekiliş olayına bende varım arkadaslar hos bir anı olacagı kanaatindeyim.ama bence bu işi kuralları olmalı mesala kargo ücreti karsı taraf ödemeli yapılmalı.belli bir fiyat aralıgı belirlenmeli yani biraz sistemli olursa süper bişey olur.bu fikir degerlendirilmeliyiz kızlar..
3)kızlar bugün serklajımı yaptırdım allaha sükürler olsun kanamam falan olmadı.ameliyata sabah oldu 40 dakika falan sürmüş 12 gibi de taburcu edildim.bir gün dinlen ikinci gün hersey normal devam edbilrsin dedi doktor.pazarteside okul baslıyor eger kendini kötü hissedersen tekrar sana rapor veririm dedi.bakalım sanki kendimi iyi hisedecekmişi gibi..
4)kızlar sizi bilmem ama ben acayip derecede acııyorum.sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.herhalde artık iki kişi tama anlamıyla oldum galiba diye düşünüyorum.yav yemek yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum.
5)su folik asit konusunda ben elevit kullanıyorum ve doktor bana doguma kadar kullanacaksın dedi.birde demir haplarına basladım.ne kadar süre kulanacam demir haplarınıda onu bilmiyorum..

bu arada bir sey daha paylaşmak isterim.bugün serklaj olurken dogum yapanların bölümündeydim yan odadan ve karsı odamdan dogum yapan kadınların sesleri geliyordu.eşim anlatıyor sezaryana giden kadınları tekerlekli sandayeye oturtuyorlar kucagına dosyasını ve bebegin giyecegi kıyafetleri koyup ameliyathaneye götürüyorlar 15-20 dakka sonra hemşirenin elinde bir bebek giydirilmiş bir seklde ve yarım saat 40 dakka sonrada anne getiriliyormus.insan kendini hayal edince o sekilde manyak bişey oluyor ya kızlar.gözleri doluyor insanın.zaten ben de bir tanesini doguma giderken gördüm görseniz kızlar nasıl aglıyordu kadın mutluluktan.inşallah bizde o günleri görecez..müthiş bir duygu olduguna emnim..agustos ayı gel artık..

selam millet
gerçi çoğunluk kaçmış...
benim sesime kimse ses vermemiş:(
ikili üçlü testleri yaptırmak istemeyen yok mu aranızda. ben ilk hamileliğimde yaptırmamıştım bunda da istemiyorum. bu konuda fikirlerini paylaşmak isteyen yok mu???

selam millet
gerçi çoğunluk kaçmış...
ikili üçlü testleri yaptırmak istemeyen yok mu aranızda. ben ilk hamileliğimde yaptırmamıştım bunda da istemiyorum. bu konuda fikirlerini paylaşmak isteyen yok mu???

hadi canım geçmiş olsun.. güzel geçmesine sevindim...
elevit ve demir hapını bende kullanıyorum ferrumdu sanırım..
doğuma kadar her ikisi de kullanılacak..
hediye işine gelince daha öncede konuşmuştuk bu konuyu belli bir limit belirlenecek mutlaka..

selam millet
gerçi çoğunluk kaçmış...

sonucta tabiki sana kalmıs zaten elinde sadece belli oranlar var. 1/10000 13/1000 gbi oranlarada belli rahatsızlıklardan bahsedilmiş.bir arkadasım 4.5 aylık hamile onun doktoru 3 lü teste gerek yok demiş.sonucta bu testlerle kesn bişey söylemek imkansız.en kesin bişey söyleneni amniyon sentezi o da tehlikeli çünkü 1/200 oranında düşük tehlikesi var.bu testte bebeğin herseyini ögreniyorsun.kan grubu herhangi bir bozuk geni var mı gelimesi hatta cinsiyette dahil.ama amniyon sentezinden önce sana bir belge imzalatıyorlar bu işin sonunda düşük tehliksi var bilginize diye ve sen ve eşin okudum onaylıyorum diye imzaladıktan sonra yapıyorlar nerden biliyorsun dersen.ben ilk hamileliğimde yaptırmıstım.ve bebek 4.5 aylıkken suyu bosalmıs düşmüstü.tabi amniyon sentezinden mi yoksa başka nedenler mi var bilemem.birazda psikolik durumdan da olablir.çünkü eşim askere gitmişti bende kendimi çok yalnız hissediyordum ..işte böyle arkadas..

oku oku bitmiyor be gecmiş ne kadar cok konu işlenmiş valla aldım elime kalemi kagıdı konuları not allıp hepsine bişey yazmak istiyorum.

