Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevilsul un üzerine tıklayıp profilini göster dediğinizde sağ tarafta albüm var tıklayıp ulaşabailsiniz..
inşallah canım hepimize..maşallah canım maşallahAllah sonuna kadar sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş. hepimize...
bu arada bir sey daha paylaşmak isterim.bugün serklaj olurken dogum yapanların bölümündeydim yan odadan ve karsı odamdan dogum yapan kadınların sesleri geliyordu.eşim anlatıyor sezaryana giden kadınları tekerlekli sandayeye oturtuyorlar kucagına dosyasını ve bebegin giyecegi kıyafetleri koyup ameliyathaneye götürüyorlar 15-20 dakka sonra hemşirenin elinde bir bebek giydirilmiş bir seklde ve yarım saat 40 dakka sonrada anne getiriliyormus.insan kendini hayal edince o sekilde manyak bişey oluyor ya kızlar.gözleri doluyor insanın.zaten ben de bir tanesini doguma giderken gördüm görseniz kızlar nasıl aglıyordu kadın mutluluktan.inşallah bizde o günleri görecez..müthiş bir duygu olduguna emnim..agustos ayı gel artık..
olsun canım herkes beklediii.. beklemeye de devam ediyor.. bugün 10 12 günleri sayarsak yarın öbür gün ayda bir çağırmaya başladıklarında günler hiç geçmez.. en iyisi sabırlı olmak ama o da bize yakışmıyor galiba pek kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişimin ultrason görüntülerini ekledim profilime tıklayıp albümdeki fotolara bakalbilirisiniz.
canım beni de ağlattın ben değil görmek bu fikri düşündükçe bile ağlıyorum ve yalvarıyorum Allaha Rabbim bizi de bebeğini kucağına sağlıkla alan kullarından eyle diye şu ara düşündüğüm tekşey onu sağlıkla kucağıma almak Rabbim hepimize nasip eder inşallah
beminde bebişimi tekrar görmeme 8 gün var. bnm dr 2 li teste gittiğimde bebeğin tüm hareketglerini 4 boyutlu ve renkli ultrason görüntüsünü cd ye çekmiş ve bana verdi. yaklaşık 25 dk sürüyo. cnm sıkıldıkça bebiş,mi özledikçe koyup koyup izliyorum. :))
günaydın güzel anneler ben şu eskileri okuyup hemen geliyorum öpüyorum hepinizi
canım beni de ağlattın ben değil görmek bu fikri düşündükçe bile ağlıyorum ve yalvarıyorum Allaha Rabbim bizi de bebeğini kucağına sağlıkla alan kullarından eyle diye şu ara düşündüğüm tekşey onu sağlıkla kucağıma almak Rabbim hepimize nasip eder inşallah
ya bende cd ye istiyorum ama yok sanırım benim dr da öyle bi teknoloji ayy ne güzel büyüdüğünde izletirsiniz sonra anlamış olur leyleklerin getirmediğini annesinin karnında gün gün nasıl büyüdüğünü
beminde bebişimi tekrar görmeme 8 gün var. bnm dr 2 li teste gittiğimde bebeğin tüm hareketglerini 4 boyutlu ve renkli ultrason görüntüsünü cd ye çekmiş ve bana verdi. yaklaşık 25 dk sürüyo. cnm sıkıldıkça bebiş,mi özledikçe koyup koyup izliyorum. :))