• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

canım valla 12 şubatta 2li testimiz var detaylı ultrasona gireceğim inşallah gösterir diye ümit ediyorum ..sen ?

Şu çikolata meselesini tavsiye ederim ama. Daha evvel doktorum dürte dürte çevirmişti. Dün kendi kendine döndü sıpa. Resmen hareketlendi.:):emir_bebek:

Ebrucummm...herwoodcuğummm..hoppidicikciğim..kaplancığım..ladyfogcuğm..ayyy bal böcüğüm özlemciğim ve angelcığım ....hepinize muck muck diyorum

adile teyze gibi olduummmm zemuszemus

77 kilo ile başlamıştım şu an 74 kiloyum.eğer dünkü bulantılarım devam ederse zor kilo alıcak gibiyim bu gidişle.

Ebru belirtilerimin erkek çocuğa uyup uymadığını sormuşsun. Sanırım uyuyor.
Bulantım (bu sabaha) kadar hiç olmadı.
Gögüslerim fazla büyümedi.
Yüzümde sivilcelerim olmadı. Hatta kendini yeniledi diyebilirim.
Sadece yüzüm çok kuruyor. Yağlar ve nemlendiricilerle idare ediyorum. daha önce böyle olmazdı.
Karnımın sağ tarafı, bebeğin olduğu taraf siviri.
Aklıma gelenler bunlar.
Bir de gören hekes kız derken ben inatla erkek diyordum. Dün doktor söyleyince de biliyordum dedim.
Hissetmiştim yani.

Ben de , eşim de erkek gibi hissediyoruz ama bakalım hayırlısı. Benim de hiç bulantım olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. Annem kızlara hamileyken her sabah bulantı konseri varmış ama erkek kardeşimde hamile olduğunu bile anlamamış. Ama kayınvalidem ne kızda ne erkekte bulantı yaşamadığını söylüyor.

Benim de yüzüm kuruyor, super nemlendiriciler bile kesmiyor ama benim memişler zaten büyüktü şimdi silikonlu gibi oldu eşim sütyensiz olduğuma inanmıyor süt doldukça ne olacak bilmiyorum kafam kadar olacaklar herhalde ... Benim vücudum zaten babama çekmiş annemlerin üstü zayıf beli ince kalçaları geniştir, benimki buz kalıbı omuzlar geniş bel yok, kalça bel bir :)) Zayıf olsam belki şekli daha belli olurdu ama zaten göbişim vardı şimdi dolu dolu... Bakalım bıcırık gösterirse pıtıyı yarın belli olur inşallah...

Şu çikolata meselesini tavsiye ederim ama. Daha evvel doktorum dürte dürte çevirmişti. Dün kendi kendine döndü sıpa. Resmen hareketlendi.:):emir_bebek:

valla bizimkinin hiç dürtülmesine gerek yok okadar hareketliki geçen gittiğimde kendini ayaklarıyla yitip kayıyordu ah nasıl video küklemesini bilsemde size izletsem on numara valla :D:emir_bebek:

Ebrucummm...herwoodcuğummm..hoppidicikciğim..kaplancığım..ladyfogcuğm..ayyy bal böcüğüm özlemciğim ve angelcığım ....hepinize muck muck diyorum

adile teyze gibi olduummmm zemuszemus

günaydın canım ben de seniii çoook öpüyorum.

Adile teyze deyince aklıma çocukluk hatıram geldi bu konu ile ilgili ; Ben çocukken parmağımı emiyordum, o zaman da adile naşit'in uykudan önce diye bir programı vardı , teyzem sen git beni ispiyonla tv seyrederken birden Adile naşit tv'den "Ebruuuu çek bakimm parmağını ağzındannn" ayy ne yapacağımı şaşırmıştım tabi bizimkiler koptularr gülmektenn...

kızlaaar grip olduum çok kötüyüm elımde tuvalet kagıdı rulosu dolasıyorum üfff:((

geçmiş olsuuunn.grip mi?yoksa sadece burun tıkanıklığı akıntısımı?gebelikte burun içbezleri şişip girpteki gibi semptomlara yol açıyor ya ondan dedim

bolca pekmezli portakal suyu iç canım:asigim:

dün akşam hamileliğim en zor akşam ve gecelerinden biriydi.bulantılarım ya jübile yapıyor yada sen daha dur ben yeni başlıyorum diyor.1 tabak çorbayı zorla içtim.mehvetti tüm akşamı yatarak geçirdim başağrısı ve zonklamasısa hediyesiydi

canım ben umarım jübile yapıyordur diyor ve ekliyorum... benim de yeni yeni sabah bulantılarım başladıı.. başımın ağrıması vs. de cabası mafoldumben

Ben de düşündüm buhar makinesini arkadaşımda varmış bebeği olan herkesin mutlaka olması lazım ben sana veririm benimkini demişti, gittiğimizde alacağız bebeğinin pusetini de bana verecek, çok severek almıştı bayaa da pahalı birşeydi benim hamile olduğumu duyunca ayy çok güzel ben de kime vereyim diye düşünüyordum iyi oldu dedi.

Birşey soracam bu nem makinası ses yapıyor mu ? Ben en ufak bir tıkırtıdan bile uykuya dalamıyorum da ...

yok öyle çok tıkır tıkır ses yapmıyor ama öle çok sessizde çalışmıyor nasıl tarif etsem sana.. elektrikli soba çalışır ya onun gibi cıslama gibi bi ses çıkarıyor.. ama çok faydalı

evet kızlar Allah korusun bebişleri en çok viral enfeksiyonlar etkilermiş o nedenle bol bol portakal mandalina limon greyfurt kivi yemeyi ihmal etmeyelim

Ebru belirtilerimin erkek çocuğa uyup uymadığını sormuşsun. Sanırım uyuyor.
Bulantım (bu sabaha) kadar hiç olmadı.
Gögüslerim fazla büyümedi.
Yüzümde sivilcelerim olmadı. Hatta kendini yeniledi diyebilirim.
Sadece yüzüm çok kuruyor. Yağlar ve nemlendiricilerle idare ediyorum. daha önce böyle olmazdı.
Karnımın sağ tarafı, bebeğin olduğu taraf siviri.
Aklıma gelenler bunlar.
Bir de gören hekes kız derken ben inatla erkek diyordum. Dün doktor söyleyince de biliyordum dedim.
Hissetmiştim yani.

canım benim de bulantım olmadı şu son haftaya kadar,
göğüslerim bayağı bir büyüdü
yüzümde sivilceler çıkmadı.. hatta geriliyor kuruyor canım senin dediğin gibi..
göbeğimin ne tarafı sivri henüz algılayamıyorum.
bana da her gören inatla kız diyor ama sanki bizi yanıltacak gibi geçiyor iiçimden

Back
X