1)ben ikili testimi 60 tl ye yaptırdım b sınıfı bir özel hastahanede artık hatahaneler sınıflandırılıyormus ya.
2)su çekiliş olayına bende varım arkadaslar hos bir anı olacagı kanaatindeyim.ama bence bu işi kuralları olmalı mesala kargo ücreti karsı taraf ödemeli yapılmalı.belli bir fiyat aralıgı belirlenmeli yani biraz sistemli olursa süper bişey olur.bu fikir degerlendirilmeliyiz kızlar..
3)kızlar bugün serklajımı yaptırdım allaha sükürler olsun kanamam falan olmadı.ameliyata sabah oldu 40 dakika falan sürmüş 12 gibi de taburcu edildim.bir gün dinlen ikinci gün hersey normal devam edbilrsin dedi doktor.pazarteside okul baslıyor eger kendini kötü hissedersen tekrar sana rapor veririm dedi.bakalım sanki kendimi iyi hisedecekmişi gibi..
4)kızlar sizi bilmem ama ben acayip derecede acııyorum.sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.herhalde artık iki kişi tama anlamıyla oldum galiba diye düşünüyorum.yav yemek yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum.
5)su folik asit konusunda ben elevit kullanıyorum ve doktor bana doguma kadar kullanacaksın dedi.birde demir haplarına basladım.ne kadar süre kulanacam demir haplarınıda onu bilmiyorum..

kıslar merhaba,

benim ilk hamileliğim ikili test nasıl yapılıyor? anneden kan mı alıyor nedir anlatır mısınız? çok merak ediyorum cuma gnü gideceğim ama hiçbir bilgim yok. ne yapacağımı şaşırdım bilgi verirseniz sevinirim.

hepinize teşekkürler iyi akşamlar arkadaşlar

kıslar merhaba,

benim ilk hamileliğim ikili test nasıl yapılıyor? anneden kan mı alıyor nedir anlatır mısınız? çok merak ediyorum cuma gnü gideceğim ama hiçbir bilgim yok. ne yapacağımı şaşırdım bilgi verirseniz sevinirim.

hepinize teşekkürler iyi akşamlar arkadaşlar

ewet anneden kan alınıyor ve 5-6 gün sonra sana sonuclar geliyor hpsi bu.ama net olmayan sonuclar belli oranlar yazıyor.sanada iyi geceler valla uykum geldi yarın akşam görşmek üzre..:sm_cool:

ewet anneden kan alınıyor ve 5-6 gün sonra sana sonuclar geliyor hpsi bu.ama net olmayan sonuclar belli oranlar yazıyor.sanada iyi geceler valla uykum geldi yarın akşam görşmek üzre..:sm_cool:

Net olmayan sonuçlarmııı:1shok: ..kafam karıştı şimdi benim..bende 1 hafta bekledim şu an doktorumda sonucum sal günü gidicez ama telefonda değeri söyledi heycandan unuttum herşey yolunda dedi :Saruboceq:merak ettim şimdi ben,bidaha başka yerde demi yaptırmak gerek mi aceba??

kızlar ben elevit ve mangnezyum kullanıyorum mangnezyuma yeni başladım kullanan var mı

canım ben MEGADYN vitamin kullanıyorum..DOKTORUM KİLO ALINCA BIRAKIRSIN DEMİŞTİ..ama magnezyum vermedi daha ..sana onu neden verdi kramp mı oluyo aceba sende??:kahve:

iyi geceler arkadaşlar umarım herkesler iyidir biz hep yatıyoruz herşey yolunda allahımıza şükürler olsun28 hafta olana kadar heyet raporu verecek doktorum ondan sonra yavaş yavaş kalkarsın dedi birde allahım izin verirse oğluşum olacak kesin demedi ama büyük ihtimalle dedi doktor allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almamızı nasip etsinde gerisi önemli değil hepinize allahım sağlıklı hamilelikler nasip etsin

günaydın biz geldikkkkk.
ladyfog çok sevindim bak iyiymiş bebeğin artık 16sını düşünme sen iyidir oğluşun.
bu arada geleceğin kaynanalarında bir artış var hadi hayırlısı:))

dün 8 de uyudum yuh dimi bana tavuklar bile benden geç uyuyordur eminim sonra uyandım 11de nasıl açıkmışım ama bi şey yiyemedim midem bulanır midem yanar diye:(((

dün babanemiz döndü evine memleketten artık eşimde bende rahatız evde yemek yemek yok sağlıklı şeyler yemeye babaneye:))

günaydın canlarr
hepinize hayırlı cumalar güzel ve sağlıklı bir gün dilerim
şu mübarek günler hürmetine inşallah sağlıkla sıhhatle güzel bir hamilelik geçirip meleklerimizi kucağımıza alırız
Allah ım su gibi geçsin günlerrr
hepinizi öpüyorummopuyorumnanaktan

günaydın angel günaydın soho

ne güzel dilekler bunlar aminn

günaydııınn canlaarr :)))

nasılsınız bu sabah? ağrı sancı bulantı yanma var mı?

dün akşam maşallah ne kadar çok kaynatılmış sabah sabah kaç sayfa okudum..

ladyfog canım hayırlı olsun tebrikler.. allah sonuna kadar böyle nasip etsin..

günaydın angel günaydın soho

ne güzel dilekler bunlar aminn

günaydın canımm
nasılsın:emir_bebek:

günaydııınn canlaarr :)))

nasılsınız bu sabah? ağrı sancı bulantı yanma var mı?

dün akşam maşallah ne kadar çok kaynatılmış sabah sabah kaç sayfa okudum..

ladyfog canım hayırlı olsun tebrikler.. allah sonuna kadar böyle nasip etsin..

güaydınnn canım
ben iyi gibiyim şu hapı içtikten sonra midem de şişme ve yanma oluyor o kadar
sen nasılsın canım

Back
X