• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar bebişimin ultrason görüntülerini ekledim profilime tıklayıp albümdeki fotolara bakalbilirisiniz.

sevilsul un üzerine tıklayıp profilini göster dediğinizde sağ tarafta albüm var tıklayıp ulaşabailsiniz..

sevil hangi tarihlerde görüntüler sağ alttaki çok net ayyy benim bebişimde öyle kocaman görünücekmi ben 8+0 da görmüştüm en son :(((

geçen haftaydı galiba 12 hafta 6 günlük yazıyordu ultrasondaki fotonun yanında.bu arada tavsiye o verilen ultrason görüntüleri saklanamıyormus en güzeli taratmak cünkü sonradan sararıyormus ve görüntü kayboluyormus bilginize..

bu arada bir sey daha paylaşmak isterim.bugün serklaj olurken dogum yapanların bölümündeydim yan odadan ve karsı odamdan dogum yapan kadınların sesleri geliyordu.eşim anlatıyor sezaryana giden kadınları tekerlekli sandayeye oturtuyorlar kucagına dosyasını ve bebegin giyecegi kıyafetleri koyup ameliyathaneye götürüyorlar 15-20 dakka sonra hemşirenin elinde bir bebek giydirilmiş bir seklde ve yarım saat 40 dakka sonrada anne getiriliyormus.insan kendini hayal edince o sekilde manyak bişey oluyor ya kızlar.gözleri doluyor insanın.zaten ben de bir tanesini doguma giderken gördüm görseniz kızlar nasıl aglıyordu kadın mutluluktan.inşallah bizde o günleri görecez..müthiş bir duygu olduguna emnim..agustos ayı gel artık..

canım beni de ağlattın ben değil görmek bu fikri düşündükçe bile ağlıyorum ve yalvarıyorum Allaha Rabbim bizi de bebeğini kucağına sağlıkla alan kullarından eyle diye şu ara düşündüğüm tekşey onu sağlıkla kucağıma almak Rabbim hepimize nasip eder inşallah

beminde bebişimi tekrar görmeme 8 gün var. bnm dr 2 li teste gittiğimde bebeğin tüm hareketglerini 4 boyutlu ve renkli ultrason görüntüsünü cd ye çekmiş ve bana verdi. yaklaşık 25 dk sürüyo. cnm sıkıldıkça bebiş,mi özledikçe koyup koyup izliyorum. :))

olsun canım herkes beklediii.. beklemeye de devam ediyor.. bugün 10 12 günleri sayarsak yarın öbür gün ayda bir çağırmaya başladıklarında günler hiç geçmez.. en iyisi sabırlı olmak ama o da bize yakışmıyor galiba pek kaydirigubbakcemile3

dimi ama sabır mı o da ne demekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bebişimin ultrason görüntülerini ekledim profilime tıklayıp albümdeki fotolara bakalbilirisiniz.

ay canım ya tüylerim diken diken oldu ne kadar da net
Allah ım bize de nasip et Yarabbim :Saruboceq:
maşallah canım çok şanslısın Allah sonunda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etisn inşallah:Saruboceq
:

canım beni de ağlattın ben değil görmek bu fikri düşündükçe bile ağlıyorum ve yalvarıyorum Allaha Rabbim bizi de bebeğini kucağına sağlıkla alan kullarından eyle diye şu ara düşündüğüm tekşey onu sağlıkla kucağıma almak Rabbim hepimize nasip eder inşallah

amin canım inşallah :Saruboceq:

beminde bebişimi tekrar görmeme 8 gün var. bnm dr 2 li teste gittiğimde bebeğin tüm hareketglerini 4 boyutlu ve renkli ultrason görüntüsünü cd ye çekmiş ve bana verdi. yaklaşık 25 dk sürüyo. cnm sıkıldıkça bebiş,mi özledikçe koyup koyup izliyorum. :))

ay sende şanslısın en güzel cd ye falan çekilmiş kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel anneler ben şu eskileri okuyup hemen geliyorum öpüyorum hepinizi

günaydın aslıcım nasılsın canım

insanın bebşini tekrar tekrar göresi gelyor.ben sık sık elimde sadece bu 4 foto var onlara bakaıp bakıp duruyorum.herhalde dogunda bir dakka yanından ayrılama herhalde..

ya sen orada olsan demekki hiç dayanamazmıssın ya eşim benim gözümddiyor o kadarki en yaş geldi güzel bir anmış bende anlatırken cok duygulandım..

ya sen orada olsan demekki hiç dayanamazmıssın ya eşim benim gözümden yaş geldi diyor o kadarki güzel bir anmış bende anlatırken cok duygulandım..

neyse ben kaçar arkadaşlar akşam görüşürüz çok fazla bişeyler kaynatmayın akşam oku oku geçmi btmiyor valla..

kızlar isim daha doğrusu isimler buldum oğluma .

ALAZ,ARAL,ARAS,BARIŞ,ÇAĞIL,ÇAĞIN,DORUK,ILGAZ,KUZEY,POYRAZ,TUNA,URAL,YAĞIZ

sizce engüzeli hangisi? eşime 1000 tane buldum beğenmedi umarım bunlardan beğenir. si<zde söyleyin fikrinizi hangiis daha güzel?

ya bende cd ye istiyorum ama yok sanırım benim dr da öyle bi teknoloji ayy ne güzel büyüdüğünde izletirsiniz sonra anlamış olur leyleklerin getirmediğini annesinin karnında gün gün nasıl büyüdüğünü

ya bende cd ye istiyorum ama yok sanırım benim dr da öyle bi teknoloji ayy ne güzel büyüdüğünde izletirsiniz sonra anlamış olur leyleklerin getirmediğini annesinin karnında gün gün nasıl büyüdüğünü

dimi ama
süper bi teknoloji ve süper bi fikir :))

yaaa canım bu çok süpeeeerrrr.. çok şanslısııın yaaaa çoookk opuyorumnanaktan biz fazla para vermeden bebeğini cd sini alamicaz galiba :)) illa 3-4D ile görmemiz lazım bebeği

Back
X