ohhh maşallah gözünaydın arkadaşım, pipili de geliyormuş çok sevindim maşallah size
tsk ederimm canimm darisi size insallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh maşallah gözünaydın arkadaşım, pipili de geliyormuş çok sevindim maşallah size
benim 3 defa düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu bunun üstüne bir sürü testler yapıldı birşey bulunamadı ama mecburen bebek annenin kanından beslenebilsindiye kan sulandırıcı iğne oluyorum 3,5 aydır ve daha 5 ay daha vurulacağım sanırım doktora sorduğumda daha çokkk var dedi mecburen her 10 günde bir hem iğne yaptırıyorum hemde kontole gidiyorum gelişimini izliyoruz şimdilik hepsi çok iyi allaha şükür ne yapayım onun sağlığı için bende sabrediyorum...
selam millet
gerçi çoğunluk kaçmış...
benim sesime kimse ses vermemiş![]()
ikili üçlü testleri yaptırmak istemeyen yok mu aranızda. ben ilk hamileliğimde yaptırmamıştım bunda da istemiyorum. bu konuda fikirlerini paylaşmak isteyen yok mu???
kıslar merhaba,
benim ilk hamileliğim ikili test nasıl yapılıyor? anneden kan mı alıyor nedir anlatır mısınız? çok merak ediyorum cuma gnü gideceğim ama hiçbir bilgim yok. ne yapacağımı şaşırdım bilgi verirseniz sevinirim.
hepinize teşekkürler iyi akşamlar arkadaşlar
ewet anneden kan alınıyor ve 5-6 gün sonra sana sonuclar geliyor hpsi bu.ama net olmayan sonuclar belli oranlar yazıyor.sanada iyi geceler valla uykum geldi yarın akşam görşmek üzre..:sm_cool:
kızlar ben elevit ve mangnezyum kullanıyorum mangnezyuma yeni başladım kullanan var mı

günaydın angel günaydın soho
ne güzel dilekler bunlar aminn
günaydın angel günaydın soho
ne güzel dilekler bunlar aminn
günaydııınn canlaarr :)))
nasılsınız bu sabah? ağrı sancı bulantı yanma var mı?
dün akşam maşallah ne kadar çok kaynatılmış sabah sabah kaç sayfa okudum..
ladyfog canım hayırlı olsun tebrikler.. allah sonuna kadar böyle nasip etsin..